Güncelleme Minecraft 1.13 Sürümü: Su Altı Güncellemesi!

cigax09

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Biraz optimizasyon sorunu olsa da gerçekten çok iyi bir güncelleme, bazen oyuna girip dakikalarca denizde yüzüyorum bayağı zevkli oluyor. Umarım diğer güncelleme en az bunun kadar iyi olur. :yunus:

Blackixq

Ben artık biraz çöktüm albayım.
En iyi cevaplar
1
En çok beğendiğim :yunus: lar, PvP Sistemi de düzeltilirse çok güzel olur. Yüzme efektini de çok beğendim, gene mükemmel bir güncelleme olmuş.

ottomanarrow

Marangoz
En iyi cevaplar
0
:yunus:En çok beğendiğim :yunus: lar, PvP Sistemi de düzeltilirse çok güzel olur. Yüzme efektini de çok beğendim, gene mükemmel bir güncelleme olmuş. ve cok inanilmaz bir calisma yapmissiniz ellerinize saglık dostlarim

EfeOyunda

EfeOyunda YouTube
En iyi cevaplar
1
1.13 Sürümü cidden çok güzel yeni arka plan ve oyuna giriş efektleri yüzme animasyonu damlacıklar birazcık gerçekçi olmuş ama ben çitin arasından su geçirmesini bekliyodum o gelmemiş. Üzüldüm doğrusu 10 üzerinden 9 veriyorum. :yunus::yunus::yunus::yunus::yunus::yunus:

Pluginsel

★ #NerdeOEskiGünler ★
Emekli
En iyi cevaplar
0
1.13 Sürümü cidden çok güzel yeni arka plan ve oyuna giriş efektleri yüzme animasyonu damlacıklar birazcık gerçekçi olmuş ama ben çitin arasından su geçirmesini bekliyodum o gelmemiş. Üzüldüm doğrusu 10 üzerinden 9 veriyorum. :yunus::yunus::yunus::yunus::yunus::yunus:
O sistem 1.13'de geldi: suyu çitin dışına veya ortasına değil, direk çitin içine yerleştireceksin. Böyle bir sistemi yapmalarının sebebi birçok farm sistemi falan bozulacağı için birçok oyuncu bu yeni su fiziğini şikayet ettiler, onlarda hem eski sistemi hemde yeni sistemi eklediler.

Swuupie

son cosas de la vida
Emekli
En iyi cevaplar
0
Pluginsel'in bana zamanında test ettirdiği güzel bir güncelleme, okyanuslara yenilik gelmesi gayet güzel oldu çünkü bu güncellemeden önce okyanuslara giren, araştırma yapan birinin olduğunu sanmıyorum -su altı tapınaklarını bulmak dışında :ci:- ki zaten suyun içi hiçbir şekilde görünmediğinden araştırma da yapılamıyordu, böylesi herkes için iyi oldu. Artık okyanuslar düzeltildiğine göre daha farklı şeyler gelebilir Minecraft'a, özellikle teknoloji.

Ayrıca bu :yunus:lar tatlı olmuş, güzel olmuş. Yeni hayvanlar oyuna renk katıyor, fakat madem okyanus güncellemesi yapıldı, başka hayvanlarda eklenmeliydi bence.

CharacterKill

I love you 3000.
En iyi cevaplar
0
Sonunda tam olarak çıktı. :yunus: 'ların yanında yüzmek gerçekten insanı eğlendiriyor. Burdan Mojang'ı selamlıyoruz!

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
Güncelleme bayağı hoşuma gitti. Ocean Man şarkısı eşliğinde yunuslarla da yüzdüm. Artık çok daha eğlenceli olacak Minecraft.
Bu sürüm benden :yunus: / :yunus: alıyor.
2018-07-19_01.18.46.png