Bak Buraya Bir

lSincapl

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Güzel bir haber vermek için geldim. Eski tema yakında sizlerle. Şu anda beta bile olmayan geliştirme sürecinde. Her türlü fikir alışverişine açığım.

http://prntscr.com/olhqzc

Neden 2 tane tema aktif olmasın ki? Üyeler keyfine göre seçebilir. Yakında bu sorun düzelecek.
Çok iyi olmuş, gerçekten mükemmel duruyor. Böylelikle isteyen 2 farklı temadan seçim yapabilecek, kullanıcılar açısından çok iyi bir gelişme olacak bu. Tema hakkında söylemek istediğim tek şey konu başlığı arkaplanla iç içe geçiyor renk değişimi yapılarak ya da yazının arkasına renkli bir arkaplan ekleyerek bu sorun kolaylıkla ortadan kalkabilir. Büyük ihtimal zaten bu sorunu fark etmişsindir ve düzelteceksindir, o yüzden bundan başka benim gördüğüm bir problem yok. Eğer feedback istiyorsan betaya ait ekran görüntüleri ile konu açıp kullanıcıların fikirlerini alabilirsin. Çok şahane olur.

Bu arada reklamlar hakkında söylemek istediğim bir şey daha var. Çoğu sitede pop-up reklamlar olmasına rağmen bu sitede hiç pop-up reklama denk gelmedim. Bu da bir artı puan site açısından.

FFHD

orda her kiminleysen, belki sevgilinleysen...
En iyi cevaplar
21
Konuda da dediğim ben bunu bir şikayet olarak açmadım. Forum hakkındaki düşüncelerim olarak açtım, benimle aynı düşüncede olan insanlarda fikirlerini konuda dile getirebilsin diye açtım.

Aynı konudan sana on tane gösterebilirim. O yüzden bu tür konular açmak yerine diğer aynı içeriğine sahip konulara ileti yazabilirsiniz.

Exkaar

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
35
Biz beğenmeyenler olarak toplandık area 51 e doğru yürüyüş yapıyoruz gamer temayı değiştirmesse area 51 deki uzaylıları kaçırıp forum yöneticilerinin üstüne salacağız!!!

Olmadı boykot yapalım, tema gelinceye kadar foruma giriş yapmayalım :D

lSincapl

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Aynı konudan sana on tane gösterebilirim. O yüzden bu tür konular açmak yerine diğer aynı içeriğine sahip konulara ileti yazabilirsiniz.
Tabi canımın içi seve seve konuları hortlatırım olur mu? Uyarı puanı dediğin nedir ki zaten, elinin kiri. Bu arada göstermeni dört gözle bekliyorum, öyle 1 2 kelimelik konular değil benimki gibi görseller ile detaylıca anlatılmış konular isterim ama. Anlamıyorum arkadaş ses çıkarmayalım mı? Her şeyi kabullenelim mi? Bak bir yetkili geldi ne güzel anlattı yeni tema geliyor isteyen onu kullanabilecek diye. İçimin yağları eridi resmen, mutlu oldum forum güzelleşecek diye. Yapıcı eleştirici yapacaksan yap dostum, kapım yapıcı eleştiri yapacak adamlara her zaman açık ancak bana böyle argümanlar ile gelmeyin lütfen.

PwParadox

Konun için düşüncem profil kapağımda
En iyi cevaplar
0
Gayet ayrıntılı ve yapıcı bir eleştiri ile foruma yardımcı olan bir konu bu. Belki ‘Harry Potterda En Acımasız 10 Büyücü’ kadar “yaratıcı” bir içerik olmayabilir ama açtığın konuların toplamından daha yararlı olduğu kesin.
Tamam belki biraz fazla yüklendim üstüne ama başkalarının konusuna gereksiz demeden önce kendi konularına bak.

KarakuleMC

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
1
Reklam bildirimleri konusunda kesinlikle katılıyorum. Bildirimlerin işlevini yitiren şey her gün gelen 3-5 reklam bildirimidir.
Banane sunucu reklamından, banane sizin çekilişlerinizden diyesim geliyor.

Diğer panel reklamları ise kullanıcıyı rahatsız etmeyecek şekilde elden geçirilebilir.
https://forum.gamer.com.tr/konu/İstek-Öneri-ve-Şikayetler.428475/#post-2387524
@AdexTR Mesela bağlantıdaki konuya kesinlikle katılıyorum.
https://forum.gamer.com.tr/konu/reklamsız-forum.429963/
Ama lütfen yukarıda arkadaşın ve benim önerdiğim yazıyı detaylı okuyun. Sizden reklam kaldırın demiyoruz.
Panel reklamları konusunda bazı öneriler yaptım. Ama göze nizama hoş yerlere koyun.

Ayrıca bildirim çekiliş, sunucu reklamı için kesinlikle kullanıcıya seçenek sunulmalı. Bildirimleri ben yazdığım konu veya mesaj gelen geri bildirim için kullanıyorum. Ama siz orayı çok kirletiyorsunuz. Zaten gelen çekiliş bildirimlerine yazılan yorum ve beğeniyi görünce forum'un aktifliğini anlıyorsunuz.

Minecraft sunucusu, dosyası ve hata düzeltmesi arayıp gelip giden kullanıcı ile aktif kullanıcının farkını belli ediyor.

