bSK | Arkadaşlık Sistemi (Kullanılması Önerilmez) | +20K Görüntülenme!

Breakthrough

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Fikir onerilerini bekliyorum.
Aklimdakiler ve not aldiklarim:
/ark msg komutunda oyuncu ismi girilip mesaj girilmediginde o oyuncuyla devamli sohbet icine girilecek, komut ayni sekilde girilince normal sohbete donulecek.
/ark bul eklenecek, arkadasi cevrimici ise lokasyonunu atacak ve TPA istegi atmasini saglayacak JSON mesaji gonderilecek.
Arkadaslar arasinda XP (Tecrube Puani) paylasimi eklenecek.

Lenovo K6 Note cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

UltraoyunTR

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Fikir onerilerini bekliyorum.
Aklimdakiler ve not aldiklarim:
/ark msg komutunda oyuncu ismi girilip mesaj girilmediginde o oyuncuyla devamli sohbet icine girilecek, komut ayni sekilde girilince normal sohbete donulecek.
/ark bul eklenecek, arkadasi cevrimici ise lokasyonunu atacak ve TPA istegi atmasini saglayacak JSON mesaji gonderilecek.
Arkadaslar arasinda XP (Tecrube Puani) paylasimi eklenecek.

Lenovo K6 Note cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bence başka bir skript üzerinde çalışma yapabilirsin. Mesela bounty shop gibi pvp sunucular için ideal. (Bende var merak etme sadece öneri :))

LifeMCServer

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
98
Bence başka bir skript üzerinde çalışma yapabilirsin. Mesela bounty shop gibi pvp sunucular için ideal. (Bende var merak etme sadece öneri :))

Daha önce bilmem kaç kez yapılmış skript'leri tekrar yapmanın olayı nedir? ben yaparsam daha iyi olur, daha kaliteli olur, daha bugsuz hatasız açıksız olur falan mı?

Son düzenleme:

Breakthrough

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Daha önce bilmem kaç kez yapılmış skript'leri tekrar yapmanın olayı nedir? ben yaparsam daha iyi olur, daha kaliteli olur, daha bugsuz hatasız açıksız olur falan mı?
Bu skripti bu forumda iki kez gördüm, biri bu diğeride uzun zaman önce bitirilmiş.
Bu sistem ondan çok daha gelişmiş ve güvenilir bana göre. Ve 1 haftada +1k görüntülenme almış olmasıda kanıtı.
Skriptleri zaman geçirmek için yazıyorum, bir kazancım yok bundan.

LifeMCServer

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
98
Bu skripti bu forumda iki kez gördüm, biri bu diğeride uzun zaman önce bitirilmiş.
Bu sistem ondan çok daha gelişmiş ve güvenilir bana göre. Ve 1 haftada +1k görüntülenme almış olmasıda kanıtı.
Skriptleri zaman geçirmek için yazıyorum, bir kazancım yok bundan.

Dalgınım biraz, yanlış mesajı alıntılamışım, o mesajı arkadaşın bounty shop skripti yap dediği mesaja cevap olarak yazacaktım, kusura bakma, düzelttim.

Mr_Obliviate

Play.BlokDunyasi.Net
En iyi cevaplar
18
Arakadaş skripti yazmayı inan çok istiyorum. çok zevkli gözüküyor. ama zaten var olan bir skripti yazmakta gereksiz olur diye yazamıyorum. yazmayı bırakta ben yazayım artık

java10

kız çava bana kahve yap
En iyi cevaplar
0
Arakadaş skripti yazmayı inan çok istiyorum. çok zevkli gözüküyor. ama zaten var olan bir skripti yazmakta gereksiz olur diye yazamıyorum. yazmayı bırakta ben yazayım artık
yeni fikir bulamıyorsan zaten hiç bişi yazamazsın, bi arkadaş çevrene danış, fikirler genelde ihtiyaçlara göre şekilleniyor sende etraftan fikir toplayıp yapabilirsin, daha iyisini ve gelişmişini yapabiliyorsan yap kimse sana özenti demek :)

Breakthrough

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
V0.6 güncellemesi detayları:
/ark bul eklendi.
Ufak sıkıntılar giderildi.
XP paylaşımı için ufak denemeler yapıldı, kod üzerinde yok.
Diğer forumlara verdiğim desteği kestim bu arada, sadece burda ve sitemde bulabilirsiniz güncel sürümü.