Destek verici yorumlarınız ile dahada mutlu oluyorum sağol.Dostum ne olursa olsun doğru bildiğin yoldan şaşma önüne birçok engel gelebilir ama unutma biz insanız hatalarımızdan ders çıkarırız ondan dolayı sana bu yolda başarılar dilerim herhangi bir zorlukla karşılaştığında yardım elimi uzatmak isterim.Başarılar.
Yorumunuz için teşekkür ederim.Sunucuda Verilmiş Bir Emek Var Gibi Burda Çatışmanın Anlamı Yok Gençler Böyle Devam Etmez Diye Düşünüyorum İyi Günler .
ben ortaklığı bitirdim onunlar laviva paketi zaten çöp idi herşeyi onlardan alıntı olduğu belli
kullandığım özellik ve hangi paketten bahsediyorsun kardeşim ?
@Fzoe yaptığın terbiyesizlik. çöp dediğin paketi neden kullandın ? ve hala içerik olarak kopyaladığın özelliklerimiz var hala sana bir şey demedim kullanmak için izin almamana rağmen birde haraket ediyosun.
En Son Sürümün Yüklü olduğundan Emin olun
Örneğin süt inekleri?kullandığım özellik ve hangi paketten bahsediyorsun kardeşim ?
süt inekleri plugin değil benim kullandıklarım ve sikrip tabi siz ne anlarsınızkiÖrneğin süt inekleri?
Pekiya event başlatınca ekranda çıkan yazı?süt inekleri plugin değil benim kullandıklarım ve sikrip tabi siz ne anlarsınızkiben lavivadan alınan süt ineklerini kullanmam çöp onlar
Pekiya event başlatınca ekranda çıkan yazı?
laviva alıntısı lobi.vipbilgi.kasalar.warp.menüler.vipler.inekler.otosatlar.taglar.ncp dahada yazayımmıPekiya event başlatınca ekranda çıkan yazı?
Yorumunuz için teşekkürler. Konu tasarımı konusunda haklı olduğunuzu düşünüyorum. Maplara gelicek olursak eğer görsellerdeki mapları kastediyorsanız onlar güncel değil.Konu tasarımı ve Haritalar geliştirilmeli.