bSK | Arkadaşlık Sistemi (Kullanılması Önerilmez) | +20K Görüntülenme!

MegaCrafter

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Java biliyorum zaten ancak skript kullanmayı tercih ediyorum şu anlık.
@MegaCrafter arkadaşımız bu sistemin eklenti halini yapıcak.
Kısa süre içinde forumda bulabilirsiniz.
Şükumu da alayım buradan :D Eklenti hali skript hali ile tamamen aynı olmayabilir. Bu hafta sonu bitmeden konuyu açabilirim diye düşünüyorum. Ama eğer bitmezse gelecek hafta sonuna sarkabilir.

Breakthrough

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Adam bildiğiniz Craftrise'yi çalıyor :D
Hocam, orasi ile ne alakasi var bilmiyorum.
Canim sıkılıyor okulla pek aram olmadigi icin, bos vakitlerimde de bu sistemi gelistiriyorum.
Gelecek yaz acacagim sunucu icin hazirlik diyebilirim bu sisteme aslinda. Skript bilgimi gelistirmek, bildiklerimi tazelemek ve unutmamak adina yapiyorum.
Bahsettigin sunucuya da pek girmiyorum, neyini caliyorum acaba?

Lenovo K6 Note cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

maqertc

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Hocam, orasi ile ne alakasi var bilmiyorum.
Canim sıkılıyor okulla pek aram olmadigi icin, bos vakitlerimde de bu sistemi gelistiriyorum.
Gelecek yaz acacagim sunucu icin hazirlik diyebilirim bu sisteme aslinda. Skript bilgimi gelistirmek, bildiklerimi tazelemek ve unutmamak adina yapiyorum.
Bahsettigin sunucuya da pek girmiyorum, neyini caliyorum acaba?

Sunucu mu açıcaksınız. Ne olcak türü lütfen yazın. Meraktan patlarım

Breakthrough

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Senin açtığın sunucular çok iyi oluyor. VİP'lere önem verilmesi dışında..
VİP'ler genelde benim ile veya diger yetkililer ile samimi, yakin ve dost olan kisiler oluyor. Ancak kendileriyle daha fazla muhabbetten fazla bir sey yapmiyoruz. VİP'lerin donanim olarak devamli oyunculardan ustun olmasida normal bir seydir, para veriyor sonucta. Ancak adaleti saglamak icin markete VİP uyelerde olan her seyi koyarim genelde.

Mr_Obliviate

Play.BlokDunyasi.Net
En iyi cevaplar
18
"Oyuncu oyuna girdiğinde arkadaşlarına mesaj gitsin" Bunu da eklede CPU Krizi geçirelim. (her arkadaşlık için variable ekler ve her oyuncu oyuna girdiğinde loop atar.)

Breakthrough

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
"Oyuncu oyuna girdiğinde arkadaşlarına mesaj gitsin" Bunu da eklede CPU Krizi geçirelim. (her arkadaşlık için variable ekler ve her oyuncu oyuna girdiğinde loop atar.)
Maalesef lag falan yapmaz, yanlis dusunuyorsun.
Loop falan yok o kisimda, kodu incele lutfen.