Türkiye'de kaliteli sunucu.

EquiliBrium

Elmas Madencisi
Emekli
En iyi cevaplar
1
Avatar eklentisini kurmayı düşünmüyorum fakat sunucum büyüdükçe çekirdek bir sunucu açıp birçok kendi kodladığım oyunlar ve ek sunucular içinde onuda barındırırım. Fikriniz için teşekkürler.
Eğer sonradan olursa zaten sunucuda kimse oynamaz.Örneğin yabancı sunucu olan flamecrafta bakın.Adamlar geçimini avatarla sağlıyorlar.

MineJuvan

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Sizlere bir şey sormak istiyorum. Klanlar eklentisini "Factions" eklentisi olarak mı kullanayım yoksa baştan şekilde farklı bir klan sistemimi kodlayayım ? Şundan korktuğum için sordum. Türkiye'de farklı bir klan sistemi kafaları karıştırır ve sevilmez diye düşündüm. Sizce ?

Güncelleme;
- Yaratık keşif sistemi tamamen bitmiştir.
- Anti hile sistemi olarak "Spartan Anti Hile" sistemini satın alıp bir kaç değişiklik yaptım. Killaura'dan tutun birçok hileyi engelliyor. Hilesiz bir oyun sizinle beraber olacaktır. :)
- Giriş sisteminde bir kaç değişiklik meydana geldi.
- Yapılacaklar listesi güncellendi. (
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
)

Desteğiniz esirgemeyin fikir verin, yorumlayın ben buradayım.

Güncelleme;
- Günlük ödül sistemi bitmiştir.
- Pazar sistemine başlanmıştır.

EquiliBrium

Elmas Madencisi
Emekli
En iyi cevaplar
1
Oyuna petler ekleyebilirsin.Bu petler adam öldürdükçe level atlayabilir.Ve eğer petleri beslemezsek ölme imkanı gibi bir şey yapabilirsen güzel olur.

BadActive

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Oyuna petler ekleyebilirsin.Bu petler adam öldürdükçe level atlayabilir.Ve eğer petleri beslemezsek ölme imkanı gibi bir şey yapabilirsen güzel olur.
Projeni beğendim sunucu türlerini birleştirmek, mükemmel! Ben survival sunuculara bayılan bir insanım ve 5 senelik tecrübem var. İnsanların buna bayılacağını söylemem gerek. Son 1 - 2 aydır Java ile uğraşıyorum ve bu bile beni başka bir dünyaya taşıdı. Minecraft'da artık sunucularda oynamasamda böyle bir sunucuda oynamayı gerçekten çok isterim. İleride belki sunucu açacağım bu tür şeylerle donatmayı düşünüyordum(ihtimal düşük). Fikir vermem gerekirse köylerin yapıları değişik olabilir. Büyüklüklerine göre fazladan demirciler(daha büyüğü) su değirmenleri gibi yapılar eklenebilir. Bu yapıların içinde özel olarak barınmış yeni cünüvarlar olabilir. Harita konusunda pek iyi değilsen yardım edebilirim(Çok profesyonel değilimdir ama çok da kötü değilimdir. Kendimce iyiyim.). Bir de görev sistemleri gibi özelliklere sınır koysan iyi olur. Görev sadece 100 patlayan örümcek ile değilde 100 patlayan örümcek + 8 gün + rütbe(yada klana girsin) + bla itemi.(bu item patlayan örümceklerden çıkacak tabi ona göre ayarlı). Çiftliğe daha fazla önem verebilirsin. Tohumlar koyulduğunda bozulma şansı olsun. Gerçekçi büyüsünler 1, 2 günde tamamı ile olgunlaşsınlar. Ağaçlar daha fazla büyüyebilir. Minecraft'ın normal ağaçları yerine tohumlar ile daha farklı ağaç türleri(daha farklı boyutlar) ekleyebilirsin.
Son olarak klan eklentisini yeniden yazma konusuna gelince; Klan eklentisini yeniden yazmak güzel olabilir fakat benzer şekilde oyuncular eksiklik değil yenilik anlamalı. Ayrıca klan kaleleri tnt savaşları falan o tür şeyler güzel olabilir.
Sırf bunların hepsi olsa ben inanırım ki çoğu türk oyuncuları gelebilir.
Ha unutmadan dil konusu, oyuncu kendi dilini seçebilsin bu sayede yabancı ülkelerde açılabilirsin.

