Utanmadan sunucumda bot makinesi reklamı yapan adam: MrForax

MrForax

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Sunucuya bak, sence bir sponsora ihtiyacımız var gibi mi duruyoruz? Senin o iğrenç parana ihtiyacımız yok :)

Hangi cüretle diyorum, asıl sen gelip hangi cüretle sunucumda bot servisi yapılır diyebiliyorsun?

Hala trollden anlamadığı için diyorsun, o yüzden mesajlarını sildin. Şu an ss almak istesem o mesajların yok. Troll diyip sıvışacağını sanıyorsun ):

Hala troll diyorsun çıldırıyorum
Bot makinesi diye bir şey yok diyorsun, tamam sen 128MB lık windows xp bilgisayarından bana biraz bot at :(

128 MB qewpğepflwelpfqwpqwdpwdwsdfsdfsd

Neyse kendi kendine konuşmaya devam et benim daha önemli işlerim var.

Ha bu arada : Hadii byy

Unuttum değilmi yaşın 10'du ingilizce bilmiyosun anlamassın heralde özelliklerden neyse çevirir bakarsın.

İyi forumlar. Güzel bir post kasma konusu açtın.

PlatinumTR

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
@PlatinumTR Vereceğim paketi yiyosa 4gb ramlı sunucuya koy sonra bana yok sunucum çöküyor yok plugin paketi bozuldu falan dersen ozaman işler bozulur. Ayrıca bana dolandırıcı deme hakkını nereden buluyorsunuz. Ben ciddi alıcılara paket satarım. Çok dolandırıldım o yüzden sadece ciddi alıcılara satarım. Çok emeğim dolandırıldı bu yolda.
1- Geçen gün bi paket yaptım 64 gb sunucu kaldıramadı. Bak lafla ne kadar basit 5 saniyede paket yapıp 64 gb sunucuya kurup sunucunun kaldıramadığını söyledim evet gayet basit bir şey.
2- Sana dolandırıcı demedim dikkat edersen sebebini de açıkladım;
50 TL ye skyblock paketi satacağını söylüyor profesyonel paket hazırlayacağım, minimum 8 GB Ram ile çalışır bu paket, 1 Haftada hazırlarım gibi söylemlerde bulundu sonra "yaptığın paketi ekip olarak inceleriz beğenirsek alırız" dediğimizde "Neyse olmadı" diyerek iletişimi kesmiştir.
"Ben hazırladığı paketin içeriğini görmeden ödemeyi yapar sonra içeriğine bakarım" diyeniniz var mı?
Açıkcası bu şekilde abartması kabartması sonra bakarız duruma göre alırız dememiz sonucu iletişimi kesmesi bizde şu an arkadaşın nitelikli dolandırıcı olduğu hissiyatını verdi.
üstüne yine görebileceğin üzere kesin bir iddiam yok iddialarımı sundum ve sunduğum iddialar sonucu öznel olarak düşüncelerimi ibraz ettim.
3- Ciddi alıcılara paket satarsın kim bu ciddi alıcılar 20 TL ye sunucu satın alıp 15 TL ye senden paket satın alanlar mı ciddi? sanki arkadaş çok büyük bir şirket de biz haksızlık yaptık ayrıca satış yapıyorsun vergi levhan nerede devlete %18 vergini ödüyormusun ? gelmiş ciddi diyorsun.
4-
Çok dolandırıldım o yüzden sadece ciddi alıcılara satarım. Çok emeğim dolandırıldı bu yolda.
bu mesajından bile ön ödemeli olarak paket sattığını anlayabiliriz senin dolandırmayacağın ne malum ?

AloneFellow

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
128 MB qewpğepflwelpfqwpqwdpwdwsdfsdfsd

Unuttum değilmi yaşın 10'du ingilizce bilmiyosun anlamassın heralde özelliklerden neyse çevirir bakarsın.

İyi forumlar. Güzel bir post kasma konusu açtın.

PUAHAHAHAHAH İngilizce bilmiyorsun mu?

İngilizce seviyem C1-C2.

Neyse onu geçtim

HSDHFHASHAHAHAHAH "hadi byyyy"
Kendi kendine konuşmaya devam et yazmışsın, e tamam bu tartışmada sen kendini duvar sayıyorsan öyle olsun D: