- En iyi cevaplar
- 0
Ah ulan, uzat bir dal bakayım. Efkarlandırdın.ne yapayım doktor bey 2013e dönmek için neler yapmam bir bilseniz bir bilseniz...![]()
Ah ulan, uzat bir dal bakayım. Efkarlandırdın.ne yapayım doktor bey 2013e dönmek için neler yapmam bir bilseniz bir bilseniz...![]()
hayır yeni üyeler sanırım sohbet etmiyorlar forum sadece reklam alanı olmuş?Ah ulan, uzat bir dal bakayım. Efkarlandırdın.
Daha iyi bir ortam olduğunu inkar etme Johnny.2013 de forum daha iyi değildi. Biz 5 yaş daha kucuk ve beynimiz buruşuk olduğu icin daha iyi oldugunu saniyorduk.
![]()
Bundan ben de yakınmıştım ama bir yetkili neredeyse üstüme toprak atıyordu bunları eleştirip dile getirdim diye.hayır yeni üyeler sanırım sohbet etmiyorlar forum sadece reklam alanı olmuş?
ben çok mutluydum açıkçasıDaha iyi bir ortam olduğunu inkar etme Johnny.
Bu arada beyinlerimiz buruşuk da olsa mutluluğu yaşatıyorsa buna değerdi.
buruşyk beyinle yaşanan eğlence daha büyük olmaz mı tıpkı sarhoş insanların hep mutlu olması gülmesi gibi bildikçe büyüdükçe mutsuz oluyor insan2013 de forum daha iyi değildi. Biz 5 yaş daha kucuk ve beynimiz buruşuk olduğu icin daha iyi oldugunu saniyorduk.
![]()
Forum daha canlıydı haliyle. Ama olsun napalım elimizdekiyle yetineceğiz şimdilik.ben çok mutluydum açıkçası
buruşyk beyinle yaşanan eğlence daha büyük olmaz mı tıpkı sarhoş insanların hep mutlu olması gülmesi gibi bildikçe büyüdükçe mutsuz oluyor insan
tabi buna da şükür bu arada MinecrafyMan'e ne oldu 30lara dayanmıştır o daForum daha canlıydı haliyle. Ama olsun napalım elimizdekiyle yetineceğiz şimdilik.
O ne gı?tabi buna da şükür bu arada MinecrafyMan'e ne oldu 30lara dayanmıştır o da
he oh adını bile unutmuşumO ne gı?
Craft_man'i mi diyorsun? Şu eski yönetici?
Ruh çağırma seansı yapalım o zaman:he oh adını bile unutmuşum![]()
yok gömmüşler etiketlemeyelim diye :/Ruh çağırma seansı yapalım o zaman:
@craft_man ...
Etiketlenmiyor bile, hesabı komple mi kaldırmışlar?
Not: Etiketleniyor ama temiz bir ban yemiş. Bilen biri anlatabilir mi neden ban yediğini?
İş iyice şuna dönmüş, Cumhuriyet'in ilanıyla Osmanlı hanedanının ülkeden sürgün edilmesi...
Dur bir de yetkili bir ruh çağıralım:yok gömmüşler etiketlemeyelim diye :/
*gruplar gelmedi.Hakiki craft_man, 2014 senesinin aralık ayında Konu Dışı - Genel bölümündeki birkaç konuyu taşırken ortadan kayboldu. Görüldüğü gibi samimi özellikleriyle tam bir Minecraft Türkiye admini...
2015'te forum üyelerine craft_man olarak yutturulan çakma admin @craftman, tam bir Steve'di. Fırsat buldukça üye banlardı ve sürekli "" ifadesini kullanırdı. Bu kadar gülecek ne vardı?
gizli örgütler bizden bunu hep sakladı2015'te forum üyelerine craft_man olarak yutturulan çakma admin @craftman, tam bir Steve'di. Fırsat buldukça üye banlardı ve sürekli "" ifadesini kullanırdı. Bu kadar gülecek ne vardı?