CUBE TURK - Eğlence yeniden başlıyor.. | MİMAR ALIMLARI!

Yezen

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
İstesem başvuru yapar , ve alınacağımı düşünüp bilebilirim. Ama yapmıyorum çünkü serverin ücretli olup olmadığını bilmiyorum.
Bazıları var o kadar güzel bir forum yapıyorki discord eklettiriyor , soyad yaş soruyor ve serverin ip sine gelince bize Aternos.me bir host atıyor.
Buda onlardan çıkabilir diye başvuru yapmıyorum.
-Yezen

M_vL

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
İstesem başvuru yapar , ve alınacağımı düşünüp bilebilirim. Ama yapmıyorum çünkü serverin ücretli olup olmadığını bilmiyorum.
Bazıları var o kadar güzel bir forum yapıyorki discord eklettiriyor , soyad yaş soruyor ve serverin ip sine gelince bize Aternos.me bir host atıyor.
Buda onlardan çıkabilir diye başvuru yapmıyorum.
-Yezen
Haklısınız! Kimileri böyle yapıyor. Fakat bizim host BATİHOST üzerinden olacak. 16GB Ram ile açmayı planlıyoruz..
DISCORD:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

EmreSeymen

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Günde kaç saat aktif kalabilirsiniz? (Max: 3) 10
Yaşınız kaç? 27
Biraz kendinizi anlatın. Adım emre soyadım seymen yaşım 27 mimar üzerinde tecrübem var saygılıyım sevgiliyim dürüstüm karşımdakinide bana karşı böyle davranması çok iyi olur yaşadığım yer izmit işimde profesyonelim kısaca geçtim gerisini discord üzerinden sohbet muhabbet ederek kendimizi detaylı şekilde tanırız.
Kaç yıldır bu oyunu oynuyorsunuz? 4
Örnek yapı paylaşınız. (Max: 4) Kusuruma bakmayın elimde o tür resim yok eğer uygunsa sunucunuzda deneyebilirsiniz.

M_vL

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Günde kaç saat aktif kalabilirsiniz? (Max: 3) 10
Yaşınız kaç? 27
Biraz kendinizi anlatın. Adım emre soyadım seymen yaşım 27 mimar üzerinde tecrübem var saygılıyım sevgiliyim dürüstüm karşımdakinide bana karşı böyle davranması çok iyi olur yaşadığım yer izmit işimde profesyonelim kısaca geçtim gerisini discord üzerinden sohbet muhabbet ederek kendimizi detaylı şekilde tanırız.
Kaç yıldır bu oyunu oynuyorsunuz? 4
Örnek yapı paylaşınız. (Max: 4) Kusuruma bakmayın elimde o tür resim yok eğer uygunsa sunucunuzda deneyebilirsiniz.
Yapı paylaşmamışsınız.

M_vL

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Şehitler ölmez, VATAN bölünmez! | Bayrakları bayrak yapan üstündeki kandır. Toprak, eğer uğrunda ölen varsa vatandır. 15 Temmuz ve tüm şehitlerimizin ruhu şad olsun.

JaveDesigns

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
:uyku: Günde kaç saat aktif kalabilirsiniz? 3-4
:şapka: Yaşınız kaç? : 18
:cay: Biraz kendinizi anlatın. Yaklaşık 5 Yıldır Minecraft da Builderlikle Uğraşıyorum Aynı Zamanda Garfikerlik Dalında Staj Alıyorum.
:ha: Kaç yıldır bu oyunu oynuyorsunuz? 9
:dost: Örnek yapı paylaşınız. Floating Mansion | ByGravity... [ Yapı Bana Aittir Diğer Hesabımın Şifresini Unuttuğum İçin Başka Hesab Açtım ]

M_vL

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
:uyku: Günde kaç saat aktif kalabilirsiniz? 3-4
:şapka: Yaşınız kaç? : 18
:cay: Biraz kendinizi anlatın. Yaklaşık 5 Yıldır Minecraft da Builderlikle Uğraşıyorum Aynı Zamanda Garfikerlik Dalında Staj Alıyorum.
:ha: Kaç yıldır bu oyunu oynuyorsunuz? 9
:dost: Örnek yapı paylaşınız. Floating Mansion | ByGravity... [ Yapı Bana Aittir Diğer Hesabımın Şifresini Unuttuğum İçin Başka Hesab Açtım ]
Alınma ihtimaliniz +3 arttırıldı.

M_vL

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Alımlar bitmiştir. Katılan herkese teşekkürlerimizi sunmaktayız.

Kazanan kişiler;
@Semihhhh0123 ve @Jaweed

Lütfen discord adresimizden iletişime geçiniz.
Eğer 3 gün içerisinde iletişime geçmezseniz, başvurunuz silinecektir.

*
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.