Bari Yalan Söleme Laflarının Arkasında DurAdıma fAKE discord açıp yazmak :/ karaktersizlik tek kelime ile
Discord Sayfanızdan Arkadaşlar ' Saltırı Altındayız Herkes Foruma girip yorum yapsın ' diye everyone çekiyorlarServerin Adminiyim, Günde 15 Saat Oyuncularla Ve Teknik Bilgilerle İlgileniyorum, CastleTurke 2 Saldiri Yaptim Ve Karşılığında OnlyVan (CastleTurk) 2 Kez Sunucumuzu Düşürdü Ve Biz Yinede Özür Diledik. Suan Castle nin Oyunculari Yetkililerin İlgisizliğinden ve P2W Olduğundan Bıraktılar Bunlarında Zoruna Gittiği için Bize Suç Atıyorlar, Taha Denilen Şahıs Bug Kullanarak Eşya Çoğaltıp Çoğu Oyuncunun Hakkını Yemiştir Ve Sunucudan Uzaklaştırılmış Bulunmaktadır, Bundan Dolayıda Bizi Kirletmeye Çalışmıştır. Oyuncularımız Bizleri Sevdiği için Burdalar. İstediğiniz Kadar Reklam Yapın Ben Oyuncularımıza Güveniyorum. Sunucumuz Düşsede Bizi Bırakmazlar. Gelip Görebilirsiniz. FatherHouse <3
Tatildeyim sunucuma pek giremiyorum bu 1Serverin Adminiyim, Günde 15 Saat Oyuncularla Ve Teknik Bilgilerle İlgileniyorum, CastleTurke 2 Saldiri Yaptim Ve Karşılığında OnlyVan (CastleTurk) 2 Kez Sunucumuzu Düşürdü Ve Biz Yinede Özür Diledik. Suan Castle nin Oyunculari Yetkililerin İlgisizliğinden ve P2W Olduğundan Bıraktılar Bunlarında Zoruna Gittiği için Bize Suç Atıyorlar, Taha Denilen Şahıs Bug Kullanarak Eşya Çoğaltıp Çoğu Oyuncunun Hakkını Yemiştir Ve Sunucudan Uzaklaştırılmış Bulunmaktadır, Bundan Dolayıda Bizi Kirletmeye Çalışmıştır. Oyuncularımız Bizleri Sevdiği için Burdalar. İstediğiniz Kadar Reklam Yapın Ben Oyuncularımıza Güveniyorum. Sunucumuz Düşsede Bizi Bırakmazlar. Gelip Görebilirsiniz. FatherHouse <3
1. Domain i ucuz almak yerine biraz daha para vererek saglama alırız.Tatildeyim sunucuma pek giremiyorum bu 1
2. Daha yenisiniz domain alacak yer bilmiyorsunuz gelişin.
3. Discorddan insanları nasıl tehdit ettiğinizi ve sunuculara nasıl acımasızca saldırdığınızı ortaya dökeyimmi?
4 Sunucunuza uyarı için 1 kere saldırdım 10 saniyelik. Neden saldırdığımı biliyorsunuz zaten. İnsan yaşattığını yaşamadan ölmezmiş.
Korumalarımla dalga geçiyordunuz? Paraya kıyıp OVH alamamışsınız ahahhahah
Saldırdığım vakit hemen özür dilediniz? Geri vites sağlam.
Bu ortamlarda daha yenisiniz anlıyorum sizi. Neyi nasıl yapacağınızı bilmiyorsunuz pek. Hazır mapler hazır pluginlerle devam edin siz.
Daha anlatayımmı nasıl emek hırsızı olduğunuzu?
Az önce discord dan gerçekleri söylediğim için hemen saldırdınız bana? Ahh, zamanla anlarsınız bu işleri.
0 online diye dalga geçiyorsunuz sunucumla. 100 110 kişiyken saldırıyordunuz? Çekemediğiniz içinmi? Yoksa noname in gazımı?
Gece gece güldürdünüz ahhahahaha
Yakında sizler için bir konu açacağım. İnsanlar sizi bi tanısın.
