Türkiye'de kaliteli sunucu.

MineJuvan

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Türkiye'de ki "Faction" anlayışını düzeltecek bir projem var. "Bu kim ? Buraya gelip ne demeye çalışıyor ?" dediğinizi farz ederek; Ben 1 yıldır Java programlama dilinde uğraş sergiliyorum. 3 yıl gibi bir süredir Minecraft dünyasındayım. Cidden çok zevkli ve eğlenceli anılarım var. Son zamanlarda yabancılara bakarak söyleyebilirim ki Minecraft sunucu türlerinde HER TÜRDE onlardan gerideyiz. Biliyorum bunu herkes buraya yazmıştır ve görenlerde takmadan devam etmiştir. Sonuç aynıdır, değişen tek şey konuyu görüp geçmek. Ben son zamanlarda Bukkit API öğrenimlerimi geliştirdim. (Son 2 haftadır.) Java bilgim sayesinde şu anda birçok şeyi kodlayabilirim. "Kendinden ne kadar eminsin." Evet, her zaman öyle biriyimdir.

Konumuza gelecek olursak; Ben Türkiye'de ki "Faction" anlayışını tam bir kalite hale getirmeyi düşünüyorum. Her hafta 3'den fazla sunucu açılıyor ve neredeyse tıpa tıp aynılar. Ben size farklı bir şey sunmak istiyorum. Çok eğleneceğiniz, çılgınlar gibi sıkılmadan oynayıp "Vaktimi iyi değerlendiriyorum." diyeceğiniz bir sunucu projesi düşünüyorum. Bu tür klan savaşlarına dayalı bir sandbox dünyasında olacak. "Ee, peki bu klasik klan savaşları ?" Tabii ki fakat yan faktörlerden bahsetmek gerekirse; Düşünceme göre Türk oyuncuları PvP'yi çok seviyor fakat çoğu klan savaşlarında gözden kaçan bir şey var. Herkes o kadar güçlü ki artık oyun içinde ki yaratıklar onların için bir böcek oluyor. Bu yüzden Türkiye'de ki klan savaşlarında PvE faktörü %10(Bu da patronlardan geliyor.). Projemin içine zindanlardan tutun farklı fantastik bütün objeleri katarak sizi çok eğlendireceğimi düşünüyorum.

"Her şey süper fakat bu konuyu neden açma gereği duydun anlamadım ?" Konunun amacına gelirsek; Herkes farklı tiplerden hoşlanır. Bazıları yaratık öldürmek, inşaat yapmak vs. diğer kısım ise PvP yapmak, klan savaşları yapmak, emek harcamadan bir yere gelmek gibi şeyler düşünüyor. Ben bunlara baş edemem fakat siz bana sistemler hakkında fikir verebilirsiniz. Ne dersiniz ? Sizin fikirleriniz sayesinde uçuş yapabiliriz.

Aklımda ki bazı sistemlerden kısaca bahsetmek gerekirse;

Biten ve yapılmakta olan sistemlerden bazı görseller;

Güncelleme;
- Yaratık keşif sistemi tamamen bitmiştir.
- Anti hile sistemi olarak "Spartan Anti Hile" sistemini satın alıp bir kaç değişiklik yaptım. Killaura'dan tutun birçok hileyi engelliyor. Hilesiz bir oyun sizinle beraber olacaktır. :)
- Giriş sisteminde bir kaç değişiklik meydana geldi.
- Yapılacaklar listesi güncellendi. (
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
)

Desteğiniz esirgemeyin fikir verin, yorumlayın ben buradayım.

Şimdi gelelim sizden istediklerime; Benim sizden istediğim bana fikirden tutun sunucunun ilerleyişine, harita fikirlerinde, maddi ve manevi açıdan her konuda fikir ve yardımlarınıza ihtiyacım var.
Şöyle başlayalım; Bu sunucuda bulunmasını istediğiniz bir sistem veya değişiklik/farklılık ne olmasını isterdiniz ?

