Play.AdoreNW.tk [18:00 AÇILIŞ] | 1.8 | Survival | Bol PvP | 0 LAG |

MineRival

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Dostum ne olursa olsun doğru bildiğin yoldan şaşma önüne birçok engel gelebilir ama unutma biz insanız hatalarımızdan ders çıkarırız ondan dolayı sana bu yolda başarılar dilerim herhangi bir zorlukla karşılaştığında yardım elimi uzatmak isterim.Başarılar.

UnderNetwork

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sunucuda Verilmiş Bir Emek Var Gibi Burda Çatışmanın Anlamı Yok Gençler Böyle Devam Etmez Diye Düşünüyorum İyi Günler .

MineLoria

Mc.MineLoria.net
En iyi cevaplar
0
Dostum ne olursa olsun doğru bildiğin yoldan şaşma önüne birçok engel gelebilir ama unutma biz insanız hatalarımızdan ders çıkarırız ondan dolayı sana bu yolda başarılar dilerim herhangi bir zorlukla karşılaştığında yardım elimi uzatmak isterim.Başarılar.
Destek verici yorumlarınız ile dahada mutlu oluyorum sağol.

LavivaSurvival

IP: LavivaNW.Keyubu.Com
En iyi cevaplar
2
ben ortaklığı bitirdim onunlar laviva paketi zaten çöp idi herşeyi onlardan alıntı olduğu belli

@Fzoe yaptığın terbiyesizlik. çöp dediğin paketi neden kullandın ? ve hala içerik olarak kopyaladığın özelliklerimiz var hala sana bir şey demedim kullanmak için izin almamana rağmen birde haraket ediyosun.​

Ponimash

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Konu tasarımı güzel fakat maplar değişmesi lazım ve emek survival tadı vermesi lazım... 10/4

gamet

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
bizimle iş birliği yapabilirsiniz >>Ömer<<#1881 discord nickim iyi akşamlar