1. Domain i ucuz almak yerine biraz daha para vererek saglama alırız.
2. Eyer varsa oyle bir kanıt hiç durma paylaş attıgım üstteki ssleri unutma ve kendı yazdıklarında aklında kalsın.
3.Sunucumuza tüm gücünle sabah akşam saldırabilirsin rahat ol
4.Ortamda yeni olup olmamaız birşeyi degiştirmez
5. Her sene para için sunucuyu açıp kapatan bir karakterli insansın ve pw2 ile ne kadar para kazansam kardır düşüncesi.
6.Gerçekten çok komiksiniz hazır pl ve hazır map demeniz tabi insan zoruna gidince herşeyi uydurabılıyor.
7.Sunucunu 2 kere çökerttik 2 kere sen çökerttin efendi gibi özrümüzü diledik
8.Eyer başka kanıtın varsa atta herkes görsün
Boyle iftiralarla hiçbir yere gelemeyeceksiniz.Anca Türkiye'nin en iyi fac serveri diye kendini kandırırsın
Ya hayır Soyle ya sus !
Sunucumuza Saldır Bakalım Cnm Fransa OVH + Sunucuna Daha Crash Koruması Sağlayamamışsın. Sunucumuza İsteyen Saldırabilir, Biz Saldırmayacağız Bunuda Belirttik. Kendi Ekseninizde KudurunTatildeyim sunucuma pek giremiyorum bu 1
2. Daha yenisiniz domain alacak yer bilmiyorsunuz gelişin.
3. Discorddan insanları nasıl tehdit ettiğinizi ve sunuculara nasıl acımasızca saldırdığınızı ortaya dökeyimmi?
4 Sunucunuza uyarı için 1 kere saldırdım 10 saniyelik. Neden saldırdığımı biliyorsunuz zaten. İnsan yaşattığını yaşamadan ölmezmiş.
Korumalarımla dalga geçiyordunuz? Paraya kıyıp OVH alamamışsınız ahahhahah
Saldırdığım vakit hemen özür dilediniz? Geri vites sağlam.
Bu ortamlarda daha yenisiniz anlıyorum sizi. Neyi nasıl yapacağınızı bilmiyorsunuz pek. Hazır mapler hazır pluginlerle devam edin siz.
Daha anlatayımmı nasıl emek hırsızı olduğunuzu?
Az önce discord dan gerçekleri söylediğim için hemen saldırdınız bana? Ahh, zamanla anlarsınız bu işleri.
0 online diye dalga geçiyorsunuz sunucumla. 100 110 kişiyken saldırıyordunuz? Çekemediğiniz içinmi? Yoksa noname in gazımı?
Gece gece güldürdünüz ahhahahaha
Yakında sizler için bir konu açacağım. İnsanlar sizi bi tanısın.
Ahahahahah.Sunucumuza Saldır Bakalım Cnm Fransa OVH + Sunucuna Daha Crash Koruması Sağlayamamışsın. Sunucumuza İsteyen Saldırabilir, Biz Saldırmayacağız Bunuda Belirttik. Kendi Ekseninizde Kudurun![]()
Sağlamlıktan Kast, Dolandırılmama Açısından, Bunu Anlayamayacak Kadar Düşünemiyorsan Posttan Uzaklaşmalısın, Ben Akıllıca Özürümü Diledim, Sen Uzattın İstediğin Kadar Saldır, Biz Seninle Uğraşamayacağız Artık. Çünkü Serverinin Onlinesi Kalmamış Seni Daha Çok Üzmek İstemeyiz, Bunun Sebebide Oyuncularla İlgilenmemeniz. Serverinde 1 Hafta Oynadım Başta Eğlenceliydi Fakat Sonradan Rehberlerin GG ye Mute Atması, Ve 1 Vipin Full Set 5 Kişiye 15 Dk Dayanması, Serverinde Orantı Yok. Umarım Onlineni Toparlarsın Bi an Önce, Benim Seninle Bi Derdim Yok Sen Uzatıyorsun.Adamlar domayin e fazla para verirlerse EYER daha sağlam korunacaklarmış.
Rezil oldum![]()