Duyuru Süper Üyelik!

>>TheLegend<<

Легенды никогда не умирают
En iyi cevaplar
4
keşke beğeniye göre verseniz post kasmak cidden çok kolay
Normalde pek karışmam ama arkadaşın dediği gibi tutarsızlık var bu işte. Herkes her yerde boş boş konuşabilir sırf konuşmuş olmak için konuşabilir. Mesaj bu kadar da büyük kriter olmaması lazım. Az önce merak ettim baktım, çok da şaşırdım, ben 6 yılda becerememişim 1010 mesaj atmayı başkaları nasıl yapsın.

Risp

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
2015'de açtığım hesabımı son 1 yıldır aktif kullanıyorum. Süper üye olmam zaman alacak gibi görünüyor. Bir tag için gereksiz mesaj atacak değilim. Gereksiz mesaj atanlar için söylenecek bir şey yok. Zaman harcamaya değmez. Yine de beğendim. Az da olsa forumda aktiflik artacak.

IRFN

Sonoyuncu.Network
En iyi cevaplar
0
Normalde pek karışmam ama arkadaşın dediği gibi tutarsızlık var bu işte. Herkes her yerde boş boş konuşabilir sırf konuşmuş olmak için konuşabilir. Mesaj bu kadar da büyük kriter olmaması lazım. Az önce merak ettim baktım, çok da şaşırdım, ben 6 yılda becerememişim 1010 mesaj atmayı başkaları nasıl yapsın.
Efsane halen buralardaymış ya. Forumda hatırladığım, Minecraft Türkiye camiasında büyük emekleri bulunan güzel insan. Görmüşken yazmak istedim :şapka:

Kullanıcı0000

Donuts :3
En iyi cevaplar
0
Mesaj sayısından daha çok üyenin aldığı uyarılar baz alınıp yaptığı aktiviteler göz önünde bulundurulursa daha güzel olabilir.
-Mezarından kalkıpta kemiklerini güneşlendiren herkese selam olsun :şapka:.