- En iyi cevaplar
- 1
Avatar eklemeyi düşünüyor musun artık?
Avatar eklemeyi düşünüyor musun artık?
Eğer sonradan olursa zaten sunucuda kimse oynamaz.Örneğin yabancı sunucu olan flamecrafta bakın.Adamlar geçimini avatarla sağlıyorlar.Avatar eklentisini kurmayı düşünmüyorum fakat sunucum büyüdükçe çekirdek bir sunucu açıp birçok kendi kodladığım oyunlar ve ek sunucular içinde onuda barındırırım. Fikriniz için teşekkürler.
Projeni beğendim sunucu türlerini birleştirmek, mükemmel! Ben survival sunuculara bayılan bir insanım ve 5 senelik tecrübem var. İnsanların buna bayılacağını söylemem gerek. Son 1 - 2 aydır Java ile uğraşıyorum ve bu bile beni başka bir dünyaya taşıdı. Minecraft'da artık sunucularda oynamasamda böyle bir sunucuda oynamayı gerçekten çok isterim. İleride belki sunucu açacağım bu tür şeylerle donatmayı düşünüyordum(ihtimal düşük). Fikir vermem gerekirse köylerin yapıları değişik olabilir. Büyüklüklerine göre fazladan demirciler(daha büyüğü) su değirmenleri gibi yapılar eklenebilir. Bu yapıların içinde özel olarak barınmış yeni cünüvarlar olabilir. Harita konusunda pek iyi değilsen yardım edebilirim(Çok profesyonel değilimdir ama çok da kötü değilimdir. Kendimce iyiyim.). Bir de görev sistemleri gibi özelliklere sınır koysan iyi olur. Görev sadece 100 patlayan örümcek ile değilde 100 patlayan örümcek + 8 gün + rütbe(yada klana girsin) + bla itemi.(bu item patlayan örümceklerden çıkacak tabi ona göre ayarlı). Çiftliğe daha fazla önem verebilirsin. Tohumlar koyulduğunda bozulma şansı olsun. Gerçekçi büyüsünler 1, 2 günde tamamı ile olgunlaşsınlar. Ağaçlar daha fazla büyüyebilir. Minecraft'ın normal ağaçları yerine tohumlar ile daha farklı ağaç türleri(daha farklı boyutlar) ekleyebilirsin.Oyuna petler ekleyebilirsin.Bu petler adam öldürdükçe level atlayabilir.Ve eğer petleri beslemezsek ölme imkanı gibi bir şey yapabilirsen güzel olur.
Galiba Farming Valley oynadınProjeni beğendim sunucu türlerini birleştirmek, mükemmel! Ben survival sunuculara bayılan bir insanım ve 5 senelik tecrübem var. İnsanların buna bayılacağını söylemem gerek. Son 1 - 2 aydır Java ile uğraşıyorum ve bu bile beni başka bir dünyaya taşıdı. Minecraft'da artık sunucularda oynamasamda böyle bir sunucuda oynamayı gerçekten çok isterim. İleride belki sunucu açacağım bu tür şeylerle donatmayı düşünüyordum(ihtimal düşük). Fikir vermem gerekirse köylerin yapıları değişik olabilir. Büyüklüklerine göre fazladan demirciler(daha büyüğü) su değirmenleri gibi yapılar eklenebilir. Bu yapıların içinde özel olarak barınmış yeni cünüvarlar olabilir. Harita konusunda pek iyi değilsen yardım edebilirim(Çok profesyonel değilimdir ama çok da kötü değilimdir. Kendimce iyiyim.). Bir de görev sistemleri gibi özelliklere sınır koysan iyi olur. Görev sadece 100 patlayan örümcek ile değilde 100 patlayan örümcek + 8 gün + rütbe(yada klana girsin) + bla itemi.(bu item patlayan örümceklerden çıkacak tabi ona göre ayarlı). Çiftliğe daha fazla önem verebilirsin. Tohumlar koyulduğunda bozulma şansı olsun. Gerçekçi büyüsünler 1, 2 günde tamamı ile olgunlaşsınlar. Ağaçlar daha fazla büyüyebilir. Minecraft'ın normal ağaçları yerine tohumlar ile daha farklı ağaç türleri(daha farklı boyutlar) ekleyebilirsin.
