- En iyi cevaplar
- 0
Çok iyi olmuş, gerçekten mükemmel duruyor. Böylelikle isteyen 2 farklı temadan seçim yapabilecek, kullanıcılar açısından çok iyi bir gelişme olacak bu. Tema hakkında söylemek istediğim tek şey konu başlığı arkaplanla iç içe geçiyor renk değişimi yapılarak ya da yazının arkasına renkli bir arkaplan ekleyerek bu sorun kolaylıkla ortadan kalkabilir. Büyük ihtimal zaten bu sorunu fark etmişsindir ve düzelteceksindir, o yüzden bundan başka benim gördüğüm bir problem yok. Eğer feedback istiyorsan betaya ait ekran görüntüleri ile konu açıp kullanıcıların fikirlerini alabilirsin. Çok şahane olur.Güzel bir haber vermek için geldim. Eski tema yakında sizlerle. Şu anda beta bile olmayan geliştirme sürecinde. Her türlü fikir alışverişine açığım.
http://prntscr.com/olhqzc
Neden 2 tane tema aktif olmasın ki? Üyeler keyfine göre seçebilir. Yakında bu sorun düzelecek.
Bu arada reklamlar hakkında söylemek istediğim bir şey daha var. Çoğu sitede pop-up reklamlar olmasına rağmen bu sitede hiç pop-up reklama denk gelmedim. Bu da bir artı puan site açısından.