bSK | Arkadaşlık Sistemi (Kullanılması Önerilmez) | +20K Görüntülenme!

LifeMCServer

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
98
"Oyuncu oyuna girdiğinde arkadaşlarına mesaj gitsin" Bunu da eklede CPU Krizi geçirelim. (her arkadaşlık için variable ekler ve her oyuncu oyuna girdiğinde loop atar.)

Loop kullanmasına gerek yok. Send "" to {oyuncular::*} şeklinde yapınca o listedeki tüm oyunculara gönderiyor. 54 kişiyi looplamak da lag yapmaz. Sadece bunu oyuncu girdiğinde yapmak yanlış olur.

Breakthrough

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Eklenmesini istediginiz bir seyler varsa soylemekten cekinmeyin.
Bir hata gormedim su ana dek ama siz bulduysaniz onuda soylemekten cekinmeyin.
Gelecek surum 1.0 olacak, uzun surer bu yuzden. Fikir gerekiyor.

Lenovo K6 Note cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

SheepNetwork

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Eklenmesini istediginiz bir seyler varsa soylemekten cekinmeyin.
Bir hata gormedim su ana dek ama siz bulduysaniz onuda soylemekten cekinmeyin.
Gelecek surum 1.0 olacak, uzun surer bu yuzden. Fikir gerekiyor.

Bir oyuncu ile yanyana değildiğinde (arkadaşı ise) isminin başında [Arkadaşın] %player% yazsın.

Breakthrough

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Senin adına üzüldüm Java bile bile Skript yazılır mı?
İnsanın içi gider ya :/
Java da boyle seyler yapmiyorum ve acik olmak gerekirse Bukkit ve Spigot'u kavrayamadim daha tam olarak.
Skript su anlik daha zevkli geliyor.

BlazeNetwork

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
3
İngilizce ve almanca halini Spigot uzerinde paylasicam.

Öyle demek istememiştim yani lobi - facitons - v.b sunucu içindeki sunucularda kullanılsın yani sadece o skripti yükledigin yerde kullanılmasın demek istemiştim.

Breakthrough

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Öyle demek istememiştim yani lobi - facitons - v.b sunucu içindeki sunucularda kullanılsın yani sadece o skripti yükledigin yerde kullanılmasın demek istemiştim.
O iş karışık olur.
Skriptin her sunucuya atılması lazım, her sunucuda ayrı variable sıkıntı olur. En büyük sorunda kullanıcıların sunucularda konuşabilmesi için 2'sininde olduğu sunucularda birbirini eklemesi gerekmesi. Karışık olur yani, eklenti halinde @MegaCrafter yapabilir onu.

BlazeNetwork

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
3
O iş karışık olur.
Skriptin her sunucuya atılması lazım, her sunucuda ayrı variable sıkıntı olur. En büyük sorunda kullanıcıların sunucularda konuşabilmesi için 2'sininde olduğu sunucularda birbirini eklemesi gerekmesi. Karışık olur yani, eklenti halinde @MegaCrafter yapabilir onu.
Peki Gene teşekkür ederim ben fikrimi belirttim olursa güzel olabilir diye. :)

MegaCrafter

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kısaca Bungeecord olarak kullanılabilmesini mi istiyorsun? Bildiğim kadarıyla bungeecord ile bağlama olayları skript ile daha kolay yapılıyor. Ama dediğin şey Bungeecord değilse bilemem.

BlazeNetwork

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
3
Kısaca Bungeecord olarak kullanılabilmesini mi istiyorsun? Bildiğim kadarıyla bungeecord ile bağlama olayları skript ile daha kolay yapılıyor. Ama dediğin şey Bungeecord değilse bilemem.
Hayır hub sunucusunun içindeki tüm sunucularda arkadaşlık eklentisi çalışsın işte