MediaRise

PLAY.CRAFTRISE.TC
En iyi cevaplar
0
Konu güncel, UHC Run oyunu bugün (yeni kodlanan sistemlerde) bir aksilik çıkmaz ise aktif edilecek.

Pluginsel

★ #NerdeOEskiGünler ★
Emekli
En iyi cevaplar
0

05.09.2017 13:16​
Herobrine Chamber, Katil kim, TheLab, BuildBattle ve Gravity de gelirse:
Günlük online: +3500
Hafta sonu online: +4200
Rekor: +5000

CraftRise, başarıların devamını bekliyoruz.

Professionel Server of Turkey #CraftRise Network

GT-I9060I cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son düzenleme:

MediaRise

PLAY.CRAFTRISE.TC
En iyi cevaplar
0
@Pluginsel, biraz daha özgün oyunlar üstünde çalışmayı düşünüyoruz. Herobrine Chamber zaten mevcut ve çalışıyor. Sadece bir kaç hatası mevcut. Bu yüzden oyunlar listesinden kaldırdık. Yeterli zamanımız olmadığı için ilgilenemedik. Bu yüzden bu oyunu kodlamayı bırakıp "Chamber" adında kendimize ait daha farklı bir oyun kodlamayı düşünüyoruz.

Konu güncel, Lobi paylaşım sistemindeki küçük bir hata nedeniyle bugün sunuculara erişim sıkıntıları mevcuttu. Sorun çözüldü.

Pluginsel

★ #NerdeOEskiGünler ★
Emekli
En iyi cevaplar
0
@Pluginsel, biraz daha özgün oyunlar üstünde çalışmayı düşünüyoruz. Herobrine Chamber zaten mevcut ve çalışıyor. Sadece bir kaç hatası mevcut. Bu yüzden oyunlar listesinden kaldırdık. Yeterli zamanımız olmadığı için ilgilenemedik. Bu yüzden bu oyunu kodlamayı bırakıp "Chamber" adında kendimize ait daha farklı bir oyun kodlamayı düşünüyoruz.

Konu güncel, Lobi paylaşım sistemindeki küçük bir hata nedeniyle bugün sunuculara erişim sıkıntıları mevcuttu. Sorun çözüldü.
Peki. BuildBattle (solo & team), Gravity, TheLab ve Katil kim gelecek mi?

Bu arada bugün fark ettim, sunucunuza 1.12.1 üzerinden girişler kapalı.

MediaRise

PLAY.CRAFTRISE.TC
En iyi cevaplar
0
Peki. BuildBattle (solo & team), Gravity, TheLab ve Katil kim gelecek mi?

Bu arada bugün fark ettim, sunucunuza 1.12.1 üzerinden girişler kapalı.

Katil kim dışında diğer oyunları şimdilik düşünmüyoruz, Arcade tabanlı bir sistem yapıp "BuildBattle (solo & team), Gravity, TheLab" gibi oyunları içine mini oyun şeklinde koymayı düşünüyoruz.

Kullanılan ViaVersion eklentisinde onlarca hata olması nedeniyle yeni sürüme geçiş yapamıyoruz. Yakında düzeltilirse bu sürüme geçebiliriz.
Sıfırdan bir Protocol destekleyici sistemi kodlamak uzun ve zor olacağı için, şimdilik beklemek zorundayız.

UHC RUN:
-UHC Run oyununu 1.12.1 sürümüyle açacağız. @Pluginsel
- Oyunun genel statüsü multi arena sistemine el vermediği için üzerinde 3 haftalık çalışmanın sonucunda nihayet çözüme kavuşturuldu ve multi arena sistemi kodlandı.
- UHC Run için 1.12.1 sürümündeki hata çözümlerinin tespitlerini yaptıktan kısa bir süre sonra aktif etmeyi planlıyoruz.

ExS

“Alıştım artık” cümlesi çok umutsuz değil mi ya?
En iyi cevaplar
0
@WeepingAngelTR

Merhaba. Sunucunuz da bir oynayayım dedim fakat bedwars tamamen makro. Kendimde test ettim. 17 CPS'e kadar basılabiliyor. Sonrasında atıyor. Yani oyunda adalet kalmamış. Bazıları ise yeni tür hilelerle girebiliyor. Fakat hile adam beni öldürdü ardından 10 saniye sonra itemlerimi geri verdi ve o adamda öldü. Sanırım hile korumasıydı, ama her hilede işe yaramıyor.

