| Play.FatherHouseNW.com | Borsa | Özel Sistemler | Sanal Market | Görevler | Taşınabilir Çanta | Hile Koruması | Lag Sorunu Çözüldü

Warplar Hakkında iyi kötü fikirlerinizi soylerek bıze yardımcı olabilirsiniz :)

• başarılı builder

Kullanılan: 11 27.5%
  • baside kaçılmış biraz

Kullanılan: 16 40.0%
  • idare eder

Kullanılan: 13 32.5%

• Kullanılan toplam oy
    40

Ahmet1625

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Server Çok Güzel Server şu an yeni oldugun için bazı eksikleri var ama şu an bence oynabilir server Tavsiye ederim lekelmek istiyenler Factions Oyuncusu bile degil Neyse Kızacası Server Çok Güzel Oynanabilir Server Tavsiye Ederim

ypoy_was_pro

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
HAHA İftira atmayın be Server De vip yim dolandırma vesaire hiçbirşey yok iftiranın da bu kadarı :p

Enesbas144

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Serverin Adminiyim, Günde 15 Saat Oyuncularla Ve Teknik Bilgilerle İlgileniyorum, CastleTurke 2 Saldiri Yaptim Ve Karşılığında OnlyVan (CastleTurk) 2 Kez Sunucumuzu Düşürdü Ve Biz Yinede Özür Diledik. Suan Castle nin Oyunculari Yetkililerin İlgisizliğinden ve P2W Olduğundan Bıraktılar Bunlarında Zoruna Gittiği için Bize Suç Atıyorlar, Taha Denilen Şahıs Bug Kullanarak Eşya Çoğaltıp Çoğu Oyuncunun Hakkını Yemiştir Ve Sunucudan Uzaklaştırılmış Bulunmaktadır, Bundan Dolayıda Bizi Kirletmeye Çalışmıştır. Oyuncularımız Bizleri Sevdiği için Burdalar. İstediğiniz Kadar Reklam Yapın Ben Oyuncularımıza Güveniyorum. Sunucumuz Düşsede Bizi Bırakmazlar. Gelip Görebilirsiniz. FatherHouse <3

TahaIsCoding

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Serverin Adminiyim, Günde 15 Saat Oyuncularla Ve Teknik Bilgilerle İlgileniyorum, CastleTurke 2 Saldiri Yaptim Ve Karşılığında OnlyVan (CastleTurk) 2 Kez Sunucumuzu Düşürdü Ve Biz Yinede Özür Diledik. Suan Castle nin Oyunculari Yetkililerin İlgisizliğinden ve P2W Olduğundan Bıraktılar Bunlarında Zoruna Gittiği için Bize Suç Atıyorlar, Taha Denilen Şahıs Bug Kullanarak Eşya Çoğaltıp Çoğu Oyuncunun Hakkını Yemiştir Ve Sunucudan Uzaklaştırılmış Bulunmaktadır, Bundan Dolayıda Bizi Kirletmeye Çalışmıştır. Oyuncularımız Bizleri Sevdiği için Burdalar. İstediğiniz Kadar Reklam Yapın Ben Oyuncularımıza Güveniyorum. Sunucumuz Düşsede Bizi Bırakmazlar. Gelip Görebilirsiniz. FatherHouse <3
Discord Sayfanızdan Arkadaşlar ' Saltırı Altındayız Herkes Foruma girip yorum yapsın ' diye everyone çekiyorlar :D rezillik ve çaresizlik böyle bir şey 'bug kullandım' yalnız 'benim hesabımı sıfırladınız' bir şey demedim kurucuya orman kötü diyoruz banip atıp annemize sövüyor kalitesiz sunucunun kalitesiz kişilikleri :) yakında baya düşer sunucunuz

OnlyVan

Play.CastleTurk.Com
En iyi cevaplar
0
Tatildeyim sunucuma pek giremiyorum bu 1

2. Daha yenisiniz domain alacak yer bilmiyorsunuz gelişin.
3. Discorddan insanları nasıl tehdit ettiğinizi ve sunuculara nasıl acımasızca saldırdığınızı ortaya dökeyimmi?
4 Sunucunuza uyarı için 1 kere saldırdım 10 saniyelik. Neden saldırdığımı biliyorsunuz zaten. İnsan yaşattığını yaşamadan ölmezmiş.

