bSK | Arkadaşlık Sistemi (Kullanılması Önerilmez) | +20K Görüntülenme!

MegaCrafter

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bu arada arkadaşlar bu skriptin eklenti haline devam etmeyi düşünmüyorum. Açtığım konu bombalandı ve dediğim gibi bu aralar bilgisayarın başına fazla geçemiyorum. Geçtiğim zamanlarda da daha mutlu olacağım şeyleri yapmayı seçiyorum haliyle. (Life Is Strange: Before the Storm - Episode 2 veya Scribblenauts oynamak gibi mesela...)

Edit: Bu, yazılımı bıraktığım anlamına kesinlikle gelmiyor. Elimde çok güzel bir proje var ve sürekli alttan alttan onunla ilgileniyorum. Biraz daha zamanım olduğunda ve projenin detaylarını kesinleştirdiğimde bununla ilgili bir konu açıcam zaten. Ama şimdilik bekleyin sadece.

Breakthrough

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bu arada arkadaşlar bu skriptin eklenti haline devam etmeyi düşünmüyorum. Açtığım konu bombalandı ve dediğim gibi bu aralar bilgisayarın başına fazla geçemiyorum. Geçtiğim zamanlarda da daha mutlu olacağım şeyleri yapmayı seçiyorum haliyle. (Life Is Strange: Before the Storm - Episode 2 veya Scribblenauts oynamak gibi mesela...)
Yapacak pek bir sey kalmadi zaten, baglantili olacak sistemlerde sira.
Eklenti halini bos vakit bulursam ben yapabilirim.

Lenovo K53a48 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

V1.0R güncellemesi detayları:
Skript beta sürümünden çıkarıldı.
Ufak hatalar giderildi.
/ark bul komutuna bulunan oyuncunun dünyasının gösterimide eklendi.
/ark msg komutuna msj kısaltmasıda eklendi ve /ark komut listesine msg yerine msj komutu koyuldu.
İstek kabul etme GUI'si üzerinde bulunan bug giderildi. Komutu bulan oyuncular kafasına göre GUI açabiliyordu ancak istek yok ise bir zararı olmuyordu. Function olarak değiştirilidiği için böyle bir sorun kalmadı.
Ufak bir spoiler eklendi, gelecek güncellemeler hakkında.
XP paylaşımı üzerinde çalışmalara sonra devam edicem.
Sonraki güncelleme tarihi belli değil.​

Site üzerinde olan bir hata giderildi.

Breakthrough

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Uzerinde calistiklarim:
Arkadasiniza sag tikladiginizda acilan, yaniniza davet etme, arkadasliktan cikarma, hediye verme vb. seyleri sağlayan menu. (Neredeyse bitti)
Xp paylasimi (Sifirdan basliycam)
Ayarlar menusu (ufak temeller attim)
İstekleriniz var ise burdan bildirmenizi rica ediyorum.

Cranky

Hayattaki en hakiki mürşit ilimdir.
Danışman
En iyi cevaplar
21
Skript'i deneme fırsatım yeni oldu güzel bir skript yapmışsınız, başarılar.

Breakthrough

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
V1.1B güncellemesi detayları:
/ark ayarlar eklendi. Şu anda sadece mesaj alma özelliği kapatıp açılabiliyor.
Arkadaşınıza sağ tıkladığınızda açılan menü eklendi. Menüde arkadaşlıktan çıkarma, hediye verme, yanına davet etme özellikleri bulunuyor.
Artık size istek atmış birine sağ tıkladığınızda istek kabul etme/reddetme menüsü açılıyor.
Ufak hatalar giderildi.

V1.2 güncellemesi detayları:
/ark ayarlar kısmına giriş uyarı mesajlarını almayı kapama/açma özelliği eklendi.
Kod düzenli hale sokuldu.
Ufak hatalar giderildi (Ciddiyim bu sefer :D).
Duyuru sisteminde bir hata vardı sanırım, düzelttim.
Hatırlamadığım şeyler olabilir, unutkan biriyim.

Spigot forumları için hazırlık bitene kadar yeni güncelleme gelmeyecek.

UltraoyunTR

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
O zaman daha güzel bir şey kullanacaksın.Peki bu doğru mudur?

Buna benzer bir sey olacagini sanmiyorum.

Bence sunucusu npc ile ise arkadaş sisteminde mesela ''X'' adlı oyuncu ''UHCFFA'' adlı oyunda. Işınlanmak için tıkla! Ona tıklayınca görünmez olup arkadaşını izler ya da başka bir şey ama böyle bir şey olacağını sanmıyorum. Kafamda ki deli sorular..

Breakthrough

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Akşam 7 gibi skriptin çorba olmuş kodunu toparlayıp daha düzgün bir hale sokucam. Eli yüzü çamur olmuş yazık olucak.
Teşekkürler üstteki 2 yorumada.