| 1.8x | SonSurvival | Hayatta Kalma Sunucusu | Emek Survival Gelişmek Çok Zor | Rütbe - Pet Sistemi - | BAKIMDA

YahyaTR

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
1533974621167.png
1533974621167.png
SONRA BOLE IPBAN ATIO AMA COKERTEMCEMI ZANNEDIO SUAN BEKLESIN. ANI YASIORUM BEN :D

freshhcan

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
aaa ama yeter be bi giriyoz 5 saniye girme diyor giriyom lütfen tekrar giriş yap diyor 2. bot koruması ondan sonra yine giriyom 5 saniye bgekle diyor yine giriyorum 1 dakka giremiyorsun böyle servermi olur 10 üzerinden -1

voiexx

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
aaa ama yeter be bi giriyoz 5 saniye girme diyor giriyom lütfen tekrar giriş yap diyor 2. bot koruması ondan sonra yine giriyom 5 saniye bgekle diyor yine giriyorum 1 dakka giremiyorsun böyle servermi olur 10 üzerinden -1
kardeşim 27 kişi giriyo bi sen giremiyorsun hata sende hiç sabır yokki sırf siz iyi oynayın diye koruma getiriyoruz saldırı yapmasınlar diye onada laf ediyorsunuz Allah Allah rahatsız oluyorsan foruma mesaj atmassan sevinirim bırak serveri olsun bitsin

Pithrang

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Hiçbir şekilde küfür ve hakaret etmeme rağmen bu herkese garezi olan Rehber tarafından mutelendim yetkisinin alınmasını istiyorum

Ekli dosyalar

• qwe.png
    qwe.png
    123.2 KB · Görüntüleme: 416

Pithrang

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Evet oyuncuları kendi hatasından dolayı banlayan bir admin daha bu serverdede oynanmayacağını görmüş oluyorsunuz ne yönetim ekibi nede rehberlerde hayır yok

Ekli dosyalar

• banned.png
    banned.png
    329.5 KB · Görüntüleme: 377