Guardian+ Discord Botu

GuardianDC

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Bir sunucunuz var ise Rahatlıkla kullanabileceğiniz bir bottur. Ve birçok özelliği vardır haydi bunlardan bahsedelim.

Prefix: g+

Not; Bu bot daha yeni açılmıştır bir aksilik vb. durumunda discorddan ! hellø#6874 & SametAlbayrak#3583 Ulaşınız.

DİSCORD BOT LİST

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Davet linki:

**** kısmına discordapp com gelicek
Botumuzun özellikleri:

g+toplurolal - g+capslock-engel - g+tag-ayarla - g+ban - g+sustur - g+at - g+oylamayap - g+kuraçek - g+otorol - g+linkengel - g+küfürengel - g+hoşgeldin - g+kanalaç - g+kategoriaç | g+sayaç - g+sil - g+hazırsunucu - g+hazırrol - g+davetkur

g+speedtest | g+balıktut | g+havadurumu | g+kuşfoto | g+eğlencelifoto | g+espriyap | g+hesapla | g+şifre | g+avatar | g+hocayasor | g+kaçkomutvar | g+fortnitedans | g+kaçcm | g+sarıl | g+çayver | g+wasted | g+çekiç | g+öp | g+stresçarkı | g+tersmesaj | g+winner | g+ilginçsözler

g+yenilikler | g+yardım | g+eğlence | g+yetkili | g+kullanıcı | g+kullanıcıbilgim | g+tagımız | g+desteks

g+sunucubilgi | g+yardım | g+emojiler | g+yenilikler | g+ping | g+yapımcım | g+tanıtım

Tüm özellikler bunlardı şimdi sürümlere geçelim.
Botumuz yenilendi ve özellikler aktif edildi.

SOS / XOX komutu eklendi ve yardım yenilendi.

Tanıtım komutu eklendi ready yeri yenilendi ve yaş komutu eklendi ve bazı komutlar fixlendi.
İlerki sürümler için g+yenilikler Yazabilirsiniz.

Anlamadığınız şeyler için alttan yazınız.

g+hoşgeldin= giriş çıkış kanalını ayarlar resimli

g+kanalaç= kanal açar metin kanalı

g+desteks= destek sunucumuzu atar.

Kod paylaşım sunucumuz.

Son düzenleme:

GuardianDC

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
kapanmıyacak biz kapatmıyacağız güncelleme gelmese bile asla kapanmıyacak kapanmasınada imkan yok gerekirse paralı yaparız toplu rol ver de eklenicek

Ü

Üye silindi 10466712

Ziyaretçi
Tebrikler! Umarım daha da gelişebilirsin aynılarının olması ve olmaması senin için bir şey değiştirmez. Eğer kendin eğlenerek ve emeğin ile yapıyorsan sana ait demektir yaptığın proje.

Daha da geliştirerek global'e taşıyabilirsen, gerçekten harika olur.

GuardianDC

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Tebrikler! Umarım daha da gelişebilirsin aynılarının olması ve olmaması senin için bir şey değiştirmez. Eğer kendin eğlenerek ve emeğin ile yapıyorsan sana ait demektir yaptığın proje.

Daha da geliştirerek global'e taşıyabilirsen, gerçekten harika olur.
saolun