- En iyi cevaplar
- 0
Bu taktiği dene her zaman veya bazenleri işeyarama ihtimali var, belkiBunca yıldır Minecraft camiasının içerisindeyim, bir türlü sevemedim bu oyunu oynamayı. Yönetmek çok daha zevkli oluyor.
Bu taktiği dene her zaman veya bazenleri işeyarama ihtimali var, belkiBunca yıldır Minecraft camiasının içerisindeyim, bir türlü sevemedim bu oyunu oynamayı. Yönetmek çok daha zevkli oluyor.
Güzel bir sunucu ortamı ve güzel bir arkadaş ortamı gerekiyor bunun için.Bunca yıldır Minecraft camiasının içerisindeyim, bir türlü sevemedim bu oyunu oynamayı. Yönetmek çok daha zevkli oluyor.
sunucu ortamı imkansız. Onun yerine kendi arkadaşlarınla kendi açtığın port sunucularında oynaGüzel bir sunucu ortamı ve güzel bir arkadaş ortamı gerekiyor bunun için.
Ve maalesef Türk Minecraft kitlesi bunun için çok uygunsuz bir yer.
Güzel bir sunucu ve arkadaş ortamım, binlerce çok değerli oyuncularım olduğu için şanslıyım. Yıllardır bu ortamdayım, Türk minecraft kitlesi çok zorluklar yaşatmış olsa da şuanda iyi bir aileyizGüzel bir sunucu ortamı ve güzel bir arkadaş ortamı gerekiyor bunun için.
Ve maalesef Türk Minecraft kitlesi bunun için çok uygunsuz bir yer.
yorumunu mu kaybetmek istersin yoksa yürüme yeteneğini mi?
![]()
* karmaşa içinde kendi bacağını kırar*Ya 2'sini de versem
sunucu ortamı imkansız değil ben bi kaç kez köy kurmuştum gayette ortam vardısunucu ortamı imkansız. Onun yerine kendi arkadaşlarınla kendi açtığın port sunucularında oyna
Ordan elmas çalan bendim bu arada xd*sunucu ortamı imkansız değil ben bi kaç kez köy kurmuştum gayette ortam vardı
cidden isyan ve hırsızlıklar olmuştu ama keyfimizi kaçırmadı pek xD aksine rp faktörünü arttırdı tabelalar falan asmıştık adamın evini yıkmıştıkOrdan elmas çalan bendim bu arada xd*
SAMP dışındaBu sadece Minecraft için değil. Bir oyun veya bir şey hakkında elde edilebilecek tüm başarıları kazanıp oyunun tüm bilgilerini öğrenip bitirdikten sonra o oyunu ne kadar oynarsan oyna zevk verememeye başlıyor :/
Bütün konu boyunca Mp serverlarının ne kadar kötü olduğunu söyledim gelmişsin reklam yapıyorsun :/ Ama reklam reklamdır herhalde sen de haklısın. Şimdi bunu okurken içinden “Reklöm yapmodum kee” diyosundur. sana şunu diyim Türkiye’de ilk sözü bir ögeyi övmek için söylenir bu ögede ne tesadüf senin açıcağın bir server oluyor. Ne kadar iyi göstermeye çalışmanız umrumda değil ben eleştirimi yaparım.Türkiye'de ilk Zombi RolePlay Sunucusunu piyasaya getiriyorum. Bu yaz'a kadar açılıcak. Seni de bekleriz aramıza çok eğleniyoruz.