Korumalarımla dalga geçiyordunuz? Paraya kıyıp OVH alamamışsınız ahahhahah :)

Saldırdığım vakit hemen özür dilediniz? Geri vites sağlam.

Bu ortamlarda daha yenisiniz anlıyorum sizi. Neyi nasıl yapacağınızı bilmiyorsunuz pek. Hazır mapler hazır pluginlerle devam edin siz.

Daha anlatayımmı nasıl emek hırsızı olduğunuzu?

Az önce discord dan gerçekleri söylediğim için hemen saldırdınız bana? Ahh, zamanla anlarsınız bu işleri.

0 online diye dalga geçiyorsunuz sunucumla. 100 110 kişiyken saldırıyordunuz? Çekemediğiniz içinmi? Yoksa noname in gazımı?

Gece gece güldürdünüz ahhahahaha

Yakında sizler için bir konu açacağım. İnsanlar sizi bi tanısın.

Melihoper

mc.TurkLion.net
En iyi cevaplar
4
Sistemlerin geliştirilmesi gerektiğini düşünüyorum konu tasarımı oldukça iyi.

YLDRMHAN

Each night has a day.
En iyi cevaplar
0

3. Discorddan insanları nasıl tehdit ettiğinizi ve sunuculara nasıl acımasızca saldırdığınızı ortaya dökeyimmi?
4 Sunucunuza uyarı için 1 kere saldırdım 10 saniyelik. Neden saldırdığımı biliyorsunuz zaten. İnsan yaşattığını yaşamadan ölmezmiş.

Bu ortamlarda daha yenisiniz anlıyorum sizi. Neyi nasıl yapacağınızı bilmiyorsunuz pek. Hazır mapler hazır pluginlerle devam edin siz.

Az önce discord dan gerçekleri söylediğim için hemen saldırdınız bana? Ahh, zamanla anlarsınız bu işleri.

0 online diye dalga geçiyorsunuz sunucumla. 100 110 kişiyken saldırıyordunuz? Çekemediğiniz içinmi? Yoksa noname in gazımı?

1. Domain i ucuz almak yerine biraz daha para vererek saglama alırız.
2. Eyer varsa oyle bir kanıt hiç durma paylaş attıgım üstteki ssleri unutma ve kendı yazdıklarında aklında kalsın.
3.Sunucumuza tüm gücünle sabah akşam saldırabilirsin rahat ol :)
4.Ortamda yeni olup olmamaız birşeyi degiştirmez
5. Her sene para için sunucuyu açıp kapatan bir karakterli insansın ve pw2 ile ne kadar para kazansam kardır düşüncesi.
6.Gerçekten çok komiksiniz hazır pl ve hazır map demeniz tabi insan zoruna gidince herşeyi uydurabılıyor.
7.Sunucunu 2 kere çökerttik 2 kere sen çökerttin efendi gibi özrümüzü diledik
8.Eyer başka kanıtın varsa atta herkes görsün
Boyle iftiralarla hiçbir yere gelemeyeceksiniz.Anca Türkiye'nin en iyi fac serveri diye kendini kandırırsın
Ya hayır Soyle ya sus !

AmelDefteri

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Servere atıp tutmayın girin oynayın zaten çıkamazsınız şahsen vip almadan önce deymeyeceğini düşündüm aldıktan sonra fikrim değişti sorun sadece vipte değil server güzel ve oynanabilir olduğu için sıkmıyor sarıyor tavsiye ederim AmelDefteri

OnlyVan

Play.CastleTurk.Com
En iyi cevaplar
0
1. Domain i ucuz almak yerine biraz daha para vererek saglama alırız.
2. Eyer varsa oyle bir kanıt hiç durma paylaş attıgım üstteki ssleri unutma ve kendı yazdıklarında aklında kalsın.
3.Sunucumuza tüm gücünle sabah akşam saldırabilirsin rahat ol :)
4.Ortamda yeni olup olmamaız birşeyi degiştirmez
5. Her sene para için sunucuyu açıp kapatan bir karakterli insansın ve pw2 ile ne kadar para kazansam kardır düşüncesi.
6.Gerçekten çok komiksiniz hazır pl ve hazır map demeniz tabi insan zoruna gidince herşeyi uydurabılıyor.
7.Sunucunu 2 kere çökerttik 2 kere sen çökerttin efendi gibi özrümüzü diledik
8.Eyer başka kanıtın varsa atta herkes görsün
Boyle iftiralarla hiçbir yere gelemeyeceksiniz.Anca Türkiye'nin en iyi fac serveri diye kendini kandırırsın
Ya hayır Soyle ya sus !

