Onaylı Tanıtım Top Listesi Yapma

adriis

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
1
Merhaba ben board kullanarak en çok öldürmesi olan 5 kişinin yanda gözükmesini istiyorum. hangi plugin ile yapabilirim? (FeatherBoard kullanıyorum)

ChampCem

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
2
Eğer sunucunuzda featherboard mevcut ise - '&b#1 {leaderheads_players:sbs-kills#1}&e: {leaderheads_score:sbs-kills#1} öldürme'
#2 şeklinde gibi devam ettirerek bunu yapabilirsiniz.

DIP NOT: LeaderHeads gereklidir.

adriis

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
1
Eğer sunucunuzda featherboard mevcut ise - '&b#1 {leaderheads_players:sbs-kills#1}&e: {leaderheads_score:sbs-kills#1} öldürme'

DIP NOT: LeaderHeads gereklidir.
Bu oyuncuların kafasını göstermez mi? Ben yanda tablo olarak gözükmesini istiyorum.

ChampCem

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
2
Bu oyuncuların kafasını göstermez mi? Ben yanda tablo olarak gözükmesini istiyorum.
Hayır featherboard da attıgım placeholderalri girerseniz - '&b#1 {leaderheads_players:sbs-kills#1}&e: {leaderheads_score:sbs-kills#1} öldürme' bu şekilde öldürmeler gözükür

Örnek:
Kod:
      - '&b#1 {leaderheads_players:sbs-kills#1}&e: {leaderheads_score:sbs-kills#1} öldürme'
      interval: 600
      random: false

adriis

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
1
Hayır featherboard da attıgım placeholderalri girerseniz - '&b#1 {leaderheads_players:sbs-kills#1}&e: {leaderheads_score:sbs-kills#1} öldürme' bu şekilde öldürmeler gözükür

Örnek:
Kod:
      - '&b#1 {leaderheads_players:sbs-kills#1}&e: {leaderheads_score:sbs-kills#1} öldürme'
      interval: 600
      random: false
Bunu tam olarak nereye yazacağım?