CowboyBebopTR
Elmas Madencisi
- En iyi cevaplar
- 1
"Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz: Ayları sezon sezon ayırırdım, her sezon 1.`sine süreli bir vip verirdim."Adınız: Emre Can
Soyadınız: Bekmezci
Yaşınız: 14
Skype adresiniz: [email protected]
Mikrofonunuz var mı: Evet, tabikide.
Oyun içi isminiz: Hyroeth
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu): 3 yıldır oynuyorum.
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu): 6 aya yakındır oynuyorum.
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu): Kaliteli bir PvP sunucusu. İyi hizmet sağlıyorlar.
Sunucuda yetkiniz var mı (donor): Hayır maalesef.
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu): FunnyPvP sunucusunda yetkililik yapmıştım.
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu): Her zaman, bu işe kendimi yeterli buluyorum.
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu): Bende sunucuya katkıda bulunmak isterim.
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu): İnsanlarla iyi anlaşırım, tabikide.
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu): Oyunculara karşı adaletli, dürüst, saygılı, sıcak kanlı oluyorum. Asıl kilit nokta`da bu.
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep): Hayır yemedim.
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep): "Cqrrot bu arada benim skinim değişik`di burada başka gözüküyor." dediğim için 30 dakika yedim ama moderatör sağ olsun açtı.
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu): Oyuncularla iyi anlaşabilirim, isteklerini yerine getirmek benim görevim. Onlara sıcak kanlı davranırım, dürüst olurum, adaletli olurum.
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız: Evet anlaşırım. Oyundaki huzuru yerine getirmek için elimden gelenin en iyisini yaparım.
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz: Ayları sezon sezon ayırırdım, her sezon 1.`sine süreli bir vip verirdim.
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz: Hayır silmek istediğim bir şey yok her şey yerinde zaten.
Bizde olan bir sistemi eklemene gerek yoktu. Bizimle değilsin.
Bizimle değilsin.Adınız: berkay
Soyadınız: menekşe
Yaşınız: 18
Skype adresiniz: ccrreeppeerr1
Mikrofonunuz var mı:
Oyun içi isminiz: BekoBerkayTR
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu): 4
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu): 1 yıl
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu)çok güzel
Sunucuda yetkiniz var mı (donor): yok
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu): murdercrew pvp
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu): evet bildiğim iş
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu): çok seviyorum
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu): evet
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu): dürüst olmam
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep): hayır
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep): hayır
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu):
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız: evet
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz: güzel arenalar eklicem hoş şeyler sg bile eklerim
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz: silinicek bir şey yok sadece spawn çok büyük