LostVanilla
Ağaç Yumruklayıcı
- En iyi cevaplar
- 0
You are ciddi sıra sistemi
Sunucumuza çok kişi giriyor. Sıra koymasaydık eğer "Sunucu dolu" hatası çıkacaktı karşınıza. Bence ondan iyidirYou are ciddi sıra sistemi
Ekli dosyayı görüntüle 153209
Tebrik ediyorum ilk başlık açtıklarında plugin yapamamışsınız ondandır diyenlerle tutmaz diye çamur atanlarla doluyken şimdi sıra var.Bayadır vanilla oynamıyorum bir girip bakayım neymiş ne değilmiş dedim 23 kişi var önümde bekleyen.1.8 versiyonunda klasik bir sunucu açmak yerine risk alıp değişik bir şey denemişler ve başarmış gibi gözüküyorlar yürekten tebrik ederim
Çok teşekkür ederimHani nerde o eski hard factionlar diyorduk ya.
O söz geldi aklıma, şuanki survival sunuculara bile baktığımızda artık oplaşmış sunucu kavramı kalkmış durumda.
Yarın ilk işim ekibimle sunucunu ziyaret edip oynamaya başlamak.
Dileğim sunucunun 2b2t gibi bir anarşi sunucusu olması tabi bunun içinde yabancı oyunculara tanıtman lazım.
Tebrikler başarılarınızın devamını diler bu öncülüğü Boş Boş konuşcaklarına herkesin desteklemesini öneririm.
Once cumle kurmayi ogrensen keskeBiri yap savun discord link
Eheh teşekkür ederim. Her gördüğümüz benim adımdaki kişiye Link mi diyeceğiz şimdi deABİ YAPSAVUN EN İYİSİ ABİİ YAPSAVUNNN ABİ SAVUN ÇOK İYİ SUNUCU YAPIP SAVUNUYORUZ OMG
İSİM ÇOK GÜZEL ABİ ÇOK SEVDİMEkli dosyayı görüntüle 155914
Yapsavun abiii türkiyenin ilk anarşi serveri ve tek orjinal 2B2T Bu serveri örnek alıyormuş öyle duydum yapsavundan 3 oyuncu söylemişti bana