Türkiye'de kaliteli sunucu.

MineKing07

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Genelleme yaparak kaliteli sunuculari hice sayiyorsun, MC factiondan ibaret degil.

SM-J3110 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kaliteli sunucu sayılı olduğu için ve her gün birbirinin tıpkısı sunucular açıldığı için bu genellemeyi yapmak zorundayız.

mSquid_

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Benim sunucu türümde Towny, MMORPG, PvP'de var. Anlatmaya çalıştığım bu işte. Siz benim açacağım sunucuyu klasik "Faction" olarak düşünmeyin.
Düşünmüyorum zaten ama genelleme yapilmasini hic hos bulmuyorum.

MineKing07

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Benim sunucu türümde Towny, MMORPG, PvP'de var. Anlatmaya çalıştığım bu işte. Siz benim açacağım sunucuyu klasik "Faction" olarak düşünmeyin.
Üzgünüm ama Towny'nin hiç tutacağını düşünmüyorum yani belki oyunu ingilizce yaparsınız çünkü Türkiyede tutmaz bence
Not: İngilizcem iyidir sizin kötüyse sorun yok o konuda yardımcı olabilirim.

MineJuvan

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Düşünmüyorum zaten ama genelleme yapilmasini hic hos bulmuyorum.

O zaman doğru konuşayım madem siz istediniz. Craftolia sunucusuna bir göz attım. Cidden kaliteli. Kaç kişi var acaba ? 10 mu 5 mi ne hatırlayamayacağım kadar az. Nedeni de beli Türk oyuncularını tanıyamamışlar. Kabul ediyorum o kalite daha fazla oyuncuyu hakkediyor fakat Türkiye'de kalite her şey değil. Onlara göre anlaşılır ve kolay yapacaksınız. Türkler kolay sever. Bu zamana kadar sunuculardan öğrendiğim tek şey budur.

mSquid_

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
O zaman doğru konuşayım madem siz istediniz. Craftolia sunucusuna bir göz attım. Cidden kaliteli. Kaç kişi var acaba ? 10 mu 5 mi ne hatırlayamayacağım kadar az. Nedeni de beli Türk oyuncularını tanıyamamışlar. Kabul ediyorum o kalite daha fazla oyuncuyu hakkediyor fakat Türkiye'de kalite her şey değil. Onlara göre anlaşılır ve kolay yapacaksınız. Türkler kolay sever. Bu zamana kadar sunuculardan öğrendiğim tek şey budur.
Craftolia destekledigim 2, 3 hub sunucuda birisi. Yaptiklari aciklamaya gore BETA suresi boyunca durum boyle olucakmis, sistemler rayina oturumca reklamlar articak, haliyle oyuncuda. Reklamsiz is olmaz. Eger ciddi bir arastirma yaparsaniz cidden emek verilmis baska TR sunuculari gorebilirsiniz.

MineJuvan

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Planlama listesi eklendi. Bu planlar doğrultusunda gidip farklı bir sunucu açmaya başlamış bulunmaktayım. Bukkit API ve Bungeecord beni biraz zorladı o yüzden biraz uzun sürdü tekrar geri gelmem.

Planlamalar:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Bu doğrultuda gidersek yakında açılacaktır.

MineJuvan

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Klan Sistemi konusunda sizden bir yardım istiyorum. Klasik klanlar dışında bana farklı özellikler söyleyebilir misiniz ? Örneğin; "Klan savaşlarında herkes aynı eşya ile savaşsın." veya "Klan kalelerine top atar koyabilelim ve geliştirebilelim."

Şimdiden teşekkürler :)

Güncelleme;
- Giriş yapma, kayıt olma, hesap silme gibi şeyler tamamlandı.
- Pazar tamamlanmak üzere.
- Yaratık keşif sistemine başlandı.
- Depo sistemine başlandı.

EquiliBrium

Elmas Madencisi
Emekli
En iyi cevaplar
1
Bence klan savaşlarının yanında project korra plugini çok güzel gider.Eğer güzel bir config ayarlarsan ve yetenek kodlarsan +50'den düşmez.Bunu yapan bir sunucu vardı.Ve uzun süre açık kalmıştı.Sonra okullar falan açılınca haliyle kapanmak zorunda kaldı.