java10
kız çava bana kahve yap
- En iyi cevaplar
- 0
pazar kurunca biz pazar oluyor muyuz yoksa offline şekilde de durabiliyor musplit*
pazar kurunca biz pazar oluyor muyuz yoksa offline şekilde de durabiliyor musplit*
Güncelleme;
- Pazar eklendi.
- Pazar hata tespitlerine başlandı.
- Pazar sunucu kapanmadığı sürece 24 saat boyunca kapanmaz. Özel kullanıcılar için bu 1 haftadır.
- Pazar ismi 15 harfle sınırlıdır. Bütün Türkçe harfleri desteklemektedir.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
pazar kurunca biz pazar oluyor muyuz yoksa offline şekilde de durabiliyor mu
skript bataklığından çıkmana sevindim dostumJava'ya iyi ki geçmişimBir hatayı çözdükten sonra o hata ile karşılaşma olasılığın %0.1 herhalde
Skriptte tam tersi
MineJuvan ile ortak bir proje yönetiyoruz kendisinin sadece yönettiğini farz etmeyin cidden bayağı iyi kodluyorSadece basit şeyleri ben kodluyorum ileride onuda geçerim
![]()
özel kullanıcıların biraz abartılması gerek, zaten bunun oyuna direk bir etkisi yok özel kullanıcıların bu tarz şeylere para vereceğini düşünüyorum, ancak oyunda özel kullanıcıları gözle görülür bir şekilde güçlenmesi dışında ki diğer özellikler cidden güzel olur.Normal kullanıcılar için 24 saat özel kullanıcılar için 2 gün idealdir diye düşünüyorum.
ayrıca gui nin size ı da özel kullanıcılar için yüksek bizler için düşük olabilir buda oyuna direk bir etkisi olmayan hoş bir özellik olur.O pazar oradayken ister gidip tarlanızla uğraşın ister gidip klan savaşlarında savaşın ölüp öldürün
özel kullanıcıların biraz abartılması gerek, zaten bunun oyuna direk bir etkisi yok özel kullanıcıların bu tarz şeylere para vereceğini düşünüyorum, ancak oyunda özel kullanıcıları gözle görülür bir şekilde güçlenmesi dışında ki diğer özellikler cidden güzel olur.
çiftçiliği bende severim ama diğer meslekler de olsa iyi olur, ancak çiftçiliği ön plana çıkarmanı tavsiye ediyorum ve çok fazla olanak sağlamalısın büyük bir geliri olmalı madencilik yapmak ile çiftçilik yapmak arasında şu an dağlar kadar fark var bunu yapabilirseniz sunucuya sırf çiftçilik yapmak için bile gelirimPazar bitince başlayacağım şey çiftlik projesiMinecraft içinde en sevdiğim şey çiftliktir. Çiftlikler için ayrı bir dünya olacak size özel arsalar dışında da kocaman bir çiftlik dünyası olacak inekler, koyunlar, karpuzlar, tohumlar hepsi belli bölgelerde olacak ve onları toplayabileceksiniz. Çiftçilik ile para kazanabileceksiniz. MineJuvan sunucusunun büyük farklılıklarından biri de bu. Oyunda çiftçilik dışında bir meslek yok çünkü çiftçiler neredeyse her şeyi yapıyor diğerlerine gerek yok
![]()
Fikir için teşekkür düşünürümçiftçiliği bende severim ama diğer meslekler de olsa iyi olur, ancak çiftçiliği ön plana çıkarmanı tavsiye ediyorum ve çok fazla olanak sağlamalısın büyük bir geliri olmalı madencilik yapmak ile çiftçilik yapmak arasında şu an dağlar kadar fark var bunu yapabilirseniz sunucuya sırf çiftçilik yapmak için bile gelirim
GUI'yi normal oyuncuya kötü özele iyi yapmak kötü fikir, ve insancıklar vipi kendilerine özel oyuna etkiyen bir şey olmayınca almıyor sanırsamözel kullanıcıların biraz abartılması gerek, zaten bunun oyuna direk bir etkisi yok özel kullanıcıların bu tarz şeylere para vereceğini düşünüyorum, ancak oyunda özel kullanıcıları gözle görülür bir şekilde güçlenmesi dışında ki diğer özellikler cidden güzel olur.
ayrıca gui nin size ı da özel kullanıcılar için yüksek bizler için düşük olabilir buda oyuna direk bir etkisi olmayan hoş bir özellik olur.
gui kötü olmıycak sadece size ı düşük olucak bunun pek bi etkisi olmaz kısa vadede ?GUI'yi normal oyuncuya kötü özele iyi yapmak kötü fikir, ve insancıklar vipi kendilerine özel oyuna etkiyen bir şey olmayınca almıyor sanırsam![]()
Etkisi zaten olmaz yani de yorumda sanki normallere patates yapsanız gibi demişsin neyse*gui kötü olmıycak sadece size ı düşük olucak bunun pek bi etkisi olmaz kısa vadede ?
oda güzel bi fikir, gui size ını şu şekilde açıklıyım mesela oyuncu vip değil ve elinde gui size ını aşıcak kadar malzeme var satmak istiyor ve bir kısmı kalıcak her nihayetinde ama vip için öyle değil envanteri 54 hatta daha fazla kapasiteli olabilirse elbet biraz etkisi olucak ama doğrudan vip lerin gücünü yükseltme olmıycakEtkisi zaten olmaz yani de yorumda sanki normallere patates yapsanız gibi demişsin neyse*
VIP olmayan insanlar pazara koyduklarından %80 vs gibi bir kazanç sağlayabilir, yani 10 dinara koyuyorsa 8'ini alır VIPler 10 alır, veya satın alırken tam tersi 12'ye alır normal oyuncular ama fiyatı 10'dur, vipler 10'a alır satansa direk olarak alır*(bakınız ben öyle yapıyordum *bitirmedi* *yakın bir gelecekte de bitirecek gibi durmuyor*)
size'yi ben oradan bize anlamında anlamıştım ya neyseoda güzel bi fikir, gui size ını şu şekilde açıklıyım mesela oyuncu vip değil ve elinde gui size ını aşıcak kadar malzeme var satmak istiyor ve bir kısmı kalıcak her nihayetinde ama vip için öyle değil envanteri 54 hatta daha fazla kapasiteli olabilirse elbet biraz etkisi olucak ama doğrudan vip lerin gücünü yükseltme olmıycak![]()
skript i bırakınca java nın rahatlığını ve düzenini çok seviceksinTüm yorumları okudum. Muazzam bir projeniz var, Skript'i bırakıp Java'ya geçsem mi diye bir düşünce de bitmek bilmiyor içimde.
Sunucunuzun görsellerinde yardım etmek isterim açıkçası.
Yürümeyi nasıl algılatabilirim diye canımın çıktığını bilirim.skript i bırakınca java nın rahatlığını ve düzenini çok seviceksin![]()