Bunu yapmayı biliyorum fakat ben menüyü kim açtıysa orda kendi kafasının görünmesini istiyorum herkes kendi kafasını görücek yaniÖrnek:
SKULL-OWNER kısmına kafasını koyacağın oyuncunun adını yaz.
JavaScript:COMMAND: 'command' NAME: 'name' LORE: 'lore' ID: 'skull:3' SKULL-OWNER: 'playername' POSITION-X: 1 POSITION-Y: 1
Bunu yapmayı biliyorum fakat ben menüyü kim açtıysa orda kendi kafasının görünmesini istiyorum herkes kendi kafasını görücek yani
olmadı ne yazıkkiSKULL-OWNER kısmına {player} yaz, büyük ihtimal olacaktır.
olmadı ne yazıkki
Evet girdiğim bir sunucuda vardı.Merhaba iyi forumlar, öncelikle "ChestCommand" eklentisi yerine "DeluxMenus" eklentisini kullanırsanız sunucunuz için daha iyi olur.
Sorunun cevabına gelecek olursak,bunu yapmanın pek mümkün olduğunu düşünmüyorum daha önce bir yerde görmüş müydünüz?
DeluxMenus la farkı varmıdır acaba ?Merhaba iyi forumlar, öncelikle "ChestCommand" eklentisi yerine "DeluxMenus" eklentisini kullanırsanız sunucunuz için daha iyi olur.
Sorunun cevabına gelecek olursak,bunu yapmanın pek mümkün olduğunu düşünmüyorum daha önce bir yerde görmüş müydünüz?
Farklı bir eklenti kullanmış olabilir.Evet girdiğim bir sunucuda vardı.
Bazı farkları mevcut ama "DeluxMenus" kesinlikle daha iyi bir eklenti.DeluxMenus la farkı varmıdır acaba ?
Evet bakabilirim ama bana kısa bir özet geçermisiniz neden geçmemle alakalı? Yapılımı zormu vb. Çünkü sunucuda her şey hazır chestcommandsta çok menü var ve değiştirmek için güçlü bir nedenimin olması lazım. Teşekkürler şimdiden.Bazı farkları mevcut ama "DeluxMenus" kesinlikle daha iyi bir eklenti.
Bu eklenti menü süslemekte daha iyi, ayarlaması daha kolay ve daha performanslı. Ayrıca oyuncuların kafasını bu eklenti ile ayarlayabilirsiniz. Gereken kod "head;%player-name%" olacaktır iyi forumlar.Evet bakabilirim ama bana kısa bir özet geçermisiniz neden geçmemle alakalı? Yapılımı zormu vb. Çünkü sunucuda her şey hazır chestcommandsta çok menü var ve değiştirmek için güçlü bir nedenimin olması lazım. Teşekkürler şimdiden.
Teşekkürler fakat zaten oyuncu kafasını nickine göre chestcommandsta da ayarlayabiliyorum. Ayarlaması baktım ve nerdeyse aynı , süsleme açısında bir şey diyemeyeceğim. Yine de teşekkür ederimBu eklenti menü süslemekte daha iyi, ayarlaması daha kolay ve daha performanslı. Ayrıca oyuncuların kafasını bu eklenti ile ayarlayabilirsiniz. Gereken kod "head;%player-name%" olacaktır iyi forumlar.