Eskiler ve Pek de O Kadar Eski Olmayanlar...

PASCIA

Eren Bülbül
Oyun Geliştirici
En iyi cevaplar
0
2013 de forum daha iyi değildi. Biz 5 yaş daha kucuk ve beynimiz buruşuk olduğu icin daha iyi oldugunu saniyorduk.

:ninca:

BurnerTroll

Doktor, sadece doktor.
En iyi cevaplar
0
2013 de forum daha iyi değildi. Biz 5 yaş daha kucuk ve beynimiz buruşuk olduğu icin daha iyi oldugunu saniyorduk.

Daha iyi bir ortam olduğunu inkar etme Johnny.

Bu arada beyinlerimiz buruşuk da olsa mutluluğu yaşatıyorsa buna değerdi.

hayır yeni üyeler sanırım sohbet etmiyorlar forum sadece reklam alanı olmuş?
Bundan ben de yakınmıştım ama bir yetkili neredeyse üstüme toprak atıyordu bunları eleştirip dile getirdim diye.

Midoss

Bay Boş
En iyi cevaplar
1
Daha iyi bir ortam olduğunu inkar etme Johnny.

Bu arada beyinlerimiz buruşuk da olsa mutluluğu yaşatıyorsa buna değerdi.
ben çok mutluydum açıkçası

buruşyk beyinle yaşanan eğlence daha büyük olmaz mı tıpkı sarhoş insanların hep mutlu olması gülmesi gibi bildikçe büyüdükçe mutsuz oluyor insan

EK:

Hem o geyikleri nasıl unutursun hikayelerden grup geyiklerine kadar i like trains grunu olarak foruma baskın yapıp bigüzel uyarıar aldık mesala :D

BurnerTroll

Doktor, sadece doktor.
En iyi cevaplar
0
he oh adını bile unutmuşum :D
Ruh çağırma seansı yapalım o zaman:

@craft_man ...

Etiketlenmiyor bile, hesabı komple mi kaldırmışlar?

Not: Etiketleniyor ama temiz bir ban yemiş. Bilen biri anlatabilir mi neden ban yediğini?

İş iyice şuna dönmüş, Cumhuriyet'in ilanıyla Osmanlı hanedanının ülkeden sürgün edilmesi...

Midoss

Bay Boş
En iyi cevaplar
1
Ruh çağırma seansı yapalım o zaman:

@craft_man ...

Etiketlenmiyor bile, hesabı komple mi kaldırmışlar?

Not: Etiketleniyor ama temiz bir ban yemiş. Bilen biri anlatabilir mi neden ban yediğini?

İş iyice şuna dönmüş, Cumhuriyet'in ilanıyla Osmanlı hanedanının ülkeden sürgün edilmesi...
yok gömmüşler etiketlemeyelim diye :/

AdexTR

Muvaffakiyetsizleştiriveremeyebileceklerimizdenmiş
Emekli
En iyi cevaplar
112
Hakiki craft_man, 2014 senesinin aralık ayında Konu Dışı - Genel bölümündeki birkaç konuyu taşırken ortadan kayboldu. Görüldüğü gibi samimi özellikleriyle tam bir Minecraft Türkiye admini...
BM2Bjv.png

2015'te forum üyelerine craft_man olarak yutturulan çakma admin @craftman, tam bir Steve'di. Fırsat buldukça üye banlardı ve sürekli ":D" ifadesini kullanırdı. Bu kadar gülecek ne vardı?

AtomyTR

yerli webtoon & manga destekçisi
Grafiker
Emekli
En iyi cevaplar
19
Hakiki craft_man, 2014 senesinin aralık ayında Konu Dışı - Genel bölümündeki birkaç konuyu taşırken ortadan kayboldu. Görüldüğü gibi samimi özellikleriyle tam bir Minecraft Türkiye admini...

2015'te forum üyelerine craft_man olarak yutturulan çakma admin @craftman, tam bir Steve'di. Fırsat buldukça üye banlardı ve sürekli ":D" ifadesini kullanırdı. Bu kadar gülecek ne vardı?
*gruplar gelmedi.
*Herobrine kaldırıldı.

Kim özlemedi ki craft_man'ı :(

Midoss

Bay Boş
En iyi cevaplar
1
gizli örgütler bizden bunu hep sakladı :o