voiexx
Taş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
emek seven arkadaşlarımız için tam ideal bir server. Emekleriniz burda güvenli olur. Servere gelip oynamanızı kesinlikle tavsiye ediyorum.
Çok teşekkürler hak veriyorum gerçekten emek verdik arkadaşlar gelin
emek seven arkadaşlarımız için tam ideal bir server. Emekleriniz burda güvenli olur. Servere gelip oynamanızı kesinlikle tavsiye ediyorum.
gerçekten baya adaletliymiş 4 tane vip var baya baya adaletlikimseyi kandırmıyoruz siz gibi cahiller böyle düşünüyor sunucu saat 11 ve 20 kişi demekki sunucu adaletli ve düzgün
Ekli dosyayı görüntüle 93195
Amaan kardesmnapcan calinti skriptleri kullanarak anca o kadar yapabilio voiexx benden caldi jackpotu kumari her seyi /market /ahidagerçekten baya adaletliymiş 4 tane vip var baya baya adaletli![]()
doğrudur kardeşim böyle birinden ne beklersinki sadece para için açmış serveri başka hiçbirşeyi düşünmüyor.Amaan kardesmnapcan calinti skriptleri kullanarak anca o kadar yapabilio voiexx benden caldi jackpotu kumari her seyi /market /ahida
Onu Birak Takas edek pl leri dedi ss ler vardi moderatorler silmis Sikayet etti galiba nseher seyi benden aldi pl lerin hepsi bana aitdoğrudur kardeşim böyle birinden ne beklersinki sadece para için açmış serveri başka hiçbirşeyi düşünmüyor.
kardeşim 27 kişi giriyo bi sen giremiyorsun hata sende hiç sabır yokki sırf siz iyi oynayın diye koruma getiriyoruz saldırı yapmasınlar diye onada laf ediyorsunuz Allah Allah rahatsız oluyorsan foruma mesaj atmassan sevinirim bırak serveri olsun bitsinaaa ama yeter be bi giriyoz 5 saniye girme diyor giriyom lütfen tekrar giriş yap diyor 2. bot koruması ondan sonra yine giriyom 5 saniye bgekle diyor yine giriyorum 1 dakka giremiyorsun böyle servermi olur 10 üzerinden -1
Saydığın pluginler ücretsiz spigot plugini, skriptler ise forumda defalarca paylaşıldı. Yani sana ait bir şey değilAmaan kardesmnapcan calinti skriptleri kullanarak anca o kadar yapabilio voiexx benden caldi jackpotu kumari her seyi /market /ahida
Sunucu Efsane Ellerine Saglik Arda A.E.O
IceeMC
Saydığın pluginler ücretsiz spigot plugini, skriptler ise forumda defalarca paylaşıldı. Yani sana ait bir şey değil![]()