Pluginsel

★ #NerdeOEskiGünler ★
Emekli
En iyi cevaplar
0
Katil kim dışında diğer oyunları şimdilik düşünmüyoruz, Arcade tabanlı bir sistem yapıp "BuildBattle (solo & team), Gravity, TheLab" gibi oyunları içine mini oyun şeklinde koymayı düşünüyoruz.

Kullanılan ViaVersion eklentisinde onlarca hata olması nedeniyle yeni sürüme geçiş yapamıyoruz. Yakında düzeltilirse bu sürüme geçebiliriz.
Sıfırdan bir Protocol destekleyici sistemi kodlamak uzun ve zor olacağı için, şimdilik beklemek zorundayız.

UHC RUN:
-UHC Run oyununu 1.12.1 sürümüyle açacağız. @Pluginsel
- Oyunun genel statüsü multi arena sistemine el vermediği için üzerinde 3 haftalık çalışmanın sonucunda nihayet çözüme kavuşturuldu ve multi arena sistemi kodlandı.
- UHC Run için 1.12.1 sürümündeki hata çözümlerinin tespitlerini yaptıktan kısa bir süre sonra aktif etmeyi planlıyoruz.

UHC Run için teşekkürler, gerçekten çok beğendim. Ancak benim oynadığım yabancı bir sunucu da biraz daha farklı, bu biraz saçma olmuş gibi geldi.
Bence şöyle ayarlayın:
- Sınırlar +1200 -1200'e yükseltin.
- Ölümsüzlük süresi 10 dakikaya arttırın.
- Ölümsüzlük süresinin 5. dakikasında sınırlar hareket etmeye başlasın. (her saniye 1 tık yaklaşacak şekilde.)
- Oyunun süresi 1 saat olacak. (10 dakiika ölümsüzlük, 50 dakika normal oyun.)

Oyun başladıktan 10 dakika sonra PvP aktif olacak, sınırlar yavaş yavaş hareket edecek. Işınlanma biraz saçma olmuş gibi geldi, bence oyuncuların kendileri 0 0 0 kordinatlarına gitsin, bu da sınır sayesinde olur.

Birde:
- 40-50. seviyelerde dia var, onu pek beğenmedim. Herkes dia set yapıyor oyun zorlaşıyor, bence dia normal 12. seviye de olsun.

Bunlar dışında pişmiş yiyecekler, otomatik bütün odunların düşmesi, otomatik pişirilmiş demir, otomatik torç gibi özellikler güzel. Aslında benim oynadığım sunucu da onları da kendi elimizle yapıyorduk, ama o özellik kalabilir.

Son düzenleme:
  • Beğen
Reactions: ExS

ErenRyz

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bu ne Başarı yiğidim gerçektende son 1 ayda çok fazla geliştiniz hocam.

MediaRise

PLAY.CRAFTRISE.TC
En iyi cevaplar
0
@WeepingAngelTR

Merhaba. Sunucunuz da bir oynayayım dedim fakat bedwars tamamen makro. Kendimde test ettim. 17 CPS'e kadar basılabiliyor. Sonrasında atıyor. Yani oyunda adalet kalmamış. Bazıları ise yeni tür hilelerle girebiliyor. Fakat hile adam beni öldürdü ardından 10 saniye sonra itemlerimi geri verdi ve o adamda öldü. Sanırım hile korumasıydı, ama her hilede işe yaramıyor.

Makro/Jitter koruması hakkında kesin bir bilgi sahibi değiliz, hile sistemlerini hazır eklentilerden kullandığımız için ve özel ayarlamalar aldığımız için bunları gerçek zamanlı olarak test etme şansı yakalayamadık. Elimizde bunlarla uğraşacak vakit olmadığı için kontrol edemiyoruz. Eğer bu işler üzerinde çalışabileceğimiz daha fazla zamanımız olsaydı CraftRise daha farklı bir CraftRise olabilirdi.

UHC Run için teşekkürler, gerçekten çok beğendim. Ancak benim oynadığım yabancı bir sunucu da biraz daha farklı, bu biraz saçma olmuş gibi geldi.
Bence şöyle ayarlayın:
- Sınırlar +1200 -1200'e yükseltin.
- Ölümsüzlük süresi 10 dakikaya arttırın.
- Ölümsüzlük süresinin 5. dakikasında sınırlar hareket etmeye başlasın. (her saniye 1 tık yaklaşacak şekilde.)
- Oyunun süresi 1 saat olacak. (10 dakiika ölümsüzlük, 50 dakika normal oyun.)