Planlamalar/Gelişmeler:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Son düzenleme:

FuryRS

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bak Eğer Java Konusunda Pek Yardım İstemiyor Sadece Fikir İstiyorsan. Skype: LordsOfKeçi Ekle Beni Bak Sana Neler Anlatıyorum. Vaktinde Heves Edip Birçok Şeyi Yapamamıştım Eğer Yapabilirsen Fena Bir Eklenti Çıkar Ortaya :D

java10

kız çava bana kahve yap
En iyi cevaplar
0
normal survival tarzı olmalı ama mmorpg yide içinde barındırmalı, şöyle bi fikrim var belki seversin normal bir kılıcı craftladığımızda kılıcın loresinde Açılmamış tarzı bişi yazar ve onu bi npc ye vs. götürdüğünde yada bi parşömen ile açtığında senin "Eşya Sistemi" ndeki yetenekler güçler eklenir yani normal kılıcı kullanamıycaz

MineJuvan

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
normal survival tarzı olmalı ama mmorpg yide içinde barındırmalı, şöyle bi fikrim var belki seversin normal bir kılıcı craftladığımızda kılıcın loresinde Açılmamış tarzı bişi yazar ve onu bi npc ye vs. götürdüğünde yada bi parşömen ile açtığında senin "Eşya Sistemi" ndeki yetenekler güçler eklenir yani normal kılıcı kullanamıycaz

Süper bir fikir! Eklendi farz edin. Teşekkürler.

Bak Eğer Java Konusunda Pek Yardım İstemiyor Sadece Fikir İstiyorsan. Skype: LordsOfKeçi Ekle Beni Bak Sana Neler Anlatıyorum. Vaktinde Heves Edip Birçok Şeyi Yapamamıştım Eğer Yapabilirsen Fena Bir Eklenti Çıkar Ortaya :D

Skype sahip değilim :(

MineKing07

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Biliyorum yeri değil ama java öğrenmeye nereden başladın yada kursa mı gittin? Bunları bana özelden veya buradan söylersen çok memnun olurum çünkü artık bende bir şeyler yapmak istiyorum.Belki bakarsın birlikte yaparız :)

MineJuvan

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Biliyorum yeri değil ama java öğrenmeye nereden başladın yada kursa mı gittin? Bunları bana özelden veya buradan söylersen çok memnun olurum çünkü artık bende bir şeyler yapmak istiyorum.Belki bakarsın birlikte yaparız :)

Java'ya 1 yıl önce başladım. İnternette gördüğüm her programlama dilini öğrenmek istedim ve sonuç olarak 4 dil biliyorum :D Bu programlama dillerini öğrenirken yabancı dile bile sahip oldum :D
Çok iyi birisiniz fakat ben ortaklık konusunda pek sıcak bir insan değilim. Kusura bakmayın. Yinede teşekkürler. Umarım sizde bir yere gelebilirsiniz.

MineKing07

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Java'ya 1 yıl önce başladım. İnternette gördüğüm her programlama dilini öğrenmek istedim ve sonuç olarak 4 dil biliyorum :D Bu programlama dillerini öğrenirken yabancı dile bile sahip oldum :D
Çok iyi birisiniz fakat ben ortaklık konusunda pek sıcak bir insan değilim. Kusura bakmayın. Yinede teşekkürler. Umarım sizde bir yere gelebilirsiniz.
Teşekkür ederim tavsiyeniz için :) Sizde iyi biri ve istekli birine benziyorsunuz umarın ileride iyi bir sunucuya sahip olursunuz :)Not:Javayı internetten mi öğrendiniz?

Nooxy

NACSSHOST.COM
En iyi cevaplar
1
Kötülemek veya Baltalamak Değil Amacım.
Foruma Gelen Üyelerin Belli Bir Kısmı Böyle Deyip Yapmaya Başlıyor ve Sonuç Hüsran :( Eğer Maddi Durumun Bu İşe Girsen İyi Olur.

MineJuvan

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Kötülemek veya Baltalamak Değil Amacım.
Foruma Gelen Üyelerin Belli Bir Kısmı Böyle Deyip Yapmaya Başlıyor ve Sonuç Hüsran :( Eğer Maddi Durumun Bu İşe Girsen İyi Olur.

Açıklamada yazdım bu konulardan onlarca var fakat ben eminim :) Sizler bana destek çıkarsanız açacağım. Sözde veriyorum.

Bu arada görevlerde eklendiğini farz edin :D

MedetYldrk

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
İçinde edit ve lapis yoksa emin ol max playerin 5 olacaktır. Para sıkıntı değil denicem diyosan başarılar.

MineJuvan

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
İçinde edit ve lapis yoksa emin ol max playerin 5 olacaktır. Para sıkıntı değil denicem diyosan başarılar.

Bence sevileceğini düşünüyorum herkese hitap edecek :D Yinede sevilmezse yapacak bir şey yok. Para konusunda sıkıntım var tabii :D Herkesin vardır herhalde. Bir kaç sistem kodladıkdan sonra videosunu çekerim. Belki yardımcı olmak isteyen bir kaç kişi bulabilirim.

mSquid_

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Genelleme yaparak kaliteli sunuculari hice sayiyorsun, MC factiondan ibaret degil.

SM-J3110 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi