o1KenanGaming
Ağaç Yumruklayıcı
- En iyi cevaplar
- 0
Serveri Ne zaman Vericeksin AcebaYanlış yere mesaj yazıldı. Özür dileriz.
Serveri Ne zaman Vericeksin AcebaYanlış yere mesaj yazıldı. Özür dileriz.
Resim belirtmemişsiniz. İşlem yapamayız.Sunucuda Kaç Saat Aktif Kalabilirsiniz? (Max: 3)
Yaşınız Kaç? 13
Biraz kendinizi anlatın. 6 Yıldır Oynuyorum Bilgim Var Ve Anlıyorum
Kaç yıldır bu oyunu oynuyorsunuz?6 Yıldır
Örnek Yapı Paylaşınız : Yok Ama Kabul Ederseniz Sevinirim
Serverin Discordu varsa verebilirmisiniz
Sunucumuzun IP adresi bulunmamaktadır.Serveri Ne zaman Vericeksin Aceba
Oo semihSunucuda kaç saat aktif kalabilirsiniz? (Max: 5)
Yaşınız kaç? 14
Biraz kendinizi anlatın. 1.5 yıldır build üstüne uğraşıyorum
Kaç yıldır bu oyunu oynuyorsunuz?4 yıldır
Örnek yapı paylaşınız. (Max: 4)
Maalesef. Yapı örneğiniz olmadan seçilme ihtimaliniz olamaz.Öncelikle Merhaba CubeTurk Yetkilileri Ben Ahmet Bu Formu Serverinize Güzel Eserler Bırakabilmek Adına Dolduruyorum
Günde kaç saat aktif kalabilirsiniz: 3-4 Saat Kalabilirim Ama Değişebilir Daha Uzun Sürede Serverinizde Aktif Olabilirim
Yaşınız kaç: 15
Biraz kendinizi anlatın: Adım Ahmet Soyadım Arık 15 Yaşındayım Yaklaşık 5 6 Yıldır Mc Oynuyorum Biraz Ara Vermiştim Oyuna Bir Kaç Ay Girmedim Ve Bir Kaç Hafta Önce Oyuna Başlamaya Karar Verdim.
Kaç yıldır bu oyunu oynuyorsunuz: 5-6
Örnek yapı paylaşınız: Oyunu Bir Süre Bıraktığım İçin Elimde Örnek Yapım Kalmadı İsterseniz Serverinize Gelip Yapı Yapabilirim Sizde Ona Göre Değerlendirirsiniz
CEVAPLARINIZI BEKLİYORUM HERKESE İYİ FORMLA İNŞ HERKES HAKKETTİĞİNİ ALIR...
2 Üye daha katılması gerekiyor. Katıldıktan sonra seçilen kişi belirlenecektir.Seçilen Kişi Belirlendimi ?
Anladım Tamam O Zaman Ben Yapı Yapıp AtimMaalesef. Yapı örneğiniz olmadan seçilme ihtimaliniz olamaz.
Maalesef. Yapı örneğiniz olmadan seçilme ihtimaliniz olamaz.
Bugün Açıklansa İyi Olur2 Üye daha katılması gerekiyor. Katıldıktan sonra seçilen kişi belirlenecektir.