CanYanlı01
Ağaç Yumruklayıcı
- En iyi cevaplar
- 0
1 Nisan olduğu çok belli 
Minecraft 1.13 geldi 1 nisan şakası büyük ihtimalle.1 Nisan büyük ihtimalle yeni design'a geçilecek olsa böyle olmazdı. Her yerden bug fışkırıyor.
Değil bir nisan şakası daha basit bir şey olurdu mesela üyeleri banlamak gibi .s (Profil olayı hiç olmamış amaİnşallah 1 Nisan şakası değildir. İnşallah 1 Nisan şakası değildir.İnşallah 1 Nisan şakası değildir. İnşallah 1 Nisan şakası değildir. İnşallah 1 Nisan şakası değildir. İnşallah 1 Nisan şakası değildir.
Onun dışında @Midoss arkadaşımıza katılıyorum, çok tatlı olmuş.
1 Nisan olmadığı biraz fazla belli. 1 Nisan için siteyi bu kadar zarara uğratmak aşırı gereksiz olur. Sırf trafik, yeni sürüm, eklentiler, database ve dahasının güncellemeleri yüzünden çok zarara girildi. Bug fışkırmıyor. Sürekli arkaplanda eklentileri yapmaya çalışıyor yönetim. Bu yüzden sunucunun performansı düşüyor. En geç 4 gün sonra biter.1 Nisan büyük ihtimalle yeni design'a geçilecek olsa böyle olmazdı. Her yerden bug fışkırıyor.
Süper üye tagı şimdi dahada güzel olmuşİnşallah 1 Nisan şakası değildir. İnşallah 1 Nisan şakası değildir.İnşallah 1 Nisan şakası değildir. İnşallah 1 Nisan şakası değildir. İnşallah 1 Nisan şakası değildir. İnşallah 1 Nisan şakası değildir.
Onun dışında @Midoss arkadaşımıza katılıyorum, çok tatlı olmuş.
Oturunca buda güzel olacaktır elbet.Eskisi Daha iyiydi ya