1.7+ - 1.8+ [ Play.CasperSurvival.Net ] Açılmamak Üzere Kapanmıştır. Nedeni= İçeride

Sunucumuzu Nasıl Buldunuz?

• Muhteşem.

• Dışarıdan İyi Görünüyor.

• Normal Serverlerden

• Kötü Bir Server

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

ProcusCraft

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Sunucuya verildiği IP den giriş yapılmıyor.
Sunucumu kurarken bir bölümü atladığım için çekemeyenler gelip sunucuya saldırdı.

Şuanda tüm önlemlerimizi aldık ve oyuniçi hataları düzelttik. Size daha iyi hizmet verebilmek için Firmadan Linuxa geçme talebi istedim. Sabaha kadar herşeyi düzene sokmaya çalışıyoruz. Anlayışınız için teşekkürler.
herkese cevap vermişsiniz ama benim mesajıma cevap vermemişsiniz sunucuda hile kullanan ban yazıyor ama siz 1 saat jail atıyorsunuz adalet ?
Ne diyebilirim bana ss atarken iki kere düşünün öyle atın ben kıyamıyorum oyuncularıma. Diğer yetkililer 10 gün falan atmışlığını görüyorum.

leonardo41

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Sunucumu kurarken bir bölümü atladığım için çekemeyenler gelip sunucuya saldırdı.

Şuanda tüm önlemlerimizi aldık ve oyuniçi hataları düzelttik. Size daha iyi hizmet verebilmek için Firmadan Linuxa geçme talebi istedim. Sabaha kadar herşeyi düzene sokmaya çalışıyoruz. Anlayışınız için teşekkürler.

Ne diyebilirim bana ss atarken iki kere düşünün öyle atın ben kıyamıyorum oyuncularıma. Diğer yetkililer 10 gün falan atmışlığını görüyorum.
O zaman oraya hileliler ban yer yazmayın
hilelilere yer veriyorsunuz yani serverinizde kıyamıyorsanız yakında jailede atmazsınız hile serbest dersiniz kusura bakmayında adalet yok sizin serverinizde yakında vip paralarına kıyamadım diye jaile atmadım vipi demezsiniz.

ProcusCraft

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
O zaman oraya hileliler ban yer yazmayın
hilelilere yer veriyorsunuz yani serverinizde kıyamıyorsanız yakında jailede atmazsınız hile serbest dersiniz kusura bakmayında adalet yok sizin serverinizde yakında vip paralarına kıyamadım diye jaile atmadım vipi demezsiniz.
Teşekkürler Kısa zamanda değiştriceğiz.

Sunucu Tekrardan Aktif.

ProcusCraft

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Ulan işinize gelmeyince oyuncu kaybetmemek için neler yapıyorsunuz ayıp be alın abi hileliler serbest diyin isterseniz dahada jaile atmazsanız ayıp be ayıp.
Daha fazla konu hakkında konuşmayacağım. Uzatmaya da gerek yok. İster oynarsın ister çıkarsın zaten piyasaya sürülen her sunucu bu tip olaydan eleştiriliyor. Sonra Türkiye niye gelişmiyo.

Büyük makineye geçiyoruz. :)
Makine kargoya verilmiş gün içinde geliyor!
32 GB RAM (256'ya kadar desteklenebilir)
2xİntel i7 - 4770 x 24 = 124.8ghz

her şey sizin için.
@Kodzernet bana verdiğiniz bu destek ve saygıdan dolayı çok teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız.

leonardo41

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Daha fazla konu hakkında konuşmayacağım. Uzatmaya da gerek yok. İster oynarsın ister çıkarsın zaten piyasaya sürülen her sunucu bu tip olaydan eleştiriliyor. Sonra Türkiye niye gelişmiyo.

Büyük makineye geçiyoruz. :)
Makine kargoya verilmiş gün içinde geliyor!
32 GB RAM (256'ya kadar desteklenebilir)
2xİntel i7 - 4770 x 24 = 124.8ghz

her şey sizin için.
@Kodzernet bana verdiğiniz bu destek ve saygıdan dolayı çok teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız.
Makineyi nereye alıyorsunuz evemi ofisemi ?

Zerozerito14

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Sunucuda oynamayı düşünüyordum ama şu gelen yorumlara bakarak sunucuya karşı fikrimi değiştirdim :/

Sunucuda oynamayı düşünüyordum ama şu gelen yorumlara bakarak sunucuya karşı fikrimi değiştirdim :/

ProcusCraft

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Makineyi nereye alıyorsunuz evemi ofisemi ?
Makine İstanbula ulaştı. Kablolama yapılıyor.

Yorum değil görmek önemli. Bunlar sadece eleştiri. Ne demişler. "Başarılı bir sunucu her zaman eleştirilir." Görmenizi tavsiye ediyorum. Fakat önyargılı devam etmeyi düşünüyorsanız başarılar diliyorum.