Sen de kaliteli bir sunucuda yetkili olmak istiyorsan içeri girmelisin !

erenmcl

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Adınız :Eren

Soyadınız :Çelik

Yaşınız :18

Oyundaki adınız :Titch

Daha önce yetkili oldunuz mu ? Olduysanız Nerede ? (Olmadıysanız olmadım yazın.) : olmadım

Günlük kaç saat aktif kalabilirsiniz? : 6-7

Neden bizimle çalışmak istiyorsunuz? :Özel bir nedeni yok rehber açığı varmış bende başvurmak istedim

Kullanmakta olduğunuz discord adresiniz nedir? : erenmcl#3023

cabbarking

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
1
Adınız :Eren

Soyadınız :Çelik

Yaşınız :18

Oyundaki adınız :Titch

Daha önce yetkili oldunuz mu ? Olduysanız Nerede ? (Olmadıysanız olmadım yazın.) : olmadım

Günlük kaç saat aktif kalabilirsiniz? : 6-7

Neden bizimle çalışmak istiyorsunuz? :Özel bir nedeni yok rehber açığı varmış bende başvurmak istedim

Kullanmakta olduğunuz discord adresiniz nedir? : erenmcl#3023
Çok kısa cevaplar verilmiş. Kabul edilmedi.

KasimWM

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Adınız : Kasım

Soyadınız : Esen

Yaşınız : 18

Oyundaki adınız : muunkyy

Daha önce yetkili oldunuz mu ? Olduysanız Nerede ? (Olmadıysanız olmadım yazın.) : evet oldum ama kapanmış serverlerde admin olduğum bir sürü server oldu ve kendi başıma açıp da server ile ilgilendiğim zamanlar oldu.

Günlük kaç saat aktif kalabilirsiniz? :6-7

Neden bizimle çalışmak istiyorsunuz? : Emek skyblock seven birisi olarak size bu uğraşınızda yardım etmekten memnun olurum ve sunucu ile olan uğraşınızı gördüğümden dolayı da isteğim bir miktar arttı.

Kullanmakta olduğunuz discord adresiniz nedir? : !Âokiri#6728

Penlador

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Adınız :Burak

Soyadınız :Veremiyorum

Yaşınız :15

Oyundaki adınız :LastParzival

Daha önce yetkili oldunuz mu ? Olduysanız Nerede ? (Olmadıysanız olmadım yazın.) :oldum ancak tam isimlerini hatırlamıyorum. Yaklaşık 15 sunucuda

Günlük kaç saat aktif kalabilirsiniz? :okul günleri 1 -1.5 yaz tatili 5-6

Neden bizimle çalışmak istiyorsunuz? :Cıvıklık sevmem siz ise gayet ciddi duruyorsunuz.

Kullanmakta olduğunuz discord adresiniz nedir? : Penlador#9570

cabbarking

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
1

Daha önce yetkili oldunuz mu ? Olduysanız Nerede ? (Olmadıysanız olmadım yazın.) : evet oldum ama kapanmış serverlerde admin olduğum bir sürü server oldu ve kendi başıma açıp da server ile ilgilendiğim zamanlar oldu.

Neden bizimle çalışmak istiyorsunuz? : Emek skyblock seven birisi olarak size bu uğraşınızda yardım etmekten memnun olurum ve sunucu ile olan uğraşınızı gördüğümden dolayı da isteğim bir miktar arttı.

Yetkili olduğunuz sunucular yazılmamış. Kabul edilmedi.

cabbarking

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
1
Adınız :Burak

Soyadınız :Veremiyorum

Oyundaki adınız :LastParzival

Daha önce yetkili oldunuz mu ? Olduysanız Nerede ? (Olmadıysanız olmadım yazın.) :oldum ancak tam isimlerini hatırlamıyorum. Yaklaşık 15 sunucuda

Günlük kaç saat aktif kalabilirsiniz? :okul günleri 1 -1.5 yaz tatili 5-6

Neden bizimle çalışmak istiyorsunuz? :Cıvıklık sevmem siz ise gayet ciddi duruyorsunuz.

Kullanmakta olduğunuz discord adresiniz nedir? : Penlador#9570
Yetkili olduğunuz sunucular yazılmamış. Kabul edilmedi.

KasimWM

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0

Daha önce yetkili oldunuz mu ? Olduysanız Nerede ? (Olmadıysanız olmadım yazın.) : evet oldum ama kapanmış serverlerde admin olduğum bir sürü server oldu ve kendi başıma açıp da server ile ilgilendiğim zamanlar oldu. (NarniaCraft, BlueSky, SeniorMc)

cabbarking

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
1

Daha önce yetkili oldunuz mu ? Olduysanız Nerede ? (Olmadıysanız olmadım yazın.) : evet oldum ama kapanmış serverlerde admin olduğum bir sürü server oldu ve kendi başıma açıp da server ile ilgilendiğim zamanlar oldu. (NarniaCraft, BlueSky, SeniorMc)

Zaten önce kabul edilmemiş. 1 Hakkınız var. Yine kabul edilmedi.

xMasterGamer

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Adınız :Batu Alp.

Soyadınız : Özdemir.

Yaşınız : 17 :) .

Oyundaki adınız : xMasterGamer .

Daha önce yetkili oldunuz mu ? Olduysanız Nerede ? (Olmadıysanız olmadım yazın.) : Oldum İsim Vermek Gibi Olmasın +130 Serverde Hub serverde Builderdim Not: SS Var , Bide Survival serverde Once DRehber Sonra Rehber Sonra BasRehber Oldum Ve Server Kapandı Onlinesi İse +35 Yan Hesapsiz :) çünki Preli .

Günlük kaç saat aktif kalabilirsiniz? : Hafta içi 10 11 Saat Hafta Sonu Belli olmaz Belki 3 saat Belkide 5 saat .

Neden bizimle çalışmak istiyorsunuz? : Çoğunlukla Emek Sky Ve Survival Oynuyom Ve Emek Güzel Üstelik İşimi İyi Yaparım Bilgiliyim Build Desen Var . Mod'luk Desen Var . + Az Cok Skript Ve Pluginden Anlıyorum.

Kullanmakta olduğunuz discord adresiniz nedir? : xBatuhanTR#2540

cabbarking

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
1
Adınız :Batu Alp.

Soyadınız : Özdemir.

Yaşınız : 17 :) .

Oyundaki adınız : xMasterGamer .

Daha önce yetkili oldunuz mu ? Olduysanız Nerede ? (Olmadıysanız olmadım yazın.) : Oldum İsim Vermek Gibi Olmasın +130 Serverde Hub serverde Builderdim Not: SS Var , Bide Survival serverde Once DRehber Sonra Rehber Sonra BasRehber Oldum Ve Server Kapandı Onlinesi İse +35 Yan Hesapsiz :) çünki Preli .

Günlük kaç saat aktif kalabilirsiniz? : Hafta içi 10 11 Saat Hafta Sonu Belli olmaz Belki 3 saat Belkide 5 saat .

Neden bizimle çalışmak istiyorsunuz? : Çoğunlukla Emek Sky Ve Survival Oynuyom Ve Emek Güzel Üstelik İşimi İyi Yaparım Bilgiliyim Build Desen Var . Mod'luk Desen Var . + Az Cok Skript Ve Pluginden Anlıyorum.

Kullanmakta olduğunuz discord adresiniz nedir? : xBatuhanTR#2540
Türkçeyi kullanırken hatalar yapıyorsunuz. Kabul edilmedi.

Kolsuz35

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Adınım :Sefa

Soyadınım :Akarsu

Oyundaki adınız :Kolsuz35

Daha önce yetkili oldunuz mu ? Olduysanız Nerede ? (Olmadıysanız olmadım yazın.) :oldum

Günlük kaç saat aktif kalabilirsim? :sabah 7 8 9 akşam 12

Neden bizimle çalışmak istiyorsum? :Çünkü swnizi çok beğendim

Kullanmakta olduğunuz discord adresiniz nedir? :ØŁΜ€ҜƗŞŦƗ¥ØŘỮΜ#7106

[/QUOTE]

cabbarking

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
1
Adınım :Sefa

Soyadınım :Akarsu

Oyundaki adınız :Kolsuz35

Daha önce yetkili oldunuz mu ? Olduysanız Nerede ? (Olmadıysanız olmadım yazın.) :oldum

Günlük kaç saat aktif kalabilirsim? :sabah 7 8 9 akşam 12

Neden bizimle çalışmak istiyorsum? :Çünkü swnizi çok beğendim

Kullanmakta olduğunuz discord adresiniz nedir? :ØŁΜ€ҜƗŞŦƗ¥ØŘỮΜ#7106

[/QUOTE]
Çok kısa cevaplar verilmiş. Türkçeyi kullanırken hatalar var. Kabul edilmedi

Mertcan1681

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Adınız :Mertcan

Soyadınız :Yıldırım

Yaşınız :16

Oyundaki adınız :MertcanHp

Daha önce yetkili oldunuz mu ? Olduysanız Nerede ? (Olmadıysanız olmadım yazın.) :oldum Kendi Serverim Vardi Bide Nireft Skyblocksuncuydu

Günlük kaç saat aktif kalabilirsiniz? :13-15 saat

Neden bizimle çalışmak istiyorsunuz? :Sizi Geliştirmek İstiyom

Kullanmakta olduğunuz discord adresiniz nedir? :! Fσяєνєя l-₰-l Mertcan₰

cabbarking

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
1
Adınız :Mertcan

Soyadınız :Yıldırım

Yaşınız :16

Oyundaki adınız :MertcanHp

Daha önce yetkili oldunuz mu ? Olduysanız Nerede ? (Olmadıysanız olmadım yazın.) :oldum Kendi Serverim Vardi Bide Nireft Skyblocksuncuydu

Günlük kaç saat aktif kalabilirsiniz? :13-15 saat

Neden bizimle çalışmak istiyorsunuz? :Sizi Geliştirmek İstiyom

Kullanmakta olduğunuz discord adresiniz nedir? :! Fσяєνєя l-₰-l Mertcan₰
Türkçe kullanımında hatalar yapıyorsunuz. Kabul edilmedi.