Bunu kullanabilirsin. Bu şekilde olanları leaderboards ile yapmanı öneririm.Bunu tablo olarak yapamıyor muyuz?
Bu oyuncuların kafasını göstermez mi? Ben yanda tablo olarak gözükmesini istiyorum.Eğer sunucunuzda featherboard mevcut ise - '&b#1 {leaderheads_players:sbs-kills#1}&e: {leaderheads_score:sbs-kills#1} öldürme'
#2 şeklinde gibi devam ettirerek bunu yapabilirsiniz.
DIP NOT: LeaderHeads gereklidir.
Pek anlayamadım biraz daha anlatır mısınız?Bunu kullanabilirsin. Bu şekilde olanları leaderboards ile yapmanı öneririm.
Bu plugini kurdunuz mu?Pek anlayamadım biraz daha anlatır mısınız?
Oyuncuların kafasını leaderboard da gösteremezsin.Bu oyuncuların kafasını göstermez mi? Ben yanda tablo olarak gözükmesini istiyorum.
Eğer sunucunuzda featherboard mevcut ise - '&b#1 {leaderheads_players:sbs-kills#1}&e: {leaderheads_score:sbs-kills#1} öldürme'
#2 şeklinde gibi devam ettirerek bunu yapabilirsiniz.
Hayır featherboard da attıgım placeholderalri girerseniz - '&b#1 {leaderheads_players:sbs-kills#1}&e: {leaderheads_score:sbs-kills#1} öldürme' bu şekilde öldürmeler gözükürBu oyuncuların kafasını göstermez mi? Ben yanda tablo olarak gözükmesini istiyorum.
- '&b#1 {leaderheads_players:sbs-kills#1}&e: {leaderheads_score:sbs-kills#1} öldürme'
interval: 600
random: false
Attığı eklenti LeaderHeadsOyuncuların kafasını leaderboard da gösteremezsin.
Attığı eklenti LeaderHeads
Bunu tam olarak nereye yazacağım?Hayır featherboard da attıgım placeholderalri girerseniz - '&b#1 {leaderheads_players:sbs-kills#1}&e: {leaderheads_score:sbs-kills#1} öldürme' bu şekilde öldürmeler gözükür
Örnek:
Kod:- '&b#1 {leaderheads_players:sbs-kills#1}&e: {leaderheads_score:sbs-kills#1} öldürme' interval: 600 random: false
Discordunuzu verirseniz daha aktif bir şekilde konuşabiliriz ve size ordan yardımcı olup buraya çözümü son kez yazarım.Bunu tam olarak nereye yazacağım?