| Play.FatherHouseNW.com | Borsa | Özel Sistemler | Sanal Market | Görevler | Taşınabilir Çanta | Hile Koruması | Lag Sorunu Çözüldü

Warplar Hakkında iyi kötü fikirlerinizi soylerek bıze yardımcı olabilirsiniz :)

• başarılı builder

Kullanılan: 11 27.5%
  • baside kaçılmış biraz

Kullanılan: 16 40.0%
  • idare eder

Kullanılan: 13 32.5%

• Kullanılan toplam oy
    40

YLDRMHAN

Each night has a day.
En iyi cevaplar
0
Mesaj yazıp dandik sunucunuzun dandik konusunu yukarıya taşımak istemiyorum ilk önce türkçe yazmayı öğren ondan sonra gel burda millete cevap vermeye çalış şimdi yıkıl karşımdan .
132174

Buradada soyledigin gibi amacın belli neyse işine bakabilirsin boş yapmayalım.

Enesbas144

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Şimdi Derler Sunucuyu sen vurmadın biz panelden kapattık :D hep dedikleri bir şey
Savasin kim oldugunu biliyorsun , sunucudaki oyuncular etkilenemdi sadece girisleri kapatti ve ddos saldirisi yapmadi, bot atti. + Saldiri sunuculari suspend yedi artik kreş ve bot atiyor. Sunucuda oyunculara küçük bi res aticam dedim cunku savas saldirirken oyuncuların cogu blackliste alindi ve bunlari silip reslemek.zorunda kaldim, sunucu aktif gelsin vursun bakalim.

DDoS_Community

Her Sistemin Bir Açığı Vardır Insanın Bile ...
En iyi cevaplar
0
He

Herkesten ozur dilemis herkeisn hakkini odedim falan demis, para verip vds alanlara sordum sifrelerini değişmiş vdslerin :D
evet enesbas sen benim ortağımdın bu işte sürekli sunuculara gidip vurup koruma satıp bana parasını atıyordun güzel dolandırıyorum abi falan diyodun hatırlıyorum insanlara yaşını 18 diyodun ama 14 olduğunu biliyorum .. ^^

TahaIsCoding

Marangoz
En iyi cevaplar
0
evet enesbas sen benim ortağımdın bu işte sürekli sunuculara gidip vurup koruma satıp bana parasını atıyordun güzel dolandırıyorum abi falan diyodun hatırlıyorum insanlara yaşını 18 diyodun ama 14 olduğunu biliyorum .. ^^
ilk defa sana katılıyorum bunların hepsi dolandırıcı bir tane discord açmışlar skript ve plugin satıyorlar baktım pluginlerin hepsi crack sunucularında kullandıkları aac sürümü 3.6.4 güncel aac sürümü 4.0 milleti kandırarak bir yerlere varabilceklerini sanıyorlar birde aac crack degil diyorlar oysaki oyuna girip /aac yazdıgın zaman sürümü gözüküyor bunu bile akıl edememişler bunlara acıyorum ben :)

DDoS_Community

Her Sistemin Bir Açığı Vardır Insanın Bile ...
En iyi cevaplar
0
ilk defa sana katılıyorum bunların hepsi dolandırıcı bir tane discord açmışlar skript ve plugin satıyorlar baktım pluginlerin hepsi crack sunucularında kullandıkları aac sürümü 3.6.4 güncel aac sürümü 4.0 milleti kandırarak bir yerlere varabilceklerini sanıyorlar birde aac crack degil diyorlar oysaki oyuna girip /aac yazdıgın zaman sürümü gözüküyor bunu bile akıl edememişler bunlara acıyorum ben :)
benden aldıkları bot korumasını 10tl ye satmaya çalışıyorlar'dı ama türkçeleştirmesini yapamıyorlar soruyorum türkçeleştirme varmı diye yok diyorlar çok kolay bi decompiler korumasıyla editlenmiyor dfgkmıdfgmdf

TahaIsCoding

Marangoz
En iyi cevaplar
0
benden aldıkları bot korumasını 10tl ye satmaya çalışıyorlar'dı ama türkçeleştirmesini yapamıyorlar soruyorum türkçeleştirme varmı diye yok diyorlar çok kolay bi decompiler korumasıyla editlenmiyor dfgkmıdfgmdf
çoluk çocuk işte ***********tan aldıkları pluginleri vs para ile satmaya çalışıyorlar :D

TahaIsCoding

Marangoz
En iyi cevaplar
0
132349

Berkaya Bütün Mesajları Sildirtimiş ahahahha bilmiyor ki videosu var neyse telefona geçtigim zaman gerekli kanıtları konuya atacağım :)))

TahaIsCoding

Marangoz
En iyi cevaplar
0
132350

Sırf Sunucunuza Saldıramıyım diye girişlerimi açmadınız lan :D korkudan mesaj yazamıyordunuz bana yalnış bir şey söylerim'de sunucumuza saldırır diye burdan mı ötüyorsunuz xD