MegaCrafter
Obsidyen Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
E tamam işte. O hub sunucusunun içindeki bütün sunucuları bungeecord ile birbirine bağlamıyor musun?Hayır hub sunucusunun içindeki tüm sunucularda arkadaşlık eklentisi çalışsın işte
E tamam işte. O hub sunucusunun içindeki bütün sunucuları bungeecord ile birbirine bağlamıyor musun?Hayır hub sunucusunun içindeki tüm sunucularda arkadaşlık eklentisi çalışsın işte
Evet Bungeecord - v.b şeyler ile bağlıyabiliyorsunE tamam işte. O hub sunucusunun içindeki bütün sunucuları bungeecord ile birbirine bağlamıyor musun?
Algoritmada sıkıntım vardı açıklamaya gerek yok, yinede tesekkurlerLoop kullanmasına gerek yok. Send "" to {oyuncular::*} şeklinde yapınca o listedeki tüm oyunculara gönderiyor. 54 kişiyi looplamak da lag yapmaz. Sadece bunu oyuncu girdiğinde yapmak yanlış olur.
Fikir onerilerini bekliyorum.
Aklimdakiler ve not aldiklarim:
/ark msg komutunda oyuncu ismi girilip mesaj girilmediginde o oyuncuyla devamli sohbet icine girilecek, komut ayni sekilde girilince normal sohbete donulecek.
/ark bul eklenecek, arkadasi cevrimici ise lokasyonunu atacak ve TPA istegi atmasini saglayacak JSON mesaji gonderilecek.
Arkadaslar arasinda XP (Tecrube Puani) paylasimi eklenecek.
Lenovo K6 Note cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Basit ve tek yönlü sistemler onlar.Bence başka bir skript üzerinde çalışma yapabilirsin. Mesela bounty shop gibi pvp sunucular için ideal. (Bende var merak etme sadece öneri)
Bence başka bir skript üzerinde çalışma yapabilirsin. Mesela bounty shop gibi pvp sunucular için ideal. (Bende var merak etme sadece öneri)
Bu skripti bu forumda iki kez gördüm, biri bu diğeride uzun zaman önce bitirilmiş.Daha önce bilmem kaç kez yapılmış skript'leri tekrar yapmanın olayı nedir? ben yaparsam daha iyi olur, daha kaliteli olur, daha bugsuz hatasız açıksız olur falan mı?
Bu skripti bu forumda iki kez gördüm, biri bu diğeride uzun zaman önce bitirilmiş.
Bu sistem ondan çok daha gelişmiş ve güvenilir bana göre. Ve 1 haftada +1k görüntülenme almış olmasıda kanıtı.
Skriptleri zaman geçirmek için yazıyorum, bir kazancım yok bundan.
Dalgınım biraz, yanlış mesajı alıntılamışım, o mesajı arkadaşın bounty shop skripti yap dediği mesaja cevap olarak yazacaktım, kusura bakma, düzelttim.
yeni fikir bulamıyorsan zaten hiç bişi yazamazsın, bi arkadaş çevrene danış, fikirler genelde ihtiyaçlara göre şekilleniyor sende etraftan fikir toplayıp yapabilirsin, daha iyisini ve gelişmişini yapabiliyorsan yap kimse sana özenti demekArakadaş skripti yazmayı inan çok istiyorum. çok zevkli gözüküyor. ama zaten var olan bir skripti yazmakta gereksiz olur diye yazamıyorum. yazmayı bırakta ben yazayım artık
Yeni guncelleme bu aksam ya da yarin aksam geliyor.
Lenovo K53a48 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
/ark bul eklendi.
Ufak sıkıntılar giderildi.
XP paylaşımı için ufak denemeler yapıldı, kod üzerinde yok.