Dediklerini 10 kere okudum anlayabilmek için. Kendiniz için tercuman alın yanınıza.

1- Domain in sağlamı nasıl oluyor?
2- Yakında zaten konu açacağım merak etmeyin.
3- Ben sizin gibi değilim dostum :)
4- Ortamda yeni olduğun sunuculara saldırarak online çekmenden belli.
5- Her sene para içinmi sunucuyu açıyorum? ShardOfCraft dayken 3 sene açık kaldı? Hala açık. birkaç kere mecbur sıfırladık sadece. VIP leride verdik. CastleTurk ü 1 kere sıfırladım. Ondada satın alınan herşeyi verdik. Para için sunucuyu açmış olsam Makinalar üst düzeyde olmaz, CraftWeb den ödemeleri kendime çeker hostuma yönlendirmezdim.

6- Alıntı değil mapler öylemi?
7- Sunucunuzu 1 kere çökerttim. Aslında çökertmek değil birkaç kişiyi kickledik sadece.
8- EYER ( ahhahahahah ) Kanıtları açacağım konuda göstereceğim.
İftira attığım şey nedir? saldırmıyormusunuz? Oyuncu çekmeye çalışmıyormusunuz? Türkiyenin en iyisi olduğumuza inanıyoruz. Sizde inanın, ama saldırmayın.

EYER daha fazla konuşup kendinizi küçük düşürmeye devam edecekseniz devam edelim :)

KnightNetWork

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
@OnlyVan

Krdşm domaini pahalıya almalısın. EYER ki pahalıya almazsan crash bot ddos ne varsa yersin. Adamı biraz örnek al yahu!!? Bak ne güzel sağlam domain almışlar şimdiye kadar ovh almaya gerek duymuyorlardı.

(!)

Moderatör tarafından düzenlendi:

Enesbas144

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0

Sunucumuza Saldır Bakalım Cnm Fransa OVH + Sunucuna Daha Crash Koruması Sağlayamamışsın. Sunucumuza İsteyen Saldırabilir, Biz Saldırmayacağız Bunuda Belirttik. Kendi Ekseninizde Kudurun :)

Ekli dosyalar

• Screenshot_2019-08-12-23-32-08-27.png
    Screenshot_2019-08-12-23-32-08-27.png
    184.8 KB · Görüntüleme: 241

OnlyVan

Play.CastleTurk.Com
En iyi cevaplar
0
Sunucumuza Saldır Bakalım Cnm Fransa OVH + Sunucuna Daha Crash Koruması Sağlayamamışsın. Sunucumuza İsteyen Saldırabilir, Biz Saldırmayacağız Bunuda Belirttik. Kendi Ekseninizde Kudurun :)
Ahahahahah.

Bana paragöz diyorsunuz? kazandığım paranın hepsini makinaya harcadığımı belirttim.

Açacağım konuda tartışalımmı? konunuz çok üste çıktı :)

Enesbas144

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Adamlar domayin e fazla para verirlerse EYER daha sağlam korunacaklarmış.
Rezil oldum :(
Sağlamlıktan Kast, Dolandırılmama Açısından, Bunu Anlayamayacak Kadar Düşünemiyorsan Posttan Uzaklaşmalısın, Ben Akıllıca Özürümü Diledim, Sen Uzattın İstediğin Kadar Saldır, Biz Seninle Uğraşamayacağız Artık. Çünkü Serverinin Onlinesi Kalmamış Seni Daha Çok Üzmek İstemeyiz, Bunun Sebebide Oyuncularla İlgilenmemeniz. Serverinde 1 Hafta Oynadım Başta Eğlenceliydi Fakat Sonradan Rehberlerin GG ye Mute Atması, Ve 1 Vipin Full Set 5 Kişiye 15 Dk Dayanması, Serverinde Orantı Yok. Umarım Onlineni Toparlarsın Bi an Önce, Benim Seninle Bi Derdim Yok Sen Uzatıyorsun.

TahaIsCoding

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Mesaj yazıp dandik sunucunuzun dandik konusunu yukarıya taşımak istemiyorum ilk önce türkçe yazmayı öğren ondan sonra gel burda millete cevap vermeye çalış şimdi yıkıl karşımdan .