Alakazam
Taş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 1
Eklentiler güzele benziyor.Konu geliştirilmeli.Başarılar
Konu geliştirilmeli.Başarılar
Yorumlarınız için teşekkürler, konudan çok sunucuya önem veriyorum
Sunucu aktif! Konu Güncel
Eklentiler güzele benziyor.Konu geliştirilmeli.Başarılar
Konu geliştirilmeli.Başarılar
İlk olarak sunucu açık olmasa forumda konusu bulunmaz, beta veya hazırlık sürecinde olsak bunu belirtiriz, gereksiz bir soru olmuş.Açıkmı? geleceğim.
İlginiz ve yorumunuz için teşekkürler, beklerimKonuna Baştan Sonuna kadar baktım okudum gördüğüm kadarıyla baya bi emek harçamışsın plugine skripte benim oyum sana 9/10 akşam sunucuna bakıcam. merak ettim açıkcası inşallah başarılı olursun
Yorumunuz ve değerlendirmeniz için teşekkürlerKonu düzeni güzel , Sunucu sistemleri güzel.. Başarılar.
1.12 olduğu için birsürü özellik var bol özellikli sunuculara bayılırım emek var!
Yorumunuzu sırasıyla cevaplayayımServerinde baya zaman geçirdim dedim forumada yazayım düşüncelerimi
1-Spawnın yapılması iyi oldu oyuncu şaşkınlık geçirmez artık ormana atıldım diye
2-Oyuncu marketlerine ışınlanma var çok beğendim bunu
3-Sunucuya ait ekonomi olsaydı market durumları daha iyi olabilirdi ./market gibi gibi olmayınca sadace /matkap ve /buyclaim'e para harcadıgımızdan fazla amacı kalmıor paranın. başka birşeye para veriliorsa ben bilmiorum tek bu 2 sini biliorum
4-Mezar sistemini sevdim chestin içinde oluor güzel
5-Bana göre build olarak emek verilirse tutabilirmiş server plugin olarak iyimi iyi ama anlamayan kişi sayısı çok /help komutu yada /yardım komutu olmadından oyuncular ne yapıcanı şaşırıor mesela ben /saglik komutunu sw de çok sonradan örendim kırık ayakla geziordum
6-Son olarak serverde sohbet iyi ve kurucusu terslemior hani derseniz sohbet ortamı arıyorum güzel bir yer
Nasıl bir sunucu/oyun zihniyetine sahipsiniz bilmiyorum fakat sıfırlanma söz konusu değil, bir yerden sonra oyun sıkıyorsa oynamayı bırakabilirsiniz, birileri sıkıldı diye veya aktif yok diye sunucu sıfırlanmaz.Sunucunun sıfırlanması gerekiyor. Hiç aktif yok , en azından oynayan olur. Çok uzun süredir açık ve bir yerden sonra sıkıyor.
Sunucunuzda aktif yok ve boşu boşuna açık duruyor neyin kafasındasınız anlamıyorumNasıl bir sunucu/oyun zihniyetine sahipsiniz bilmiyorum fakat sıfırlanma söz konusu değil, bir yerden sonra oyun sıkıyorsa oynamayı bırakabilirsiniz, birileri sıkıldı diye veya aktif yok diye sunucu sıfırlanmaz.
Sunucu aktif! Konu güncel!
Forumda aktif yok diye kapatılan sunuculara emekler gidiyor diye laf edilirken sizin gelip benim sunucumda aktif yok diye boşu boşuna açık duruyor demeniz ayrı bir çelişki, vip satışı yok, sunucu p2w değil, para verene ayrıcalık yok, emek bir sunucu, 5 aydır kapanmadı kapatmayıda düşünmüyorum; buna rağmen girip oynayan yoksa kitlede bir sıkıntı olduğunu düşünüyorum.Sunucunuzda aktif yok ve boşu boşuna açık duruyor neyin kafasındasınız anlamıyorum