- En iyi cevaplar
- 1
Uzun sürdü bug düzeltmeleri, umarım daha az bug ile daha güzel bir oyun keyfi yaşanır. Henüz denemedim fakat denemeyi düşünüyorum.
Java sürümünün C++'a falan geçeceğini pek sanmıyorum. Minecraft: Windows 10 Edition ise C++ ile yazıldı.Minecraft C ile baştan kodlanacak muhabbetleri dönüyordu bir ara ne oldu o iş?
Denizin kalbi evet eklendi, map çıkması'da ne oluyor?Fragmanı izliyordum'ları görür görmez böle bi şaşırdım efsane olmuşlar
Bu arada o map çıkması denizin kalbi falan gerçekten eklendimi cevaplarsan sevinirim
eğer öylerse efsane şeyler gelmiş yosunlarda çok güzel olmuş deniz altına yönelik bir güncelleme olmuş![]()
![]()
Yani harita çıkıyor ya sandığın içerisinden onlar efsanevi olmuşDenizin kalbi evet eklendi, map çıkması'da ne oluyor?![]()
Evet sandıklardan hazine haritası çıkıyor artık.Yani harita çıkıyor ya sandığın içerisinden onlar efsanevi olmuş![]()
Şu ana kadar yapılan açıklamalara göre, Minecraft 1.14 gelecek fakat yakın bir zamanda gelmeyecek, bizi bayağı bekletecek.1.14 Gelirmi ? (Tek yunus kullanmayan benim. (((Galiba)))