- En iyi cevaplar
- 0
bi baktım böyle yazdığın için acaba kaç yılında kaydolmuşsun diye. Tatmin oldum gördüğüm tarihten.betaları da alphaları da gördüm ve evet daha zevkli idi
Alpha oynamış çok az kişi vardır bu forumda
bi baktım böyle yazdığın için acaba kaç yılında kaydolmuşsun diye. Tatmin oldum gördüğüm tarihten.betaları da alphaları da gördüm ve evet daha zevkli idi
Ben alphalara yetişemediğim için çok mutsuzum ama betanın sonlarına yetiştim.bi baktım böyle yazdığın için acaba kaç yılında kaydolmuşsun diye. Tatmin oldum gördüğüm tarihten.
Alpha oynamış çok az kişi vardır bu forumda
bilgisayardan oynamanın zevki bir başka, şimdiki çocuklar tabletten oynuyor maalesef.Ben GTA yazardım konvoy videoları felan izlerdim
O anda EpicGamingTR bir videosunu gördüm, lan dedim acaba ne bu ?
Minecraft oynuyoruz felan (2012)
Açtım videoyu izledim sarmaya başladı beni.
Sonra Buz Küresi'nin felan videolarını gördüm.
''Lan niye bende indirmeyimki bu oyunu'' dedim indirdim.
Gece olmuştu, ağaçlara felan bakıyordum tabi yatak fln yapmayı bilmiyordum elimde tüy vardı kılıç zannederdim o tüyü.
Bir Baktım ağaçta mor birşeyler var, baktım ağacın gözleri.
Ona doğru gittim bana saldırdı (It's a Enderman Man !).
O gün korkudan silmiştim minecraftı sonra araştırdım enderman olduğunu öğrendim.
Sonra geri yükledim dünyalarım duruyordu.
Ahh be ne güzel günlerdi şimdi o anı yaşayamayan çocuklar için üzülüyorum.
birçok kişinin oyun sektöründe tanıştığı ilk oyunun minecraft olduğundan olabilir. Yaşı küçükken oynadığı oyun olduğu için olabilir çünkü küçük yaşlarda ne oynarsak yapalım eğlenmenin bir türlü yolunu buluyordukNeredeyse herkes neden eskileri özlemiş ki? Minecraft şimdiki yenilikler ile birlikte daha çok oynanabilen bir oyun oldu bence. Eski sürümlerin yetersizliği ve sorunlarından nasıl zevk çıkarttınız anlamadım :/
Ahtopatlardan korkardım. Gamemode 1'de olsam bile kesmek için yanına gitsem ellerim titrerdi. Ne salakmışım :3tek başıma oynardım online oynamayı bilmediğim için, enderman gelince çok korkardım ya o sesi yokmu tüylerim diken diken olurdu ne günlerdi be![]()
Ahtapotları ilk gördüğümde saldırmaya gitmiştim, suyun altına nefesim bitince canım azaldı ve ahtapot saldırdı sanmıştımAhtopatlardan korkardım. Gamemode 1'de olsam bile kesmek için yanına gitsem ellerim titrerdi. Ne salakmışım :3