[YARDIM] Hala Olmuyor Bu Port İşi.

bea

Marangoz
En iyi cevaplar
0
port adreslerine güvenlik duvarından izin ver kapalı dahi olsa güvenlik duvarı giden ve gelen kurallar çalısmayı sürdürüyor
güvenlik duvarının ayarlarından gelişmiş sekmesinde giden kurallara yeni kural ekle ordan tcp veya udp olarak hangisiyle açıyorsan ona göre izin ver porta
giden kurallarda olmasa gelen kurallarda dene o da olmazsa internet sağlayıcını ara port açmanı engellemis olabilirler aradığında açarlar
Peki Neden Ara Port Açma;ISSler Tarafından Engellenir?

Cazcez

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
1
Genelde güvenlik nedenli olarak biliyorum farklı bir amaç varsada haberim yok

Bernard

Бернард
Danışman
Geliştirici
En iyi cevaplar
61
ISS tarafından engelleniyor fakat port açma girişiminde bulunulduğunda hemen aktif hale geliyor diye düşünüyorum. Her modemim de açmayı başardım. Hala açabiliyorum.

bea

Marangoz
En iyi cevaplar
0
ISS tarafından engelleniyor fakat port açma girişiminde bulunulduğunda hemen aktif hale geliyor diye düşünüyorum. Her modemim de açmayı başardım. Hala açabiliyorum.
Arayıp Görmek Lazım.Ayrıca Hangi ISSdesiniz Merak Ettim.Her ISS Farklı Uygulayabilir Dediğinizi :)

bea

Marangoz
En iyi cevaplar
0
TT kullanıyorum. 3-4 senedir portları kolayca açabiliyorum.
TT Derken TTnetten Bahsediyorsanız Bende TTNetliyim Fakat Nasıl Açamadım?Anlamıyorum.Bu Konu İçin 2-3 Ay Boyunca Araştırma Yaptım.Nerede Yanlış Yapmış Olabilirim ki?Portu Nasıl Açtığınızı Ve Porta Erişim İçin Neler Yapılacaksa (Artık Ne Varsa) Anlatabilir misiniz? :]

Bernard

Бернард
Danışman
Geliştirici
En iyi cevaplar
61
TT Derken TTnetten Bahsediyorsanız Bende TTNetliyim Fakat Nasıl Açamadım?Anlamıyorum.Bu Konu İçin 2-3 Ay Boyunca Araştırma Yaptım.Nerede Yanlış Yapmış Olabilirim ki?Portu Nasıl Açtığınızı Ve Porta Erişim İçin Neler Yapılacaksa (Artık Ne Varsa) Anlatabilir misiniz? :]
Özel mesajlardan anlatabilirim.