Oyun başladıktan 10 dakika sonra PvP aktif olacak, sınırlar yavaş yavaş hareket edecek. Işınlanma biraz saçma olmuş gibi geldi, bence oyuncuların kendileri 0 0 0 kordinatlarına gitsin, bu da sınır sayesinde olur.

Birde:
- 40-50. seviyelerde dia var, onu pek beğenmedim. Herkes dia set yapıyor oyun zorlaşıyor, bence dia normal 12. seviye de olsun.

Bunlar dışında pişmiş yiyecekler, otomatik bütün odunların düşmesi, otomatik pişirilmiş demir, otomatik torç gibi özellikler güzel. Aslında benim oynadığım sunucu da onları da kendi elimizle yapıyorduk, ama o özellik kalabilir.

Dediğiniz oyun UHC olarak gözüküyor, bizim kodladığımız oyun ise UHC Run. Yani oyunun hızlandırılmış hali.

ExS

En iyi cevaplar
0
Gerekli ilgi için teşekkür ederim, gerçekten çok hack var. Özellikle de BedWars oyununda.

Pluginsel

★ #NerdeOEskiGünler ★
Emekli
En iyi cevaplar
0
Makro/Jitter koruması hakkında kesin bir bilgi sahibi değiliz, hile sistemlerini hazır eklentilerden kullandığımız için ve özel ayarlamalar aldığımız için bunları gerçek zamanlı olarak test etme şansı yakalayamadık. Elimizde bunlarla uğraşacak vakit olmadığı için kontrol edemiyoruz. Eğer bu işler üzerinde çalışabileceğimiz daha fazla zamanımız olsaydı CraftRise daha farklı bir CraftRise olabilirdi.

Dediğiniz oyun UHC olarak gözüküyor, bizim kodladığımız oyun ise UHC Run. Yani oyunun hızlandırılmış hali.
Hmm... Anladım. Ancak sanırım eklenti biraz büyük, UHC Run'da büyük bir lag sorunu mevcut. (+ Factions & Creative sunucusunda 1.12.1 sürüm desteği kapalı.)

• Beğen
Reactions: ExS

MediaRise

PLAY.CRAFTRISE.TC
En iyi cevaplar
0
Gerekli ilgi için teşekkür ederim, gerçekten çok hack var. Özellikle de BedWars oyununda.
Üzerinde çalışıyoruz, fakat hilelere kesin ve tek çözüm özel bir launcher kodlamak. Böyle bir projemiz var fakat tasarım ve oluşacak sorunlar için zaman ayırmak gerekiyor.

Hmm... Anladım. Ancak sanırım eklenti biraz büyük, UHC Run'da büyük bir lag sorunu mevcut. (+ Factions & Creative sunucusunda 1.12.1 sürüm desteği kapalı.)
UHC Run oyununun en büyük sıkıntısı 750 * 750 dünya oluşundan, oyuncuları dünyaya ışınlamadan önce Bukkit Chunk'lar eğer yüklü değisle ve yoksa yeniden yazmak istiyor. Bu hem CPU kullanımı hem RAM kullanımı çok etkiliyor. Bu oyunu ilk kodlamaya başladığımız zamanlarda +85000 yüklü chunk sayısı gibi uçuk rakamlar vardı, sorunu çözdük. BETA sürümü son bulunca LAG seviyesini en aza indirmiş olacağız. Çünkü oyun MultiArena tarzı bir oyun değil, yabancı UHC Run veya UHC sunucularına bakarsanız durumu anlarsınız.

Factions için 1.12.1 desteği dün eklendi fakat Lobi güncellemesini paylaşmayı unutmuşum. Bu yüzden Lobi sunucularından direkt olarak giriş yapılamıyor. Sorunu bu gece yayınlanacak Lobi güncellemesi çözecektir.

ExS

En iyi cevaplar
0
@WeepingAngelTR
Adamlar üşenmeden ücretli hile satın alıyor, böyle saçmalık olabilir mi ya?

Makroları da engellemeniz gerek :)

Pluginsel

★ #NerdeOEskiGünler ★
Emekli
En iyi cevaplar
0
Bugün oynadığım en zevkli oyun UHC Run'idi! Bu zevki yaşatan CraftRise'ye teşekkür ediyorum.
UHC Run son dakikalar:

Son düzenleme: