cabbarking
Demir Madencisi
- En iyi cevaplar
- 1
Siz öyle düşünmeye devam edin.Baş Harfleri Büyük Yazmak Yazıyı Vurgular Küçük Göstermez Türkçeyi Sizden İyi Biliyorum.
Siz öyle düşünmeye devam edin.Baş Harfleri Büyük Yazmak Yazıyı Vurgular Küçük Göstermez Türkçeyi Sizden İyi Biliyorum.
Çok kısa cevaplar verilmiş. Kabul edilmedi.Adınız :Eren
Soyadınız :Çelik
Yaşınız :18
Oyundaki adınız :Titch
Daha önce yetkili oldunuz mu ? Olduysanız Nerede ? (Olmadıysanız olmadım yazın.) : olmadım
Günlük kaç saat aktif kalabilirsiniz? : 6-7
Neden bizimle çalışmak istiyorsunuz? :Özel bir nedeni yok rehber açığı varmış bende başvurmak istedim
Kullanmakta olduğunuz discord adresiniz nedir? : erenmcl#3023
Yetkili olduğunuz sunucular yazılmamış. Kabul edilmedi.Adınız : Kasım
Soyadınız : Esen
Yaşınız : 18
Oyundaki adınız : muunkyy
Daha önce yetkili oldunuz mu ? Olduysanız Nerede ? (Olmadıysanız olmadım yazın.) : evet oldum ama kapanmış serverlerde admin olduğum bir sürü server oldu ve kendi başıma açıp da server ile ilgilendiğim zamanlar oldu.
Günlük kaç saat aktif kalabilirsiniz? :6-7
Neden bizimle çalışmak istiyorsunuz? : Emek skyblock seven birisi olarak size bu uğraşınızda yardım etmekten memnun olurum ve sunucu ile olan uğraşınızı gördüğümden dolayı da isteğim bir miktar arttı.
Kullanmakta olduğunuz discord adresiniz nedir? : !Âokiri#6728
Yetkili olduğunuz sunucular yazılmamış. Kabul edilmedi.Adınız :Burak
Soyadınız :Veremiyorum
Yaşınız :15
Oyundaki adınız :LastParzival
Daha önce yetkili oldunuz mu ? Olduysanız Nerede ? (Olmadıysanız olmadım yazın.)ldum ancak tam isimlerini hatırlamıyorum. Yaklaşık 15 sunucuda
Günlük kaç saat aktif kalabilirsiniz?kul günleri 1 -1.5 yaz tatili 5-6
Neden bizimle çalışmak istiyorsunuz? :Cıvıklık sevmem siz ise gayet ciddi duruyorsunuz.
Kullanmakta olduğunuz discord adresiniz nedir? : Penlador#9570
Zaten önce kabul edilmemiş. 1 Hakkınız var. Yine kabul edilmedi.Adınız : Kasım
Soyadınız : Esen
Yaşınız : 18
Oyundaki adınız : muunkyy
Daha önce yetkili oldunuz mu ? Olduysanız Nerede ? (Olmadıysanız olmadım yazın.) : evet oldum ama kapanmış serverlerde admin olduğum bir sürü server oldu ve kendi başıma açıp da server ile ilgilendiğim zamanlar oldu. (NarniaCraft, BlueSky, SeniorMc)
Günlük kaç saat aktif kalabilirsiniz? :6-7
Neden bizimle çalışmak istiyorsunuz? : Emek skyblock seven birisi olarak size bu uğraşınızda yardım etmekten memnun olurum ve sunucu ile olan uğraşınızı gördüğümden dolayı da isteğim bir miktar arttı.
Kullanmakta olduğunuz discord adresiniz nedir? : !Âokiri#6728
Türkçeyi kullanırken hatalar yapıyorsunuz. Kabul edilmedi.Adınız :Batu Alp.
Soyadınız : Özdemir.
Yaşınız : 17.
Oyundaki adınız : xMasterGamer .
Daha önce yetkili oldunuz mu ? Olduysanız Nerede ? (Olmadıysanız olmadım yazın.) : Oldum İsim Vermek Gibi Olmasın +130 Serverde Hub serverde Builderdim Not: SS Var , Bide Survival serverde Once DRehber Sonra Rehber Sonra BasRehber Oldum Ve Server Kapandı Onlinesi İse +35 Yan Hesapsizçünki Preli .
Günlük kaç saat aktif kalabilirsiniz? : Hafta içi 10 11 Saat Hafta Sonu Belli olmaz Belki 3 saat Belkide 5 saat .
Neden bizimle çalışmak istiyorsunuz? : Çoğunlukla Emek Sky Ve Survival Oynuyom Ve Emek Güzel Üstelik İşimi İyi Yaparım Bilgiliyim Build Desen Var . Mod'luk Desen Var . + Az Cok Skript Ve Pluginden Anlıyorum.
Kullanmakta olduğunuz discord adresiniz nedir? : xBatuhanTR#2540
[/QUOTE]Adınımefa
Soyadınım :Akarsu
Yaşınız :15
Oyundaki adınız :Kolsuz35
Daha önce yetkili oldunuz mu ? Olduysanız Nerede ? (Olmadıysanız olmadım yazın.)ldum
Günlük kaç saat aktif kalabilirsim? :sabah 7 8 9 akşam 12
Neden bizimle çalışmak istiyorsum? :Çünkü swnizi çok beğendim
Kullanmakta olduğunuz discord adresiniz nedir? :ØŁΜ€ҜƗŞŦƗ¥ØŘỮΜ#7106
Türkçe kullanımında hatalar yapıyorsunuz. Kabul edilmedi.Adınız :Mertcan
Soyadınız :Yıldırım
Yaşınız :16
Oyundaki adınız :MertcanHp
Daha önce yetkili oldunuz mu ? Olduysanız Nerede ? (Olmadıysanız olmadım yazın.)ldum Kendi Serverim Vardi Bide Nireft Skyblocksuncuydu
Günlük kaç saat aktif kalabilirsiniz? :13-15 saat
Neden bizimle çalışmak istiyorsunuz?izi Geliştirmek İstiyom
Kullanmakta olduğunuz discord adresiniz nedir? :! Fσяєνєя l-₰-l Mertcan₰