Nozarus Tarihi Sunucu [1.12.2]

ysvs06

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Sonunda birisi survival sunucu kurmaya çalışıyor. Saçma sapan sunucularda vakit kaybedeceğinize gelin burada oynayın.

Son düzenleme:

Smars

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Sonunda birisi survival sunucu kurmaya çalışıyor. Diğer saçma sunucularda vakit kaybediceğinize gelin burada oynayın.
Oyun içinde bir tek sorun var o da spawner kırılabiliyor muş, bu survival sunucuda doğru değil. O zaman ench yapmanın bir önemi kalmaz.
Konu düzenlenmeli, bu server daha güzel konuyu hak ediyor.

Hayır spawner kırılamıyor yanlış anlaşılma olmuş arkadaşlar..

sunucu adresi nerede
en üstte: mc.nozarus.com

Son düzenleme:

AliYazlikNW

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Kopyana Bilir İP Adresi : Mc.Nozarus.Com :)

Server Muhteşem De Tek Sorun Yemek Bulamazsanız Ölürsünüz Tam Bir Emek Yani
/Kit Başlangıç Olarak 1 Tekne Ve 1 Adet de Altın Kürek Veriyor Gerisini Siz Hallediyorsunuz Ama Güzel Server BAŞARILI OLACAK .

Taaha

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Dün gece oynadım serverda, fakat şimdi girmeye çalıştığımda durmadan yeniden deneyin diyor bende mi bir sıkıntı var ?

Quesky

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Selam dostum , Roleplay eklentileri eklersen iyi olacağını düşünüyorum.

Smars

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar, anti hile korumamızı biraz ayarladık yani yaşadığınız sıkıntılar düzelecek, yoğun istek üzerine spawner kırılması kaldırıldı.. kimse'de spawner yok.. güçlü anti xray korumamız dahada güçlendirildi. Gönül rahatlığıyla oynayabilirsiniz. Akşam 8-9 arası sandık eventimiz olacaktır.

ysvs06

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Dün gece oynadım serverda, fakat şimdi girmeye çalıştığımda durmadan yeniden deneyin diyor bende mi bir sıkıntı var ?

Yeniden deneyin mesajından sonra 10 saniye bekleyin, öyle deneyin. Sürekli girmeye çalışırsanız süre baştan başlar.
Aslında botlardan korunmak için her sunucuda var ama burada birazcık daha uzun olmuş.

@Smars Elinize Sağlık

NukoMen

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Oyun Nickim : NukoMen / portalda sıkıştım yazı yazılmıyor bildiğiniz üzere hereket edemiyorum login yapamadığım için beni spawna çekebilirmisiniz?

Taaha

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Yeniden deneyin mesajından sonra 10 saniye bekleyin, öyle deneyin. Sürekli girmeye çalışırsanız süre baştan başlar.
Aslında botlardan korunmak için her sunucuda var ama burada birazcık daha uzun olmuş.

@Smars Elinize Sağlık
1.12 den girerken yapıyordu 1.8 e geçtim düzeldi yani dediğin gibi yapıyordum java ile ilgili bi sıkıntı çıkıyodu ekranıma hızlı denemeyle alakalı değildi