- En iyi cevaplar
- 0
Argumentsiz player /öneri yazan kişi oluyor. Bir skript editlerken farketmiştim ancak admin kısmı gereksiz olduğunu varsayıyorum. "%player-argument%" bu kısmına "/öneri oyuncu" oyuncu kısmı yer alıyor yada "%argument-1%" oyuncu kısmı da. Ayrıca oyuncu kısmına adminin ismi yazarsa yine admin gözükür. Dediğin zaten son yazdığım skriptte mevcut. Skripti denemekte fayda var.
Sanırım sen beni yanlış anladın. Komut'a 2 argument eklersek. 1. Argumente adımızı yazmamız gerekir ve eğer oyuncu 1. argumenti es geçip yazmaz ise argument 2'yi <none> olarak gösterir. Yani mesaj <none> olarak gözükür. Skriptin amacı sunucuya eklenmesi açısından öneriler olduğu için özel mesaj gibi yetkiye gerek olduğunu düşünmüyorum. Anlatmak isteğimi örnek ile göstereyim.
Kod:
log "%player% > %argument-1% > %argument-2%" to "oneriler"
Demişsiniz. "%player%" ile ismini gösteriyorsun zaten "BigDaddy >" gibi (minecraft nickini).
"%argument-1%" Burada da argument 2 elimizde olduğu için isim yazmak zorunda kalırız. Tekrar "BigDaddy" yazmak gibi düşünün.
"%argument-2%" Bu da zaten bildiğiniz gibi mesaj olmak zorunda.
Eğer sizin dediğiniz gibi birleştirirsek;
BigDaddy > BigDaddy > Öneri
Şeklinde olur. Fakat sadece "%player%" > "%argument-1%" kullanırsak Oyuncu ismi > Öneri şeklinde gösterir. BigDaddy > Öneri gibi.
Umarım anlatabilmişimdir.