SonOyuncu [1.8.9] Skyblock Abyss& Survival Titanyum & Mini Oyunlar & Özel Launcher ve Hile Koruması

Breakthrough

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
SG'de hile açtığımız günleri özlüyorum, AbraxPark haritası gelincede herkes demir kılıcı almak için parka gitmeye çalışırdı.
Özlüyoruz, özlemimiz dinmiyor.

Shrike

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0

Yılllaaaaaarrrr az mı oynardım gerçi halen oynarım. 2013 zamanlarında çektiğim fotoğraflar. Markete gidiyordum bizim o çökük pc ile so oynuyordum ama çok güzel günlerdi beeeee. Ayrıca hedefim var SonOyuncu'da herhangi bir yetkili olmak halen kararlıyım bunda ilk kez burada açıklıyorum :para::şapka:
bir heykelin altında havuz vardı

FinalFantasy

Marangoz
En iyi cevaplar
0
"hata connection refused..."
site bakımda olduğu için destekden yazamadım acil yardım lazım.

edit: launcherım 3 saattir bozuk en son 3-4 hafta önce gelmişti bu hata destekden java kodlarını atmıştım çözmüştünüz sorunu şimdi yine aynısı oldu neden oluyor bu açıklarmısınız

Son düzenleme:

RandomMac5

KreeDome
En iyi cevaplar
0
Vay be cidden anılarım depreşti benimde Bu konuyu görünce :D oha @IRFN hala benim yaptığım skini kullanıyor muhteşem ya :D

MrSahin_

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
"varolan bir bağlantı uzaktaki bir bilgisayar tarafından zorla kapatıldı" hatası verdi sonra da "sunucu cevap vermiyor" hatası...İyice sıvadı bu launcher yeter ama artık.

Pluginsel

★ #NerdeOEskiGünler ★
Emekli
En iyi cevaplar
0
Hmm, sürüm 1.12.1 sürümüne güncellenmiş. Thanks!

GT-I9060I cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ErenRyz

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Evet,sunucu güzel,konu tasarımı müthiş fakat şunu anlamadım ki ''Creative'' sunucusu sunucu'da yok.