xFallPvP Rehber Alımları

KilllerDragons

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Burası Maşallah Savaş AlanıOlmuş Girebilen Sayısı Kaç Acaba ?

9sas9

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
bu sw aşırı önemli sanırım öyleyse takım elbise giyip girerim swye

SlyGambler

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Adınız:Efe
Soyadınız:Aktaş
Yaşınız:13
Skype adresiniz:ColorBoys
Mikrofonunuz var mı:Var
Oyun içi isminiz:SlyGambler
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu):3
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu):1
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu):arkadaşım dedi
Sunucuda yetkiniz var mı (donor):yok
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu):Yetkim Yok
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu):Kesinlikle
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu):Sunucuda olmaması gereken bazı şeyler var belki size yardım ederim diye düşündüm
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu):Evet
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu):Küfür vesaire şeyleri sevmem olay vesaire şeyler çıkarmam ve uyum sağlaya bilirim
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep):Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep):Yemedim
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu):İyidir arada sohbet ederim
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız:evet
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz:kitlere ayrı ni bölüm eklemek isterim oda gibi ve yeni buildler
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz:hiçbişey

rasim_pvp

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Adınız:Rasim
Soyadınız:Koca
Yaşınız:15
Skype adresiniz:RasimKoca
Mikrofonunuz var mı:leptopumun mikrofonu var ve düzgün çalışıo
Oyun içi isminiz:rasim_pvp
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu):3 yıldır
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu):sunucua günde 8 saat filan oynuyorum ama yetkili olursam daha fazla oynarım
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu):sunucu pvp bakımından 10 numara
Sunucuda yetkiniz var mı (donor):malesef
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu):oyunadamda yetkiliydim
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu):gayet hissediyorum ve bu benim 2. başvurum
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu):bu sunucu nun hastasıyım çünkü burda gerçek pvp ciler var
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu):evet düşünüyorum çünkü hergün yetkililerle konuşuorum
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu):pvp im ve karekterim
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep):mcsg zone da yedim heke küfür ettim
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep):mcsg zone da yedim küfür
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu):sorularına cevap veririm oyunculara üstünlük taslamam
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız:evet anlaşırım
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz: survivel games eklemek isterim tabi ekleyebilirsem
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz:sunucudan hiçbir şey silmem doğal hali çok güzel

MrHappy

belki de bundan, artık hüznü ve acıyı paylaşıyoruz
En iyi cevaplar
0
Başvuruları okursan gerçekten Türk Minecraft kitlesini birinci bakış açısından görebilirsin. Belki çıkar diye %0.05'lik olasılığı göz ardı edemiyoruz.
bu sw aşırı önemli sanırım öyleyse takım elbise giyip girerim swye
O kadar şaşaalı bir girişe lüzum yok, üstünüze bir gömlek bir de kot çekseniz tamamdır.
Adınız:Efe
Soyadınız:Aktaş
Yaşınız:13
Skype adresiniz:ColorBoys
Oyun içi isminiz:SlyGambler
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu):3
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu):1
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu):arkadaşım dedi
Sunucuda yetkiniz var mı (donor):yok
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu):Yetkim Yok
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu):Kesinlikle
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu):Sunucuda olmaması gereken bazı şeyler var belki size yardım ederim diye düşündüm
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu):Evet
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu):Küfür vesaire şeyleri sevmem olay vesaire şeyler çıkarmam ve uyum sağlaya bilirim
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep):Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep):Yemedim
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu):İyidir arada sohbet ederim
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız:evet
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz:kitlere ayrı ni bölüm eklemek isterim oda gibi ve yeni buildler
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz:hiçbişey
Olumsuz, bizimle değilsiniz :(
Adınız:Rasim
Soyadınız:Koca
Skype adresiniz:RasimKoca
Mikrofonunuz var mı:leptopumun mikrofonu var ve düzgün çalışıo
Oyun içi isminiz:rasim_pvp
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu):3 yıldır
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu):sunucua günde 8 saat filan oynuyorum ama yetkili olursam daha fazla oynarım
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu):sunucu pvp bakımından 10 numara
Sunucuda yetkiniz var mı (donor):malesef
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu):oyunadamda yetkiliydim
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu):gayet hissediyorum ve bu benim 2. başvurum
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu):bu sunucu nun hastasıyım çünkü burda gerçek pvp ciler var
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu):evet düşünüyorum çünkü hergün yetkililerle konuşuorum
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu):pvp im ve karekterim
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep):mcsg zone da yedim heke küfür ettim
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep):mcsg zone da yedim küfür
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu):sorularına cevap veririm oyunculara üstünlük taslamam
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız:evet anlaşırım
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz: survivel games eklemek isterim tabi ekleyebilirsem
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz:sunucudan hiçbir şey silmem doğal hali çok güzel
Maalesef bizimle değilsiniz :(

TigerRS

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Adınız:Hüseyin
Soyadınız:Yaşar
Skype adresiniz:efsanepro34
Oyun içi isminiz:TigerRS
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu):3 Yıldır.
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu):2 Aydır.
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu):Eğlenceli,Güzel,Aksiyonlu
Sunucuda yetkiniz var mı (donor):Yok
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu):HamSurvival(Kapandı)
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu):Evet,tabikide
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu):Sunucuyu hoş bulduğum için yetkili olmak istiyorum.
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu):Evet,düşünüyorum.
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu):Fedakar olmam.
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep):Hayır.
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep):Evet,Bir yetkiliye takım yazdım aslında takım var diycektim yetkili yanlış anladı mute yedim.
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu):Sakin Ve Saygılı.
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız:Tabikide evet
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz:Her Bir Kişiyi Kesince Şöle Yazmasını İsterim (ÖRNEK): Şu Kişi Bu Kişi Tarafından Öldürüldü!
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz:oto Muteyi silmek isterim.

StorMAnqelL

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Adınız: Deniz
Soyadınız: Akkus
Yaşınız (14 yaş ve üstü): 15
Skype adresiniz: facebook: Deniz Akkus
Mikrofonunuz var mı: Evet var
Oyun içi isminiz: skopez
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz: 4 yıldır oynuyorum
Oyun "Minecraft" hakkında yeterince bilgili misiniz: Evet, yani öyle düşünüyorum.
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz: 2 yıldır oynuyorum
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu): Gayet kaliteli ve oynanabilirliği yüksek bir sunucu. Saygılı seviyeli yetkili takımı olan ve Türk sunucularının seviyesini yükselten bir sunucu olduğunu düşünüyorum.
Sunucuda yetkiniz var mı (donor): Yok (Oyuncu)
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz: KingNW'de Eskiden Bir UstaRehber'dim
Kendinizi yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz: Evet hissediyorum.
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu): Çünkü bu sunucuda bir şeyler başarabileceğime inanıyorum. Kendimi geliştirip her daim daha iyisini yapmak için bu sunucuda yetkili olmak istiyorum.
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu): Evet bu güzel ve tecrübeli takıma uyum sağlayacağıma inanıyorum.
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu): Başkalarının haricinde sadece oyunumu oynamaya veya oyuncu arkadaşlarımın sorularını cevaplamaya odaklanıyorum.
Görevini kötüye kullanan bir yetkili gördünüz ne yapardınız: Önce uyarırım. Bu hareketlere devam ettiği takdirde kanıt alır kurucuya atardım.
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep): Kurucuları, Admini, Sr.Moderatoru, Moderatorları, Rehberleri ve Denemerehberi banladığım için uzaklaştırılmıştım.
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep): Hayır yemedim
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu): Bende herkes gibi bir oyuncu olduğum için empati kuruyorum. Ve onlara davranışlarım genelde sıcakkanlı ve iyimser oluyor (arada bir çıldırdığım oluyor).
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız: Evet, anlaştığıma ve anlaşacağıma inanıyorum.
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz: Öldürme sıralaması eklerdim. Bunun yanında rahatsız olduğumuz oyuncuları /engelle komudu ile engellemeyi eklerdim.
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz: Silmek istediğim bir şey yok gayet mantıklı ve yerinde sistemler var.

IvanKot

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Adınız:İsmail
Soyadınız:Özdemir
Yaşınız:12
Skype adresiniz:smail.zdemir2005
Mikrofonunuz var mı:Evet var.
Oyun içi isminiz:IvanKot
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu):3 Yıldır Oynuyorum.
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu):1 ile 1.5 yıl arası.
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu):Server güzel bir server fakat biraz hile koruması sıkıntı çıkarabiliyor.
Sunucuda yetkiniz var mı (donor):Yok.
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu):Daha önceden arkadaşımın açmış olduğu sky block serverinde Moderatorluk yaptım.
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu):Evet kendimi hazır hissediyorum
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu):Serverinizde uzun süredir oynadığım için serverinizin hitlerine alıştım.
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu):Evet düşünüyorum serverde bulduğum açık veya bug görürsem size hemen bildiririm.
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu):Diğer oyunculardan ayrı bir farkım yok.
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep):Evet bir kere yedim sebebi İzdivaç Programı Değil Burası .
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep):Evet yedim Küfür ve Aşağılama.
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu):Elimden geldiğince oyunculara yardım ederim sadece bu serverde değil tüm serverlerde yaparım.
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız:Evet
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz:Serverde her şey tam olarak gözüküyor sunucuya bir aralar survival games eklenmişti o tekrar eklenirse gerçekten güzel olur.
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz:Sunucudan bir şey silmek istemem eğer bug bulursam sizlere yani yetkililere yetiştiririm.