Son olarak klan eklentisini yeniden yazma konusuna gelince; Klan eklentisini yeniden yazmak güzel olabilir fakat benzer şekilde oyuncular eksiklik değil yenilik anlamalı. Ayrıca klan kaleleri tnt savaşları falan o tür şeyler güzel olabilir.
Sırf bunların hepsi olsa ben inanırım ki çoğu türk oyuncuları gelebilir.
Ha unutmadan dil konusu, oyuncu kendi dilini seçebilsin bu sayede yabancı ülkelerde açılabilirsin.
Projeni beğendim sunucu türlerini birleştirmek, mükemmel! Ben survival sunuculara bayılan bir insanım ve 5 senelik tecrübem var. İnsanların buna bayılacağını söylemem gerek. Son 1 - 2 aydır Java ile uğraşıyorum ve bu bile beni başka bir dünyaya taşıdı. Minecraft'da artık sunucularda oynamasamda böyle bir sunucuda oynamayı gerçekten çok isterim. İleride belki sunucu açacağım bu tür şeylerle donatmayı düşünüyordum(ihtimal düşük). Fikir vermem gerekirse köylerin yapıları değişik olabilir. Büyüklüklerine göre fazladan demirciler(daha büyüğü) su değirmenleri gibi yapılar eklenebilir. Bu yapıların içinde özel olarak barınmış yeni cünüvarlar olabilir. Harita konusunda pek iyi değilsen yardım edebilirim(Çok profesyonel değilimdir ama çok da kötü değilimdir. Kendimce iyiyim.). Bir de görev sistemleri gibi özelliklere sınır koysan iyi olur. Görev sadece 100 patlayan örümcek ile değilde 100 patlayan örümcek + 8 gün + rütbe(yada klana girsin) + bla itemi.(bu item patlayan örümceklerden çıkacak tabi ona göre ayarlı). Çiftliğe daha fazla önem verebilirsin. Tohumlar koyulduğunda bozulma şansı olsun. Gerçekçi büyüsünler 1, 2 günde tamamı ile olgunlaşsınlar. Ağaçlar daha fazla büyüyebilir. Minecraft'ın normal ağaçları yerine tohumlar ile daha farklı ağaç türleri(daha farklı boyutlar) ekleyebilirsin.
Son olarak klan eklentisini yeniden yazma konusuna gelince; Klan eklentisini yeniden yazmak güzel olabilir fakat benzer şekilde oyuncular eksiklik değil yenilik anlamalı. Ayrıca klan kaleleri tnt savaşları falan o tür şeyler güzel olabilir.
Sırf bunların hepsi olsa ben inanırım ki çoğu türk oyuncuları gelebilir.
Ha unutmadan dil konusu, oyuncu kendi dilini seçebilsin bu sayede yabancı ülkelerde açılabilirsin.
Adam gidip banka hesabının şifresini sunucuya girerken kullanırsa kendi saflığıdır. Kurucu şifreleri bilse neye yarar?Bir de authme kullanmıyorsan doğal olarak oyuncuların bir güvensizliği oluşabiliyor
(authmenin şifreyi vermeyişi*)
Çok yanlış düşünüyon be gülüm, cidden çok yanlış düşünüyon...Adam gidip banka hesabının şifresini sunucuya girerken kullanırsa kendi saflığıdır. Kurucu şifreleri bilse neye yarar?
AuthMe şifreyi veriyor yalnız... Kendi seçeneği var configde "konsolda login komutlarındaki şifreler gözüksün mü hacı?" gibisinden. Kısacası online-mode = true olmadan güvenlik olmaz.Çok yanlış düşünüyon be gülüm, cidden çok yanlış düşünüyon...