Minecraft: Nasıl tekrar zevk alabilirim?

Modlu server rehberini yapıcak mıyım?

• Hayır

Kullanılan: 5 71.4%
  • Hayır ama başka bir seçenekte

Kullanılan: 2 28.6%

• Kullanılan toplam oy
    7

Pledix

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bunca yıldır Minecraft camiasının içerisindeyim, bir türlü sevemedim bu oyunu oynamayı. Yönetmek çok daha zevkli oluyor.
Güzel bir sunucu ortamı ve güzel bir arkadaş ortamı gerekiyor bunun için.
Ve maalesef Türk Minecraft kitlesi bunun için çok uygunsuz bir yer.

IRFN

Sonoyuncu.Network
En iyi cevaplar
0
Güzel bir sunucu ortamı ve güzel bir arkadaş ortamı gerekiyor bunun için.
Ve maalesef Türk Minecraft kitlesi bunun için çok uygunsuz bir yer.
Güzel bir sunucu ve arkadaş ortamım, binlerce çok değerli oyuncularım olduğu için şanslıyım. Yıllardır bu ortamdayım, Türk minecraft kitlesi çok zorluklar yaşatmış olsa da şuanda iyi bir aileyiz :)

ArdaRuzgar

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sunucularda minigames oynayabilirsin 3 ay önce minecraft'a ben böyle döndüm önce "Tight"ın videolarını izledim Hypixel'de skywars oynamaya başladım, sonra UHC sonra Factions ve şu an gayet alıştım tekrardan minecraft'a.

Midoss

Bay Boş
En iyi cevaplar
1
Ben uzun süre köy yağmaladım yağmalayıp bayrak dikiyodum ffdhcnu

SM-G800H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

delete_clem

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bu sadece Minecraft için değil. Bir oyun veya bir şey hakkında elde edilebilecek tüm başarıları kazanıp oyunun tüm bilgilerini öğrenip bitirdikten sonra o oyunu ne kadar oynarsan oyna zevk verememeye başlıyor :/
SAMP dışında :)

SM-G532F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Exprtn

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Türkiye'de ilk Zombi RolePlay Sunucusunu piyasaya getiriyorum. Bu yaz'a kadar açılıcak. Seni de bekleriz aramıza çok eğleniyoruz.

PwParadox

Konun için düşüncem profil kapağımda
En iyi cevaplar
0
Türkiye'de ilk Zombi RolePlay Sunucusunu piyasaya getiriyorum. Bu yaz'a kadar açılıcak. Seni de bekleriz aramıza çok eğleniyoruz.
Bütün konu boyunca Mp serverlarının ne kadar kötü olduğunu söyledim gelmişsin reklam yapıyorsun :/ Ama reklam reklamdır herhalde sen de haklısın. Şimdi bunu okurken içinden “Reklöm yapmodum kee” diyosundur. sana şunu diyim Türkiye’de ilk sözü bir ögeyi övmek için söylenir bu ögede ne tesadüf senin açıcağın bir server oluyor. Ne kadar iyi göstermeye çalışmanız umrumda değil ben eleştirimi yaparım.