Yardım ChestCommands a oyuncuların kendi kafalarını koyma

OrkunÇkÇk

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Chestcommands menüsüne oyuncunun kendi kafasını nasıl koyabilirim? Herkes kendi kafasını görcek yani bunu nasıl yapabilirim?

Exkaar

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
35
Örnek:

SKULL-OWNER kısmına kafasını koyacağın oyuncunun adını yaz.

JavaScript:
COMMAND: 'command'
NAME: 'name'
LORE: 'lore'
ID: 'skull:3'
SKULL-OWNER: 'playername'
POSITION-X: 1
POSITION-Y: 1

OrkunÇkÇk

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Örnek:

SKULL-OWNER kısmına kafasını koyacağın oyuncunun adını yaz.

JavaScript:
COMMAND: 'command'
NAME: 'name'
LORE: 'lore'
ID: 'skull:3'
SKULL-OWNER: 'playername'
POSITION-X: 1
POSITION-Y: 1
Bunu yapmayı biliyorum fakat ben menüyü kim açtıysa orda kendi kafasının görünmesini istiyorum herkes kendi kafasını görücek yani

imsakaa

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Merhaba iyi forumlar, öncelikle "ChestCommand" eklentisi yerine "DeluxMenus" eklentisini kullanırsanız sunucunuz için daha iyi olur.
Sorunun cevabına gelecek olursak,bunu yapmanın pek mümkün olduğunu düşünmüyorum daha önce bir yerde görmüş müydünüz?

Son düzenleme:

OrkunÇkÇk

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba iyi forumlar, öncelikle "ChestCommand" eklentisi yerine "DeluxMenus" eklentisini kullanırsanız sunucunuz için daha iyi olur.
Sorunun cevabına gelecek olursak,bunu yapmanın pek mümkün olduğunu düşünmüyorum daha önce bir yerde görmüş müydünüz?
Evet girdiğim bir sunucuda vardı.

OrkunÇkÇk

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
DeluxMenus la farkı varmıdır acaba ?

OrkunÇkÇk

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bazı farkları mevcut ama "DeluxMenus" kesinlikle daha iyi bir eklenti.
Evet bakabilirim ama bana kısa bir özet geçermisiniz neden geçmemle alakalı? Yapılımı zormu vb. Çünkü sunucuda her şey hazır chestcommandsta çok menü var ve değiştirmek için güçlü bir nedenimin olması lazım. Teşekkürler şimdiden.

imsakaa

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Evet bakabilirim ama bana kısa bir özet geçermisiniz neden geçmemle alakalı? Yapılımı zormu vb. Çünkü sunucuda her şey hazır chestcommandsta çok menü var ve değiştirmek için güçlü bir nedenimin olması lazım. Teşekkürler şimdiden.
Bu eklenti menü süslemekte daha iyi, ayarlaması daha kolay ve daha performanslı. Ayrıca oyuncuların kafasını bu eklenti ile ayarlayabilirsiniz. Gereken kod "head;%player-name%" olacaktır iyi forumlar.

OrkunÇkÇk

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bu eklenti menü süslemekte daha iyi, ayarlaması daha kolay ve daha performanslı. Ayrıca oyuncuların kafasını bu eklenti ile ayarlayabilirsiniz. Gereken kod "head;%player-name%" olacaktır iyi forumlar.
Teşekkürler fakat zaten oyuncu kafasını nickine göre chestcommandsta da ayarlayabiliyorum. Ayarlaması baktım ve nerdeyse aynı , süsleme açısında bir şey diyemeyeceğim. Yine de teşekkür ederim