Bu bilgiler inşallah sizin için yeterli olur teşekkür ederim. :)

NurlAnT

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Adınız:Nurlan
Soyadınız:Tarverdiyev
Yaşınız:17
Skype adresiniz: fgntpvp (skypem eskiden yapmistim o yuzden hersey sallamasyon) :DD
Mikrofonunuz var mı: var ama yakinda bm 800 alicam
Oyun içi isminiz:TheSpeeder (premium)
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu): 2013 de basladim 2014 de artik proydum
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu): 6 ay veya daha cok ama baska charla oynuyordum.
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu):cok guzel bir pvp serveri
Sunucuda yetkiniz var mı (donor):yok, ama olmasini cok isterdim
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu): kendi pvp serverim vardi eskiden
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu):evet,
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu):youtube kanali acicam ve hep bu serverde video cekicem . kapak resim , outro , intro hersey hazir.
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu):Evet, kesinlikle
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu): sabir, sakin, ve rushh a
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep):yemedim.
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep):yemedim.
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu):ne kadar sakin ve sabirliyim asla hirs yapmam
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız:tabiiki neden olmasin
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersinizsurival games. veya sky wars eklemek isterdim
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz: silmek degilde hileleri banlamak isterim. kendi sw imda vardi

ErenOzsahin

Golden State Warriors
En iyi cevaplar
0
Adınız:Hüseyin
Soyadınız:Yaşar
Skype adresiniz:efsanepro34
Oyun içi isminiz:TigerRS
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu):3 Yıldır.
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu):2 Aydır.
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu):Eğlenceli,Güzel,Aksiyonlu
Sunucuda yetkiniz var mı (donor):Yok
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu):HamSurvival(Kapandı)
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu):Evet,tabikide
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu):Sunucuyu hoş bulduğum için yetkili olmak istiyorum.
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu):Evet,düşünüyorum.
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu):Fedakar olmam.
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep):Hayır.
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep):Evet,Bir yetkiliye takım yazdım aslında takım var diycektim yetkili yanlış anladı mute yedim.
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu):Sakin Ve Saygılı.
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız:Tabikide evet
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz:Her Bir Kişiyi Kesince Şöle Yazmasını İsterim (ÖRNEK): Şu Kişi Bu Kişi Tarafından Öldürüldü!
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz:oto Muteyi silmek isterim.
Zorunlu yazılan yerlere kısa cevaplar vermişsin. Bizimle değilsin.

Adınız:İsmail
Soyadınız:Özdemir
Yaşınız:12
Skype adresiniz:smail.zdemir2005
Mikrofonunuz var mı:Evet var.
Oyun içi isminiz:IvanKot
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu):3 Yıldır Oynuyorum.
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu):1 ile 1.5 yıl arası.
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu):Server güzel bir server fakat biraz hile koruması sıkıntı çıkarabiliyor.
Sunucuda yetkiniz var mı (donor):Yok.
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu):Daha önceden arkadaşımın açmış olduğu sky block serverinde Moderatorluk yaptım.
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu):Evet kendimi hazır hissediyorum
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu):Serverinizde uzun süredir oynadığım için serverinizin hitlerine alıştım.
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu):Evet düşünüyorum serverde bulduğum açık veya bug görürsem size hemen bildiririm.
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu):Diğer oyunculardan ayrı bir farkım yok.
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep):Evet bir kere yedim sebebi İzdivaç Programı Değil Burası .
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep):Evet yedim Küfür ve Aşağılama.
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu):Elimden geldiğince oyunculara yardım ederim sadece bu serverde değil tüm serverlerde yaparım.
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız:Evet
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz:Serverde her şey tam olarak gözüküyor sunucuya bir aralar survival games eklenmişti o tekrar eklenirse gerçekten güzel olur.
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz:Sunucudan bir şey silmek istemem eğer bug bulursam sizlere yani yetkililere yetiştiririm.

Bu bilgiler inşallah sizin için yeterli olur teşekkür ederim. :)
Yetkili alımlarında en az 14 yaşında olmak gerekli hocam. Bizimle değilsin.