MrTeenLe

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Projeni beğendim sunucu türlerini birleştirmek, mükemmel! Ben survival sunuculara bayılan bir insanım ve 5 senelik tecrübem var. İnsanların buna bayılacağını söylemem gerek. Son 1 - 2 aydır Java ile uğraşıyorum ve bu bile beni başka bir dünyaya taşıdı. Minecraft'da artık sunucularda oynamasamda böyle bir sunucuda oynamayı gerçekten çok isterim. İleride belki sunucu açacağım bu tür şeylerle donatmayı düşünüyordum(ihtimal düşük). Fikir vermem gerekirse köylerin yapıları değişik olabilir. Büyüklüklerine göre fazladan demirciler(daha büyüğü) su değirmenleri gibi yapılar eklenebilir. Bu yapıların içinde özel olarak barınmış yeni cünüvarlar olabilir. Harita konusunda pek iyi değilsen yardım edebilirim(Çok profesyonel değilimdir ama çok da kötü değilimdir. Kendimce iyiyim.). Bir de görev sistemleri gibi özelliklere sınır koysan iyi olur. Görev sadece 100 patlayan örümcek ile değilde 100 patlayan örümcek + 8 gün + rütbe(yada klana girsin) + bla itemi.(bu item patlayan örümceklerden çıkacak tabi ona göre ayarlı). Çiftliğe daha fazla önem verebilirsin. Tohumlar koyulduğunda bozulma şansı olsun. Gerçekçi büyüsünler 1, 2 günde tamamı ile olgunlaşsınlar. Ağaçlar daha fazla büyüyebilir. Minecraft'ın normal ağaçları yerine tohumlar ile daha farklı ağaç türleri(daha farklı boyutlar) ekleyebilirsin.
Son olarak klan eklentisini yeniden yazma konusuna gelince; Klan eklentisini yeniden yazmak güzel olabilir fakat benzer şekilde oyuncular eksiklik değil yenilik anlamalı. Ayrıca klan kaleleri tnt savaşları falan o tür şeyler güzel olabilir.
Ha unutmadan dil konusu, oyuncu kendi dilini seçebilsin bu sayede yabancı ülkelerde açılabilirsin.
Galiba Farming Valley oynadın :) Tohumlar 1 2 günde gerçekçi büyüsün diyince... Bu arada başarılar dostum.Bir önerim var ama yapıp yapmamak sana kalmış.Böyle forumdan rastgele öneri istemek biraz saçma bence.Çok saçma öneriler gelebilir.Bu yüzden bir kaç kişiden oluşan AR-GE ekibi kurman senin için daha iyi olur.Türk oyuncularının halinden anlayan bir kaç kişi :)

EquiliBrium

Elmas Madencisi
Emekli
En iyi cevaplar
1
Öncelikle benim yazdığım sistem zaten önceden bir sunucuda vardı.Sunucu 2012 yılında açılan bir faction serverdi.Ve adamlar o zamanlara göre 80-100 oyuncu arası alıyorlardı.şu an ise bir tane avatar sunucusu bu sistemleri gerçekleştiriyor.Lakin sunucu açık değil.(AR-GE ekibi de var.)

MineJuvan

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0

Çok teşekkürler bu konu bayağı altlarda kaldı kendi kendime konuşuyordum sonunda fikir verenler geldi :D Dediğiniz her şeyi değerlendireceğim. Haritada yardımcı olursanız iyi olabilir :D Özel mesaj yoluyla konuşalım.

Bu arada pazar bitmek üzere. Özel Kullanıcılara pazar görünümü, sembolü ve efektlerini yapıyorum.

MrHappy

belki de bundan, artık hüznü ve acıyı paylaşıyoruz
En iyi cevaplar
0
Ne kadar lapis, ne kadar hileye izin; o kadar oyuncu. Bu vizyonu benimsersen kazanırsın. Yıl olmuş 2017, hala kaliteli sunucu yapmaya çalışanlar var. Keşke hak ettiğini alabilsen dostum, ama Türk oyuncu kitlesi ile imkansız.

java10

kız çava bana kahve yap
En iyi cevaplar
0
sunucuyu ing yap planet e minecraftforum a bi konu aç işlem tm :) bide /vote olayı ekle artık sende bir hypixel sin

GodofMilker

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
3 sayfayı da okumadım ama
niye Jarns
Neyse :(

Bir de authme kullanmıyorsan doğal olarak oyuncuların bir güvensizliği oluşabiliyor
(authmenin şifreyi vermeyişi*)

MrHappy

belki de bundan, artık hüznü ve acıyı paylaşıyoruz
En iyi cevaplar
0
Bir de authme kullanmıyorsan doğal olarak oyuncuların bir güvensizliği oluşabiliyor
(authmenin şifreyi vermeyişi*)
Adam gidip banka hesabının şifresini sunucuya girerken kullanırsa kendi saflığıdır. Kurucu şifreleri bilse neye yarar?