Yeni forum!

ArdaRuzgar

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
1 Nisan büyük ihtimalle yeni design'a geçilecek olsa böyle olmazdı. Her yerden bug fışkırıyor.

Tratsel

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
İnşallah 1 Nisan şakası değildir. İnşallah 1 Nisan şakası değildir.İnşallah 1 Nisan şakası değildir. İnşallah 1 Nisan şakası değildir. İnşallah 1 Nisan şakası değildir. İnşallah 1 Nisan şakası değildir.

Onun dışında @Midoss arkadaşımıza katılıyorum, çok tatlı olmuş.

Bolonezella

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
İnşallah 1 Nisan şakası değildir. İnşallah 1 Nisan şakası değildir.İnşallah 1 Nisan şakası değildir. İnşallah 1 Nisan şakası değildir. İnşallah 1 Nisan şakası değildir. İnşallah 1 Nisan şakası değildir.

Değil bir nisan şakası daha basit bir şey olurdu mesela üyeleri banlamak gibi .s (Profil olayı hiç olmamış ama :( )

Bernard

Бернард
Danışman
Geliştirici
En iyi cevaplar
61
1 Nisan büyük ihtimalle yeni design'a geçilecek olsa böyle olmazdı. Her yerden bug fışkırıyor.
1 Nisan olmadığı biraz fazla belli. 1 Nisan için siteyi bu kadar zarara uğratmak aşırı gereksiz olur. Sırf trafik, yeni sürüm, eklentiler, database ve dahasının güncellemeleri yüzünden çok zarara girildi. Bug fışkırmıyor. Sürekli arkaplanda eklentileri yapmaya çalışıyor yönetim. Bu yüzden sunucunun performansı düşüyor. En geç 4 gün sonra biter.

Süper üye tagı şimdi dahada güzel olmuş :D