Adınız:Nurlan
Soyadınız:Tarverdiyev
Yaşınız:17
Skype adresiniz: fgntpvp (skypem eskiden yapmistim o yuzden hersey sallamasyon) :DD
Mikrofonunuz var mı: var ama yakinda bm 800 alicam
Oyun içi isminiz:TheSpeeder (premium)
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu): 2013 de basladim 2014 de artik proydum
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu): 6 ay veya daha cok ama baska charla oynuyordum.
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu):cok guzel bir pvp serveri
Sunucuda yetkiniz var mı (donor):yok, ama olmasini cok isterdim
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu): kendi pvp serverim vardi eskiden
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu):evet,
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu):youtube kanali acicam ve hep bu serverde video cekicem . kapak resim , outro , intro hersey hazir.
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu):Evet, kesinlikle
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu): sabir, sakin, ve rushh a
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep):yemedim.
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep):yemedim.
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu):ne kadar sakin ve sabirliyim asla hirs yapmam
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız:tabiiki neden olmasin
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersinizsurival games. veya sky wars eklemek isterdim
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz: silmek degilde hileleri banlamak isterim. kendi sw imda vardi
Zorunlu yazılan yerlere kısa cevaplar vermişsin. Bizimle değilsin.

Adınız: Umut
Soyadınız: Melih
Yaşınız: 14
Skype adresiniz: PeynirAndEkmek
Mikrofonunuz var mı: Evet
Oyun içi isminiz: FakirAdam
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu): 6
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu): En az sanırsam 2 sene olucak.
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu): Yani gayet başarılı, skriptler mükemmel, aktif oyuncu sayısı vb.
Sunucuda yetkiniz var mı (donor): Maalesef Defaultum.
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu): MuzNetworkun sahibiydim. Ancak Sunucuyu, yeniden açabilme gibi düşüncelere sahibim :D
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu): Evet baya hissediyorum. ve zaten sunucuyu sanırsam 2015 de görmüştüm :D
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu): Bilmiyorum aslında, bir anda karar verdim. Gerçekten bayadır gördüğüm bir sunucuydu. Yani bende kendimi test edeyim dedim. İnşallah katkılarım olur.
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu): Aynen. Güzel fikirler bir anda çıkartmayı severim ve takıma da baya katkı sağliycağımı umuyorum.
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu): Tecrübe desek yeridir Veya Her insan özeldir desek :)
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep): Evet yedim. Cowboy Moderatoru vardı :D Block Hit yapmıştım, baya gaza gelmiştim. Cowboy Bey de rekt yiyince 3 gün banladı :(
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep): Yemiştim. annem bir yandan terlik atmıştı, bir yandan RockoReper mıydı neydi. O da bana küfür ediyodu. Bende ona küfür etmiştim, mute yemiştim ancak salak demiştim :D
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu): Saygı çercevesinde her türlü şekilde iyi bir davranış gösteririm, Buna emin olun.
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız: Aynen 2 tarafıda eşit tutarım. Sırf yetkili diye yalakalık yapmam. Oyuncuyada kaba davranmam.
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz: hmm hiç düşünmemiştim. Ancak lobinize baktımda, sanki SkyPvP güzel gider diye düşündüm. Zaten buildler güzel. yani şöyle diyeyim ; SkyPvP Oyna itemi olucak. Sağ tıklayınca her kes görünmez olucak. SkyPvP Itemine sağ tıklayan oyuncular, gözükücek ve savaşıcaklar. :)
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz: Hocam kusura bakmayında. bir şey silmek istemem Sunucu zaten Great denile bilcek seviyede :D
Hiç bir yetkilimiz rekt yedi diye banlamaz, daha önce ban yiyen bir kişi yetkili olamaz. Bizimle değilsin.

Efehan11

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
  • Adınız:Ömer
  • Soyadınız:Aydın
  • Yaşınız:14
  • Skype adresiniz:roolbaba
  • Mikrofonunuz var mı:var
  • Oyun içi isminiz:Hents
  • Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu):4 Sene
  • Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu): 6 Ay
  • Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu):Gayet Başarılı Bir Sunucu !
  • Sunucuda yetkiniz var mı (donor):Malesef
  • Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu):GOKTURKNW DE Yetkili Oldum LegendCraftta Rehber Oldum
  • Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu):Evet Hissediyorum !!!
  • Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu):Sunucunuzun Deneyimli Bir Yetkiliye İhtiyac Duyduğunu Düşünüyorum
  • xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu): Benden Büyük Abilerim Ablalarımla İyi Geçineceiğimi Düşünüyorum
  • Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu): Adalet Küfür Etmem Dürüstümdür bir şey Yaptıysam Hatamı Kabul Eden Bir insanım
  • Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep):Hayır Yemedim
  • Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep):Evet Sizin Serverinizde 1 Kere Yedim GG Dedim Bilmiyorum :)
  • Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu):oyuncularla Aram Mükemmel Diyebilirim
  • Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız:tabii ki Anlaşabilirim
  • Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz: Pet Sistemi Özel Arttırılmış Kapasiteli Odalar
  • Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz:Sunucunuz Gayet Başarılı bir şey Çıkarmak İstemezdim