Son düzenleme:

lSincapl

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Reklam ile alakalı söylediğim şeylere dahil, önceden reklamlar çok daha kötüydü o zamandan bu zamanlara geldik ortam daha sağlıklı oldu. Misal konu içlerinde, konulara yazılan mesajlarda hiç reklam kalmadı, bunu yapan farklı forumlar var ama burası o olayı kaldırdı. Bundan dolayı forumun kullanıcı dostu olduğunu anlıyoruz zaten. Ben yine diyorum, reklamları kaldırmayın dursun hatta sayısı aynı kalsın yahut artsın benim anlatmak istediğim yerleşimi idi. Tüm reklamlar sitenin girişinde toplandığı için göze hoş gelmemesiydi. Site yöneticisinin açtığı konuyu okudum algoritmanın yaptığı bir yerleşimmiş o. Düzeltilebilirse daha güzel bir şekilde reklamlar bize sunulabilirse sunulmasını rica ediyorum. Ancak eğer ki mali ya da teknik problemlerden ötürü bu durumun değişebilmesi mümkün değilse en azından diğer problem çözülsün.

KarakuleMC

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
1
Önceden o tam ekran reklamlarına eleştiri yaptık diye yorum silip uyarı vermişlerdi. Proveke etmek filan yazmış.
Ondan sonra baya üye kaybettiler. İlla bir şey kaybetmeden o tam ekran reklam'ının saçma olduğunu anlamaları gerekiyordu.

Öneri konusunda belirttiğim yere reklam alan forumlar var. Yapılabilir bir şey gibi duruyor.
Dediğim reklam ve forum rehberleri, çekiliş gibi panellerin yerine Yeni mesajlar ve Yeni konular paneli eklense insanların daha aktif olacağını düşünüyorum. Aynı şekilde bildirim üzerinden reklam, çekiliş vb. kullanıcıya kapatmak için ayarı sunulması gerekiyor.
https://forum.gamer.com.tr/hesap/preferences
Çekiliş ile kitle toplamak yerine o parayı daha iyi şeylere yatırsala çok daha iyi olur. Çekilişten gelen kitle asla kalıcı olmaz.

Son düzenleme:

FFHD

orda her kiminleysen, belki sevgilinleysen...
En iyi cevaplar
21
Tabi canımın içi seve seve konuları hortlatırım olur mu? Uyarı puanı dediğin nedir ki zaten, elinin kiri. Bu arada göstermeni dört gözle bekliyorum, öyle 1 2 kelimelik konular değil benimki gibi görseller ile detaylıca anlatılmış konular isterim ama. Anlamıyorum arkadaş ses çıkarmayalım mı? Her şeyi kabullenelim mi? Bak bir yetkili geldi ne güzel anlattı yeni tema geliyor isteyen onu kullanabilecek diye. İçimin yağları eridi resmen, mutlu oldum forum güzelleşecek diye. Yapıcı eleştirici yapacaksan yap dostum, kapım yapıcı eleştiri yapacak adamlara her zaman açık ancak bana böyle argümanlar ile gelmeyin lütfen.

Bu reklam olayı yeni gündeme geldi. O yüzden konular epey yeni olduğu için onlara yorum yapabilirsin. Ben temayı kabul ediyorum demedim fakat görünüm değiştirmek öyle hemen olacak iş değil, bunu bildiğine eminim. (tema ne zaman değişti, diye sormuştun.) Ben de isterim forumun daha hoş bir tasarıma sahip olmasını ve bunun için "şikayet anketlerine" iletmiştim.

Gayet ayrıntılı ve yapıcı bir eleştiri ile foruma yardımcı olan bir konu bu. Belki ‘Harry Potterda En Acımasız 10 Büyücü’ kadar “yaratıcı” bir içerik olmayabilir ama açtığın konuların toplamından daha yararlı olduğu kesin.
Tamam belki biraz fazla yüklendim üstüne ama başkalarının konusuna gereksiz demeden önce kendi konularına bak.

Bu forumda işimiz hep yararlı(!) konular açmak mı? Belki sizin olabilir fakat benim değil.

Ben bu tür konular açılmasın demiyorum fakat aynı konudan beş, on tane görmek seni de rahatsız etmez mi? Yönetimin isteği de bu şekilde. Konu güzel detaylandırılmış, birçok kişi böyle konular açamıyor fakat şikayetini sadece "konu" üzerinden mi yaparsın, buna pek emin değilim.

I

Iskefiyeli18

Ziyaretçi
Bu reklam olayı yeni gündeme geldi. O yüzden konular epey yeni olduğu için onlara yorum yapabilirsin. Ben temayı kabul ediyorum demedim fakat görünüm değiştirmek öyle hemen olacak iş değil, bunu bildiğine eminim. (tema ne zaman değişti, diye sormuştun.) Ben de isterim forumun daha hoş bir tasarıma sahip olmasını ve bunun için "şikayet anketlerine" iletmiştim.

Bu forumda işimiz hep yararlı(!) konular açmak mı? Belki sizin olabilir fakat benim değil.

Ben bu tür konular açılmasın demiyorum fakat aynı konudan beş, on tane görmek seni de rahatsız etmez mi? Yönetimin isteği de bu şekilde. Konu güzel detaylandırılmış, birçok kişi böyle konular açamıyor fakat şikayetini sadece "konu" üzerinden mi yaparsın, buna pek emin değilim.
Üyeler bu tarz konuları 10-15 kez dile getirmişse ve hala getiriyorsa forum bu konuda ilerleme kaydetmemiş demektir. Burada suçu konu açanlarda aramak mantıklı bir hareket değil. Zaten bu tarz konuların sıkça açılması, beni günde 4 kez reklam bildirimi almak kadar rahatsız etmiyor
Ayrıca konu sahibi bu konuyu şikayet amaçlı değil fikir alış-verişi amacıyla açtığını defalarca kez belirtti. Hala şikayet muamelesi yapmayın lütfen