AnderBaBa94
Kömür Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Tamam Sorun değil.Bizimle değilsin.
Kolay gelsin.
Kolay gelsin.
Başvuruları okursan gerçekten Türk Minecraft kitlesini birinci bakış açısından görebilirsin. Belki çıkar diye %0.05'lik olasılığı göz ardı edemiyoruz.Burası Maşallah Savaş AlanıOlmuş Girebilen Sayısı Kaç Acaba ?
O kadar şaşaalı bir girişe lüzum yok, üstünüze bir gömlek bir de kot çekseniz tamamdır.bu sw aşırı önemli sanırım öyleyse takım elbise giyip girerim swye
Olumsuz, bizimle değilsinizAdınız:Efe
Soyadınız:Aktaş
Yaşınız:13
Skype adresiniz:ColorBoys
Mikrofonunuz var mı:Var
Oyun içi isminizlyGambler
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu):3
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu):1
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu):arkadaşım dedi
Sunucuda yetkiniz var mı (donor):yok
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu):Yetkim Yok
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu):Kesinlikle
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu)unucuda olmaması gereken bazı şeyler var belki size yardım ederim diye düşündüm
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu):Evet
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu):Küfür vesaire şeyleri sevmem olay vesaire şeyler çıkarmam ve uyum sağlaya bilirim
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep):Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep):Yemedim
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu):İyidir arada sohbet ederim
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız:evet
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz:kitlere ayrı ni bölüm eklemek isterim oda gibi ve yeni buildler
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz:hiçbişey
Maalesef bizimle değilsinizAdınız:Rasim
Soyadınız:Koca
Yaşınız:15
Skype adresiniz:RasimKoca
Mikrofonunuz var mı:leptopumun mikrofonu var ve düzgün çalışıo
Oyun içi isminiz:rasim_pvp
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu):3 yıldır
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu):sunucua günde 8 saat filan oynuyorum ama yetkili olursam daha fazla oynarım
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu):sunucu pvp bakımından 10 numara
Sunucuda yetkiniz var mı (donor):malesef
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu)yunadamda yetkiliydim
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu):gayet hissediyorum ve bu benim 2. başvurum
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu):bu sunucu nun hastasıyım çünkü burda gerçek pvp ciler var
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu):evet düşünüyorum çünkü hergün yetkililerle konuşuorum
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu)vp im ve karekterim
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep):mcsg zone da yedim heke küfür ettim
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep):mcsg zone da yedim küfür
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu):sorularına cevap veririm oyunculara üstünlük taslamam
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız:evet anlaşırım
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz: survivel games eklemek isterim tabi ekleyebilirsem
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz:sunucudan hiçbir şey silmem doğal hali çok güzel
Zorunlu yazılan yerlere kısa cevaplar vermişsin. Bizimle değilsin.Adınız:Hüseyin
Soyadınız:Yaşar
Yaşınız:15
Skype adresiniz:efsanepro34
Mikrofonunuz var mı:Var
Oyun içi isminiz:TigerRS
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu):3 Yıldır.
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu):2 Aydır.
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu):Eğlenceli,Güzel,Aksiyonlu
Sunucuda yetkiniz var mı (donor):Yok
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu):HamSurvival(Kapandı)
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu):Evet,tabikide
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu)unucuyu hoş bulduğum için yetkili olmak istiyorum.
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu):Evet,düşünüyorum.
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu):Fedakar olmam.
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep):Hayır.
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep):Evet,Bir yetkiliye takım yazdım aslında takım var diycektim yetkili yanlış anladı mute yedim.
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu)akin Ve Saygılı.
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız:Tabikide evet
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz:Her Bir Kişiyi Kesince Şöle Yazmasını İsterim (ÖRNEK): Şu Kişi Bu Kişi Tarafından Öldürüldü!
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersinizto Muteyi silmek isterim.
Yetkili alımlarında en az 14 yaşında olmak gerekli hocam. Bizimle değilsin.Adınız:İsmail
Soyadınız:Özdemir
Yaşınız:12
Skype adresiniz:smail.zdemir2005
Mikrofonunuz var mı:Evet var.
Oyun içi isminiz:IvanKot
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu):3 Yıldır Oynuyorum.
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu):1 ile 1.5 yıl arası.
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu)erver güzel bir server fakat biraz hile koruması sıkıntı çıkarabiliyor.
Sunucuda yetkiniz var mı (donor):Yok.
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu)aha önceden arkadaşımın açmış olduğu sky block serverinde Moderatorluk yaptım.
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu):Evet kendimi hazır hissediyorum
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu)erverinizde uzun süredir oynadığım için serverinizin hitlerine alıştım.
