yapsavun.com | konu arşive taşınabilir. | seneye belki tekrardan?

Nedemekkio

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
5
Tebrik ediyorum ilk başlık açtıklarında plugin yapamamışsınız ondandır diyenlerle tutmaz diye çamur atanlarla doluyken şimdi sıra var.Bayadır vanilla oynamıyorum bir girip bakayım neymiş ne değilmiş dedim 23 kişi var önümde bekleyen.1.8 versiyonunda klasik bir sunucu açmak yerine risk alıp değişik bir şey denemişler ve başarmış gibi gözüküyorlar yürekten tebrik ederim

AliYilmazTR

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Hani nerde o eski hard factionlar diyorduk ya.
O söz geldi aklıma, şuanki survival sunuculara bile baktığımızda artık oplaşmış sunucu kavramı kalkmış durumda.
Yarın ilk işim ekibimle sunucunu ziyaret edip oynamaya başlamak.
Dileğim sunucunun 2b2t gibi bir anarşi sunucusu olması tabi bunun içinde yabancı oyunculara tanıtman lazım.
Tebrikler başarılarınızın devamını diler bu öncülüğü Boş Boş konuşcaklarına herkesin desteklemesini öneririm.

linknotzelda

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Tebrik ediyorum ilk başlık açtıklarında plugin yapamamışsınız ondandır diyenlerle tutmaz diye çamur atanlarla doluyken şimdi sıra var.Bayadır vanilla oynamıyorum bir girip bakayım neymiş ne değilmiş dedim 23 kişi var önümde bekleyen.1.8 versiyonunda klasik bir sunucu açmak yerine risk alıp değişik bir şey denemişler ve başarmış gibi gözüküyorlar yürekten tebrik ederim
Hani nerde o eski hard factionlar diyorduk ya.
O söz geldi aklıma, şuanki survival sunuculara bile baktığımızda artık oplaşmış sunucu kavramı kalkmış durumda.
Yarın ilk işim ekibimle sunucunu ziyaret edip oynamaya başlamak.
Dileğim sunucunun 2b2t gibi bir anarşi sunucusu olması tabi bunun içinde yabancı oyunculara tanıtman lazım.
Tebrikler başarılarınızın devamını diler bu öncülüğü Boş Boş konuşcaklarına herkesin desteklemesini öneririm.
Çok teşekkür ederim :)

linknotzelda

Marangoz
En iyi cevaplar
0
ABİ YAPSAVUN EN İYİSİ ABİİ YAPSAVUNNN ABİ SAVUN ÇOK İYİ SUNUCU YAPIP SAVUNUYORUZ OMG
İSİM ÇOK GÜZEL ABİ ÇOK SEVDİMEkli dosyayı görüntüle 155914

Yapsavun abiii türkiyenin ilk anarşi serveri ve tek orjinal 2B2T Bu serveri örnek alıyormuş öyle duydum yapsavundan 3 oyuncu söylemişti bana
Eheh teşekkür ederim. Her gördüğümüz benim adımdaki kişiye Link mi diyeceğiz şimdi de :D ? Aynı şekilde bizim sunucuya safkannu nickiyle girip bunu yapabilirim ben de. Bu arada ilk anarşi sunucusu iddiasını ben değil safkannu yapmamış mıydı :D Bunun üstünden ironi yapmaya çalışman garip olmuş. İlginç valla. Saygı çerçevesinde birbirimize davransak bence daha mantıklı olur. Ben safkannu'ya yanlış yaptığını düşündüğüm bir şeyi söyledim, ve karşılık olarak konuma gelip kendinizi küçük düşürücü şeyler yazıyorsunuz. Küçük düşürme amacım yok benim kimseyi. Bol şanslar tekrardan ne diyeyim :)

155984

Mareşal Ahmet

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar sunucuyu kuralsız survival diye isim takmayın sunucunun türü anarşi sunucusu siz isterseniz kural koyarsınız isterseniz yağmalarsınız isterseniz yardım edersiniz tamamen oyuncuya bağlıdır

lynes

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kasıyor kasıyor diye diller döktüğünüz , kurucuya küfürler ettiğiniz sunucu sizin bilgisayarınızın belki 4 katı kadar daha iyi parçalara geçiş yaptı.
I7 32GB Ram artık lagdan bıkanlarda sunucuya geri dönebilir şahsen hiç lag olmadığını farkettim :1::1:

safkannu

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Madem bu işi böyle yapmak istiyorsun
Bu kısımda türkiyede tek olduğunu iddia etmişsin tarihe dikkat. 20 mart 2020
156729

Burda da 20 mart 2020 ve öncesinde kurulan sunucular var tabi ilk türk anarşi sunucusu CTFU Craft'da dahil
Anarşi Roach (biz)

156730

CTFU Craft ki adamlar geçen sene kurdu aslında

156731

Minecraft Anarchy Tr

156732

Ve eğer arasan diğerleri :)

DİĞER BİR NOKTAYA GELİRSEK :))

siz ilk gelip bizim konu başlığımıza gelip bu şekilde konu başlığımıza yorum attınız. tarih ve saate dikkat çekiyorum ve size karşı bu şekilde dalga geçtiğimiz barşz şekille belli bir cevap yazdık
156733

ve sizin buna cevabınız

156734

BAN YEDİĞİNİ İDDİA EDEN ARKADAŞI DESTEKLEMEK

SİZİNLE HİÇBİR ALAKAMIZ YOKKEN GELİP BAŞLIĞIMIZDA BİZİ KÖTÜLEYİN, SERVERDA REKLAM YAPIN VE İNKAR EDİN SONRA GELİP LAFIMIZI CIMBIZLAYIN :) O İŞ ÖYLE YAPILMAZ BÖYLE YAPILIR!

ha bu arada siz bu inkar işinde yeni değilsiniz galiba :D

156735

eh ne diyelim o zaman ya

On numara kanka. Başarılar :)

ShiNai666

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
CTFU Anarşi sunucusu geçen senenin başından beri var, safkannu haklı bro ilk türk anarşi sunucusu yapsavun değil

üstelik aranızdaki bu özür dilerimca kavgayı anlamıyorum sabahın altısında tek başıma sunucuda takılıyorum oyuncularınız gelip roachta TAMAMEN TAKILDIĞIM SUNUCUDAN DOLAYI bana küfredip crash atıp gidiyor

bu türdeki az sayıda sunuculardan ikisisiniz biribirinize destek olmanız gerekirken kavga ediyorsunuz oyuncunuz bitince nerenizle oynayacaksınız çok merak ediyorum