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu):Evet düşünüyorum serverde bulduğum açık veya bug görürsem size hemen bildiririm.
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu)iğer oyunculardan ayrı bir farkım yok.
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep):Evet bir kere yedim sebebi İzdivaç Programı Değil Burası .
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep):Evet yedim Küfür ve Aşağılama.
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu):Elimden geldiğince oyunculara yardım ederim sadece bu serverde değil tüm serverlerde yaparım.
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız:Evet
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersinizerverde her şey tam olarak gözüküyor sunucuya bir aralar survival games eklenmişti o tekrar eklenirse gerçekten güzel olur.
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersinizunucudan bir şey silmek istemem eğer bug bulursam sizlere yani yetkililere yetiştiririm.
Bu bilgiler inşallah sizin için yeterli olur teşekkür ederim.![]()
Zorunlu yazılan yerlere kısa cevaplar vermişsin. Bizimle değilsin.Adınız:Nurlan
Soyadınız:Tarverdiyev
Yaşınız:17
Skype adresiniz: fgntpvp (skypem eskiden yapmistim o yuzden hersey sallamasyon)D
Mikrofonunuz var mı: var ama yakinda bm 800 alicam
Oyun içi isminiz:TheSpeeder (premium)
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu): 2013 de basladim 2014 de artik proydum
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu): 6 ay veya daha cok ama baska charla oynuyordum.
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu):cok guzel bir pvp serveri
Sunucuda yetkiniz var mı (donor):yok, ama olmasini cok isterdim
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu): kendi pvp serverim vardi eskiden
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu):evet,
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu):youtube kanali acicam ve hep bu serverde video cekicem . kapak resim , outro , intro hersey hazir.
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu):Evet, kesinlikle
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu): sabir, sakin, ve rushh a
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep):yemedim.
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep):yemedim.
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu):ne kadar sakin ve sabirliyim asla hirs yapmam
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız:tabiiki neden olmasin
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersinizsurival games. veya sky wars eklemek isterdim
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz: silmek degilde hileleri banlamak isterim. kendi sw imda vardi
Hiç bir yetkilimiz rekt yedi diye banlamaz, daha önce ban yiyen bir kişi yetkili olamaz. Bizimle değilsin.Adınız: Umut
Soyadınız: Melih
Yaşınız: 14
Skype adresiniz: PeynirAndEkmek
Mikrofonunuz var mı: Evet
Oyun içi isminiz: FakirAdam
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu): 6
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu): En az sanırsam 2 sene olucak.
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu): Yani gayet başarılı, skriptler mükemmel, aktif oyuncu sayısı vb.
Sunucuda yetkiniz var mı (donor): Maalesef Defaultum.
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu): MuzNetworkun sahibiydim. Ancak Sunucuyu, yeniden açabilme gibi düşüncelere sahibim
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu): Evet baya hissediyorum. ve zaten sunucuyu sanırsam 2015 de görmüştüm
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu): Bilmiyorum aslında, bir anda karar verdim. Gerçekten bayadır gördüğüm bir sunucuydu. Yani bende kendimi test edeyim dedim. İnşallah katkılarım olur.
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu): Aynen. Güzel fikirler bir anda çıkartmayı severim ve takıma da baya katkı sağliycağımı umuyorum.
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu): Tecrübe desek yeridir Veya Her insan özeldir desek
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep): Evet yedim. Cowboy Moderatoru vardıBlock Hit yapmıştım, baya gaza gelmiştim. Cowboy Bey de rekt yiyince 3 gün banladı
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep): Yemiştim. annem bir yandan terlik atmıştı, bir yandan RockoReper mıydı neydi. O da bana küfür ediyodu. Bende ona küfür etmiştim, mute yemiştim ancak salak demiştim
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu): Saygı çercevesinde her türlü şekilde iyi bir davranış gösteririm, Buna emin olun.
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız: Aynen 2 tarafıda eşit tutarım. Sırf yetkili diye yalakalık yapmam. Oyuncuyada kaba davranmam.
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz: hmm hiç düşünmemiştim. Ancak lobinize baktımda, sanki SkyPvP güzel gider diye düşündüm. Zaten buildler güzel. yani şöyle diyeyim ; SkyPvP Oyna itemi olucak. Sağ tıklayınca her kes görünmez olucak. SkyPvP Itemine sağ tıklayan oyuncular, gözükücek ve savaşıcaklar.
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz: Hocam kusura bakmayında. bir şey silmek istemem Sunucu zaten Great denile bilcek seviyede![]()